icon

Neviem ho uspokojiť

17. mar 2021

Ahojte, neviem ani kde začať ,
Vždy sa mu moja ,,fajka páčila vždy sa urobil ...no v poslednej dobe nech robím čokoľvek tak mi po pol hodine fajčenia povie že mu to nič nerobí .
Je to pre mňa ponizujuce , skúsila som všetko ...drsne nežne pomáhať si rukou ...olejčekova masáž potom fajka ...a nič je to akési divné a je v poslednej dobe nejaký precitlively ...to je moc drsné keď to robím jemné moc jemne ...mám už z toho hlavu ako balón...môže to byť tým že som teraz tehotná ? Vraj ho tehotna vzrusujem veľmi sex ako tak ujde ...aj keď mi príde že odkedy som tehotná tak je tehotny skôr on ..stále sa len prežiera mám pocit že na to jedlo sa teší viac jak na nejaké intímnosti ...je to celé divne ...mám pocit jak keby nás intímny život išiel do sračiek a my sme boli viac kamaráti ...vkuse iba jedlo jedlo jedlo kukať telku a keď príde na niečo intímne stále tam je nejaký problém akokeby to nejde plinulo akoby malo , príde mi ako keby to bolo také že nech už si dáme rýchlo ten sex nech už to máme za sebou a ja môžem jest alebo kukať seriál
Možno to je dôvod prečo sa pri tej fajke ani nespraví ...ja neviem už čo mám robiť sme spolu tak 2 roky a už je to takto v pi*

elizabet173
18. mar 2021

@zazvorka87 že to nemyslíš vážne, že si iba robíš žarty?
@leuchtturm ponižujúce? A ak to robí ústami on tebe, ok, nie? To už nie je ponižujúce pre muža, lebo aká paráda!

zazvorka87
Odpoveď bola odstránená
dibarbora
18. mar 2021

@zazvorka87 podla novych studii nie je bezpecne v tehotenstve ani dychat 🤦🤦, omg

virbonus
18. mar 2021

@elizabet173 Z môjho pohľadu nie je ponižujúce ani jedno, ani druhé. Naopak, to vedomie, že som mohol takto moju partnerku z lásky potešiť, bolo veeeeľmi pekné. 😍 Ešte sa smiala, že som od jej lona závislý :D Opačne som to ale nikdy nevyžadoval. Nebavilo by ma to, keby som vedel, že to robí z donútenia.

dibarbora
18. mar 2021

@elizabet173 ja si myslim,ze si robi zarty.
Lebo ved potom by sme uz len v celibate museli byt

zazvorka87
Odpoveď bola odstránená
leuchtturm
18. mar 2021

@elizabet173 niekto ma rad sushi, niekto nie, uzivatelky MK cmulaju udy velmi rady, ja nie. V intimnych zalezitostiach sa clovek nema nutit robit nieco, co mu nevyhovuje. Ci zena alebo muz.

dibarbora
18. mar 2021

@zazvorka87 Jezus.Toto treba liecit,vies o tom?
Ty musis mat doma ale ozaj UUPLNE sterilne prostredie 🤦

dibarbora
18. mar 2021

@virbonus A prezrad,kolkokrat si sa zamyslel nad tym,ze by si ju mohol nakazit tym,ze ta fajci alebo ak ju uspokojujes ty?😆

virbonus
18. mar 2021

@dibarbora Keďže som ju miloval, nad niečím takým som sa nezamýšľal. Chcel som, aby jej bolo krásne. Jedli sme z jedného taniera, pri bozkávaní si vymieňali ústnu mikroflóru, takže neviem, ako by mi už len mohlo ublížiť láskanie jej lona. 🙂

zazvorka87
Odpoveď bola odstránená
beronsche
18. mar 2021

@zazvorka87 och zena a ty si aj citala ten clanok, na ktory si dala link? Ved je to cele o STI , cize o sexualne prenosnych infekciach.. tak hadam toto v normalnom manzelstve nehrozi..
A co sa tyka bakterii je tam doslova napisane, ze ak je partner infekcny, ochoriet mozes ak prides s infikovanymi telesnymi tekutinami do kontaktu cez usta, pery, genitalie, konecnik, sliznicu oka..
Ale opakujem, cele je to o STI, ani slovo o tom, ze by oralny sex ak ide o zdraveho muza predstavoval nejake riziko pre tehotnu zenu...

zazvorka87
Odpoveď bola odstránená
dibarbora
18. mar 2021

@zazvorka87 🤣🤣 svata pravda.
Musis mat strasne prazdny zivot a lutujem tvojho muza

zazvorka87
Odpoveď bola odstránená
beronsche
18. mar 2021

@zazvorka87 ten tvoj prispevok konciaci obrazkom bomby vypoveda o tebe celkom dost a vela vysvetluje..
Kde beries tu drzost oznacovat ludi za prazdnych a vztahovo nenaplnenych len preto, ze im funguje sex.zivot? Predstav si, ze existuju stastne pary, ktore su vo vztahu naplneni a zaroven im to klape aj po sex.stranke..

dibarbora
18. mar 2021

@zazvorka87 coze ja.Vtipnu kasu si asi ty jedla 😀

chrumka120
18. mar 2021

@dibarbora ale to je každého osobná vec, aj keď sa ničím nenakazí zazvorka nie každý chce mat v ústach napríklad niekoho moč 🙂 prečo by mala robiť niečo len preto že to robia iní alebo musela mat ten istý názor

zazvorka87
Odpoveď bola odstránená
zazvorka87
Odpoveď bola odstránená
dibarbora
18. mar 2021

@chrumka120 moc?kto tu pise niecom takom? Tu ide ale o celkovo tehotenstvo,ze to nie je vhodne

matkahelka
18. mar 2021

@zazvorka87 ja som si len tak klikla na tvoj profil, ci tam nemas uvedeny vek. pretoze aj moja 70r.svokra je liberalnejsieho zmyslania ako ty. a teda ten tvoj posledny prispevok na tvojej stene o tebe dost vypoveda. ty musis byt velmi nestastna. sexom sa vyplavuju endorfiny, vies to? keby si si dobre, fakt dobre zatrtkala, depky by odisli do kelu. uplne vazne to myslim. ako dokazes bez toho zit? ja sa vzdam aj portskeho, aj lindt praliniek, vsetkeho, ale sexu by som sa nikdy nevzdala. a to sexujem uz 13 rokov s jednym.

zazvorka87
Odpoveď bola odstránená
dibarbora
18. mar 2021

@zazvorka87 a tvoj muz je akoze spokojny,ano?
Rada by som si jeho precitala 😀.
Nie,nebola som stastna s mojim byvalim no terajsi,buduci manzel,to je sto a jedno,ako sa vravi.

dibarbora
18. mar 2021

@matkahelka Veru,nehanbis sa?
Slovo sex? To co je?🙈 100otcenasov 🤣

zazvorka87
Odpoveď bola odstránená
matkahelka
18. mar 2021

@dibarbora nie je spokojny ani jej muz, ani ona.priznala to.ze je s nim len preto, ze je -citujem - skareda a nik iny ju nechce. tak je s nim. toto uz je stav hodny navstevy u psychologa.

zazvorka87
Odpoveď bola odstránená
leuchtturm
18. mar 2021

@zazvorka87 sukromie je to, co nezverejnis na socialnych sietach.

zazvorka87
Odpoveď bola odstránená