icon

Neviem ho uspokojiť

17. mar 2021

Ahojte, neviem ani kde začať ,
Vždy sa mu moja ,,fajka páčila vždy sa urobil ...no v poslednej dobe nech robím čokoľvek tak mi po pol hodine fajčenia povie že mu to nič nerobí .
Je to pre mňa ponizujuce , skúsila som všetko ...drsne nežne pomáhať si rukou ...olejčekova masáž potom fajka ...a nič je to akési divné a je v poslednej dobe nejaký precitlively ...to je moc drsné keď to robím jemné moc jemne ...mám už z toho hlavu ako balón...môže to byť tým že som teraz tehotná ? Vraj ho tehotna vzrusujem veľmi sex ako tak ujde ...aj keď mi príde že odkedy som tehotná tak je tehotny skôr on ..stále sa len prežiera mám pocit že na to jedlo sa teší viac jak na nejaké intímnosti ...je to celé divne ...mám pocit jak keby nás intímny život išiel do sračiek a my sme boli viac kamaráti ...vkuse iba jedlo jedlo jedlo kukať telku a keď príde na niečo intímne stále tam je nejaký problém akokeby to nejde plinulo akoby malo , príde mi ako keby to bolo také že nech už si dáme rýchlo ten sex nech už to máme za sebou a ja môžem jest alebo kukať seriál
Možno to je dôvod prečo sa pri tej fajke ani nespraví ...ja neviem už čo mám robiť sme spolu tak 2 roky a už je to takto v pi*

Strana
z3
hviera81
18. mar 2021

ja si myslim ze to moc riesis.... dajte si pauzu, mozno si ten oral sam vypyta po nejakom case. my sme spolu nemali sex od konca decembra, mala som zakazane, a kedze nebol sex, tak za jednostranne oralne uspokojenie ja nie som :D ked on, tak aj ja :P
teraz sme mali po 3 mesiacoch sex, a nedopadlo to dobre, letela som k lekarovi, takze mame zase zakaz :D :D :D ani jeden z nas to neberie ako katastrofu, ma pravu aj lavu ruku, bude musiet vydrzat :D

elizabet173
18. mar 2021

@zazvorka87 je zaujímavé, ako si presvedčená o tom, že tie, čo máme uspokojivý sexuálny život, nie sme šťastné. Nie je to skôr veta, ktorou utešuješ sama seba? Prečo by som mala byť zdržanlivá v tom, čo mi prináša úžasné pocity a ešte s človekom, ktorého milujem? Veď by som ukracovala aj jeho, nie?

elizabet173
18. mar 2021

@virbonus podstatné je, že vám to vyhovuje obom.

elizabet173
18. mar 2021

@leuchtturm ja s tým úplne súhlasím, nikdy by som do ničoho nenútila, ale sorry, väčšiu sprostosť, ako že sa tým môže tehotný žena nakaziť, som už dávno nepočula. Môže sa nakaziť aj špenátom, do ktorého sa dostal durman, keď ho zje skôr, ako si to prečíta.

beronsche
18. mar 2021

@zazvorka87 ten prispevok s obrazkom (pre lahsiu identifikaciu uvedene), nie obrazok. Citaj s porozumenim..
A ze sa tu zeny nestazuju na nedostatok sexu, tak to sa velmi mylis, takych tem je tu x. A ze muzi, nuz to je pochopitelne, kedze ide o mamickovsku stranku.
Pozri, ved si.zi ako uznas za vhodne, ak zotrvavas vo vztahu, kde muzovi nemozes verit, tvoja volba, ale nerozsiruj podobne bludy ako je ten o nebezpecenstve oralneho sexu..
A mimochodom, na margo tvojho verejneho prispevku na ploche, nie krasne zeny nie su automaticky kurvy a skarede mozu byt kurvami tiez, ak ti len to chyba ku stastiu..

dibarbora
18. mar 2021

@matkahelka uz som pozrela do jej profilu,tak chapem preco tieto zatrpknutosti ohladom sexu ako takeho

teleskop
18. mar 2021

mozno by chalan mal zacat riesti problem KTORY JE ZJAVNE JEHO....

zazvorka87
Odpoveď bola odstránená
dibarbora
18. mar 2021

@zazvorka87 Dakujem..Ale to nie je nikto. No happpppyyyy,ano 😇🤗

tomyhardy
Odpoveď bola odstránená
karolinakr
18. mar 2021

@tomyhardy ked sa po pol hodine nevie spravit podla mňa to znači presny opak,že ho nepriťahuje

karolinakr
18. mar 2021

@tomyhardy inač dobru ofinku máš
Ale podla mňa nech sa na to vykašle radšej raz za čas poriadne ako takto sa trápiť často

janezz
18. mar 2021

@tomyhardy toto ako keby som môjho počula, ten mi to povie x krát za deň...myslím to, že ako tehotná sa mu hrozne páčim a je nahopkaný 😆

tomyhardy
Odpoveď bola odstránená
pseudomonas87
18. mar 2021

@zazvorka87 no extra som si to ešte overila u kamarátky gynekologicky,ja robím na Are. Ak partneri sú zdraví a nemajú sexuálne prenosné ochorenie ,sú si verní a samozrejme sa dodržiava poriadna hygiena nie je orálny sex nebezpečný pre zúčastnených a ani pre dieťa. Jasne v tehotenstve musí byť človek opatrny ešte o to viac,ale my sa tu nebavíme o nejakých divných praktikách,len o obyc orálnom sexe medzi manželmi/partnermi.Žiadne análne prasaciny s neznámymi cudzími ľuďmi.pekny večer prajem.

amelie2017
19. mar 2021

Tak ak bola ta fajka taka perfektna, isto si na nu spomenul a uz to islo. Chlapom niekedy staci len malo.

autor
Autor odpoveď zmazal
mareri
Odpoveď bola odstránená
licc
21. mar 2021

@zazvorka87 imunita sa v tehotenstve neznizuje, takze tento argument moc neobstoji. Bakterie o ktorých hovoris sa lahsie dostanu do tela pri klasickom pohlavnom styku, ako pri oralnom (som doktorka farmacie, tieto informacie nemam z internetu)
Plus samozrejme, ze som si ista, ze ma partner nepodvadza a nenakazi nejakou chorobou. Ked by som ho podozrievala, tak by som s nim nebola a isto by som s nim nemala nechraneny sex (a nebola by som tehotna).
A ze vies nieco na 1000% ma utvrdzuje v pravy opak. Kedze % sa pocitaju do 100. Zbytocne silny argument, ak si si ista svojimi zdrojmi 🤷🏼‍♀️

licc
21. mar 2021

No a co sa tyka oralneho sexu s partnerom, ja by som to na chvilku zabalila (par mesiacov som mala v tehotenstve nevolnosti, takze moc neprichadzal do uvahy) no a myslim, ze po dlhsiej dobe si to manzel krasne uzil.
Celkovo si myslim, ze tvoj partner vyzera depresivne (nieco ho trapi). Kludne to moze byt aj tymto zivotnym stylom pocas locdownu. Plus tehotenstvo, starosti, velka zodpovednost. A na druhej strane malo socializacie alebo nejakych vonkajsich stimulov. Ak travi vela casu pri telke a pocitaci, aj to moze byt problem. Ja to vidim aj na tom mojom. Skus sa viac zamerat na partnerove potreby v inom ako sexualnom smere. Zistit, co ho trapi. Nech za tebou nakoniec on sam pride.

xnatalkax
27. sep 2021

@monika2012 vazne? Inak aj moj ma nizky testosteron a nechce sex casto doslova ho musim prehovarat. A neviem co stym…

monika2012
27. sep 2021

@xnatalkax Ja už nežobrem, neprosím, neprehováram, nemá to zmysel a odmietam sa ďalej ponižovať. Zhruba raz za tri mesiace na mňa vylezie, za cca tri minúty sa odbaví a život ide ďalej. Už mi to prestáva fyzicky aj chýbať, po toľkých rokoch, ale niečo v duši cíti prázdnotu. Už ho dávno nemilujem.

Strana
z3