icon

Nezáväzné vzťahy po tridsiatke

29. mar 2025

Ja mám dávno po 30-ke, dlhodobo sama, mala som za posledné roky len jedného kamosa na občasný sex aj to nie dlhodobo. Pravdupovediac lezie to na mozog, mužský dotyk chyba, len vždy mám také zábrany pred nezáväzným sexom z dôvodu možného otehotnenia, chorôb a neviem sa uvoľniť pri cudzom človeku. No často som šokovaná čo vyjde z dlhoročných aj nových kamošiek, že sex s niekým z diskotéky alebo tindru nebol problém , aj keď samozrejme sa nebavíme o takých, ze každý víkend niekto iný, žiadne ľahké devy, bežné baby. Je skôr bežne u cca tridsiatnikov, že majú dlhodobo “suchoty” alebo už každý kašle na povesť a zábrany a užíva si život aspoň takto?

autor
29. mar 2025

Neželané tehotenstvo bol pre mňa vždy ten najväčší strach. Niekedy si pripadam ako pubertiacka. Ale je pri takomto nezáväznom sexe možné otehotnieť, ak je to skúsený chlap a použije sa kondom?

tairyx
30. mar 2025

Nič nie je 100%.
Osobne tomu nerozumiem vôbec, že môže mať žena takýto chtíč, tiež som sama ale nechýba mi takýto kontakt a ani vo sne mi nenapadne, že by som si niekoho našla len na sex. A to mám pred 40. Ale každý sme iný.
Keď sa bojíš neželaného tehotenstva daj si predpísať antikoncepciu+ chlap nech použije kondóm, myslím, že tam je mizivá šanca na otehotnenie.

nikpa
30. mar 2025

Tvoje pocity a potreby sú úplne normálne a bežné. Väčšina ľudí potrebuje intimitu, sex, dotyky a všetko okolo toho... Na tvojim mieste by som si dala predpísať volaku formu antikoncepcie, buď teliesko alebo tbl a v spojení s kondómom, sa otehotnenia báť nemusíš. Šance sú mizivé. Co sa týka tých pohlavných chorôb to už je niečo iné. Treba sa správať zodpovedne ale keď budeš takto rozmýšľat, asi budeš ,,sušiť,, pravidelne a dlho. Za mňa v tvojom prípade, mat niekoho na sex, je dobrá voľba. Ideálne tak ako si to mala predtým, jedného a na dlhšie. A neznamená to, že hneď kašles na povesť, ved nebudeš do sveta vykrikovať, s kým spávas. No a nech sa každý pozrie najprv na seba, od určitého veku, mi začalo byť úplne jedno, čo si kto o mne myslí. Ľudia budú intigovat a ohovárať aj keď im nedáš príležitosť, určite by som kvôli rečiam nezahodila príležitosť, užiť si. Keď už ti to chýba...

terezka1947
30. mar 2025

Čo tak nájsť si normálny vzťah....a veľa veci sa vyrieši.

letfenixa
30. mar 2025

Nemusíš používať horm.antikoncepciu, môžeš použiť Pharmatex, v kombinácii s kondomom je to v podstate 100% ochrana proti tehotenstvu.

marianarem
30. mar 2025

Ja som mala dlhsie obdobia, ze som bola nezadana a dost mi to chybalo, ale ja som dost emocna a nezavazny vztah by nebol nic pre mna. Tak som to nejako preckala. Ale nemam nic ani proti nezavaznemu, ak to niekto naozaj vie ustat. Lebo mam pocit, ze vela zien pristupi na nezavazny, ale pritom dufa, ze z toho vznikne zavazny. S kondomom je sanca otehotniet velmi mala, ak by aj zlyhal, tak v najhorsom sa da pouzit aj tabletka po.

kitycat
30. mar 2025

Kamaratky ti hovoria s kym a kde spali ako zazitok, nie aby si ich za tomodsudzivala, ze spua s kde kym.
Ved nech si spia.

Aj js byt slobodna, tak di uzivam idealne s niekym dlhodobejsie, ale aj ten jednorazovy je super ak tam spravne zafunguje chcemia. Chce to ale iste kondom kvoli chorobam, no av kombinaci s inou antikou je takmer nemozne otehotniet.

Takto na suchu byt ked nemusis

sszuzu8
30. mar 2025

Som sama takmer celý život a intimita mi nechýba. Ani dotyk ani samotný sex. Nemám muža nemám chuť 🤷‍♀️ tiež sa bojím tehotenstva a bojím sa aj chorôb a cudziemu človeku neverím čo keď ma len využije a ja nebudem mat z toho nič všade je veľa sebcov co žene orgazmus nedopraju. Nešla by som do toho

sszuzu8
30. mar 2025

@terezka1947 to zas tiež nie je ľahké v dnešnej dobe

bielasovicka
30. mar 2025

Neverila by si koľko žien má nezáväzný sex, len sa tým nepochvalia. Kľudne si užívaj kým sa dá, život je krátky. Len sa dobre chráň pred chorobami a tehotenstvom.

bg92
30. mar 2025

Ja som sice nezavazny sex nemavala lebo mne to nevyhovuje a nemam taky chtic ale ani by ma nenapadlo ze by som riesila alebo bola sokovana preco ho ini maju… no a? Kazdy nech robi co mu vyhovuje. A ze povest🫣🤣 to ze sa ty na takych ludi pozeras cez prsty je tvoj problem.

lenkakravcova
30. mar 2025

U tridsiatnikov je bežne skôr to, že žijú už v manželstve. Než žeby mali suchoty. 😆

autor
30. mar 2025

@kitycat Vôbec ich neodsudzujem. Skôr výčitam sebe, že som príliš zdržanlivá a prichádzam o potešenie.

autor
30. mar 2025

@terezka1947 To by som najradšej, ale žiaľ sa mi nedarí

terezka1947
30. mar 2025

@autorka vie, chápem,že sa nemusí dariť ....ale takto si v začarovanom kruhu a roky ti utekajú

domkakvet
30. mar 2025

Ani sa necudujem, ze nemas normalny vztah, ked riesis iba sex.