Neviem si užiť sex ako by som chcela
vždy keď mám sex tak vždy v hlave premyslam čo kedy spraviť a nie je to take že same od seba. neviem sa pri tom tak odviazať, užijem si ho ale nie je to take že wau. neviete čo s tým?
Vypnut hlavu
Iba si užívať daný moment
@vanilkovazmrzka
@viestta
@terezka2911 ja keď vypnem a nepremýšľam tak neviem čo robit. neviem čo s rukami nejde to proste same od seba
privelmi rozmyslas, pri sexe je to zbytocne
Nechceš mať moje problémy? Lebo toto čo ty máš je nič oproti mojim starostiam
Nehanbíš sa náhodou pri sexe?
Asi máš príliš veľa povinností 😕. Buď sa v ten deň skúsiť dať trochu do pohody (namiesto varenia objednať pizzu, kašľať na výchovné knižky a pustiť deťom bedňu na 2 hodiny, namiesto upratovania bordelu si spraviť dobré kapučínko a povedať si - bordel neutečie, bude tu aj zajtra). Aby ti večer nebehali také myšlienky, ale aby si bola som trochu zrelaxovaná. Alebo zapriahnuť aj partnera, aby toho bolo menej...🤷. Ja som to takto mala pri malých deťoch, proste hlava nevedela vypnúť ani na chvíľu, keď celý deň z roboty do roboty, aj to som mala pocit, že len hasím to, čo najviac horí (vreští)...
Vela povinnosti...partner ti pomaha? Lebo to byva častý znak, že ak je všetko na tebe a partner napr s ničím nepomôže a tak a ty musis sama riesit milion veci tak sa to potom prenáša aj do intimity. Ženy su na toto veľmi citlivé. Skús sa viac uvoľniť, nájsť si čas sama na seba atd... uvidíš ze ti to pojde lepšie 🙂
Nevies, co s rukami? Nevies, co robit? 🤨 A pritahuje ta tvoj chlap vobec? Nemas chut sa ho dotykat, bozkavat? Akoze ty tam len tak pasivne lezis a premyslas o tom, ze treba umyt okna a chlapik maka, ci co? 😳

Nepremyslat.