Nezáujem o telesný kontakt
Na nervy som zo seba, všade čítam ako tu baby nevedia vydržať bez sexu a ja môjho priatelia "tyram" už skoro 3 ročnou abstinenciou, najprv som mala zákaz od začiatku tehu kvôli krvácaniu a teraz už má malé 2 roky a stále nič, vobec nemám chuť na to, a nie ze by bol v ňom problém, aj keby na mňa skočil chris hemsworth by som kukala co chce a nech mi dá pokoj, prvý polrok po pôrode to bolo hlavne únavou ale zvyšok vôbec absolútne žiadna chuť nič ani pomyslieť a teraz keď si to predstavim tak mi to príde divne a ani mi to absolútne nechýba... Neviem co s tým, je tu niekto s takým problém, resp ako ho prekonal prosím. Hormonálny profil mam v poriadku podľa gyn.
@canany pozriem to ďakujem za tip
A ja mám zasa taký pocit že s tým ako priateľ odmieta sex tak časom už ani mne to nechýba a nepotrebujem to ale to nevravím v dobrom že mi to vyhovuje štve ma to že je to tak len aj na nete som čítala že keď sa nepraktizuje sex tak časom sa to už ani nevyžaduje

Toto som nemyslela, vibrator je na dve veci a uz vobec nie stimulovat klitoris, ved to muselo boliet. Toto je podtlakove, nedotyka sa to uppne a ideal je zacat sama, zistit kde je to fajn a kde uz nie a chlapa potom naucis.
Tiez som si myslela, ze som "pokazena", 17 rokov sa mi hnusil sex s exmanzelom, len som sa premahala na sucho a az po rozvode som vyskusala toto podla recenzii a to uz je iny level. A s novym partnerom som prisla na chut aj sexu, aj ked tisko zavidim zenam co dosiahnu aj vaginalny orgazmus.