Neviem sa vysporiadať s mojou žiarlivosťou

natlii5
9. apr 2022

Dobrý večer.. Neviem sa vysporiadať s mojou žiarlivosťou ..
S priateľom spolu bývame čakáme spolu babo..Bývame v Rakúsku a on sa presťahoval z Nemecka za mnou do Rakúska.. V minulej práci mal kolektív samých chlapov takze som tam nemala žiadne obavy.. No tu v AT si našiel pracu skladníka počítam s tým že tam bude viacero žien a bojím sa že si priateľ nájde nejakú ktorá mu bude sedieť viac, mame trochu ťažšie obdobie občas sa hádame (som tehotná a aj hormóny a všetko) a predsa keď ste vo vzťahu spolu dlhsie už je to iné ako keď spoznáte niekoho nového,bezchybneho..Bojím sa že sa tam nájde niekto kto sa mu zapáči.. a stane sa to načo ani nechcem myslieť .. neviem čo mám robiť strašne ma to trápi..

pribinak
9. apr 2022

@natlii5 prestaň sa vyhovárať na hormóny a začni sa správať normálne

buď zdravo sebavedomá, lebo potom nemáš dôvod žiarliť ani keď bude mat v práci cely hárem.

panelacikova
9. apr 2022

@natlii5 nechápem, prečo si s ním plánovala otehotnieť, keď sa hádate... a nezvaľuj to na hormóny, to je totálna kravina.

viestta
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
panelacikova
9. apr 2022

@viestta ja budem vždy tvrdiť, že najviac sebavedomia dodá žene práve životný partner. akonáhle tam niečo (hocičo) nefunguje a partner si prestáva ženu všímať, tú ide rozdrapiť potom. je to proste tak. ak by ju manžel obletoval a dával jej pociťovať, že je pre neho tá "NAJ", tak jej by ani nenapadli tieto myšlienky. všetko so všetkým súvisí.

viestta
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
panelacikova
9. apr 2022

@viestta tiež súhlasím. len som sa vžila konkrétne do situácie autorky. tam si myslím, že chýba pozornosť partnera. z akého dôvodu, to už len nebesá vedia. 🙂

kkovacovak
9. apr 2022

@natlii5 ženu svojho života si môže nájsť aj autobuse a keby chce tak ťa podvedie hoci kedy a nemusí ani do babského kolektívu chodiť. Na čo si a nim keď mu neveríš? Možno vlastne preňho bude lepšie keď si nejakú nájde. Nebuď stíhačka lebo sa ti to vypomstí

lavinis
9. apr 2022

@natlii5 pracuj na vlastnom sebavedomi Tam sa nic ine neda poradit

marianarem
9. apr 2022

@natlii5 Tak v obdobi tehotenstva moze byt zena nachylnejsia k strachu, ze strati partnera. Ja som sice nemala ziarlivost, ale o nieco viac som sa bala, ze sa manzelovi nieco stane.
No pre mna je najlepsia zbran na strach nie hladat uistenie, ze sa nic nestane, ale polozit si otazku, ci by som danu situaciu prezila. Ak mas pocit, ze by si partnerovu neveru neprezila, nerozchodila (doslova), tak to je problem a ja by som s tym isla aj za psychologom. Ak mas pocit, ze by si nejako zabojovala a nakoniec to prezila, tak na to mysli, ked ta ten strach prepadne. Rozhodne nazacni partnera kontrolovat, spovedat. Nanajvys by som sa mu zdoverila so svojimi pocitmi, ale dodala by som, ze to nemusi riesit on, ale budes sa o to snazit ty.

damian88
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
damian88
10. apr 2022

@natlii5 A keby sa to reálne stalo a našiel by si tam inú? Tak čo? Je to koniec sveta pre Teba? Veď by ti aspoň ukázal čo je zač a dovidenia hádam nie je jediný muž na svete 🤦‍♂️. Popracuj na sebavedomí lebo ho máš strašne nízke.

karolinakr
10. apr 2022

Muž, ktory opusti tehotnu partnerku je obycajny hajzel a ked poznaš jeho povahu, vieš s kym žiješ a či by bol alebo nebol toho schopny..Ake ma tendencie pri problemoch utekat, rozchadzat sa, podvadzať? Tak ked nie, tak potom nestresuj..

rybicka74
10. apr 2022

@damian88 ahoj Damian, viem, že je to od veci,aj to ,že si len chlap 🤣,ale páčia sa mi tvoje komentáre 👍, také správne jednoduché a trefné😉

kassandra25
10. apr 2022

@natlii5 v prvom rade sa spoliehaj sama na seba a zi tak, aby si bola spokojna so sebou. Ak sa dvaja lubia, ma tam byt aj ta ziarlivost jeden na druheho, bez toho to nejde. Snaz sa ovladat, v praci by sa malo pracovat. Neboj, po porode sa vsetko vrati do normalu. Asi sa do druheho dietata nehrn.

damian88
10. apr 2022

@rybicka74 Hehe práve preto ma tu tak veľa žien nenávidí 😀 ďakujem!

rybicka74
11. apr 2022

@damian88 👍