icon

Nezhody pri sexe

27. nov 2020

Dobry den , rada by som sa pozrela na moj problem aj z ineho pohladu , kedze ja si myslim ze problem je na strane mojho partnera no nechám si poradiť. Môjmu priateľovi vadí ked pri sexe masturbujem , nedosiahnem orgazmus penetraciou len drazdenim klitorisu. Som z toho dosť smutná že je taký že na mňa nemysli , sme spolu 2 roky zo začiatku ma pár krát robil ústami no ako keby ho to nebaví tak mi už nerobí nič, len ja aby som naňho vyliezla a spravila ho. On sa spraví do pár minút , žiadna predohra a ani potok nic , úplni nezáujem či ja som uspokojena. Určitý čas som pri sexe sa robila prstami , na ňom bolo vidno že mu to prekáža , no snazila som si to nevšímat lebo ma to dosť rozptilovalo , až nakoniec som prestala teraz len on sa urobí a vôbec mu nevadí že ja nič. Veľa krát som mu o tom rozprávala že potrebujem jednoducho ten klitoris dráždiť že to nemá nič spoločné s tým že on ma nevzrušuje no i tak ako keby sa cítil že ma neuspokojí no na druhej strane ani mňa nenechá ma uspokojiť. Pred pár tyzdnami som si kúpila reku hračku sexuálnu aby mi to netrvalo dlho lebo aj to mu vadievalo , no a vedel o tom že už ju mám , je to ten nasavac klitorisu nespomínam si ako sa to vola😁 no a až ja som včera sama musela prísť s tým že ho použijeme , akonáhle som ho vytiahla on kamenna tvár až urazeny a už som bola znechutená tak som odišla. Obaja sme mladí on 28 ja o pár rokov staršia . Mame male dieťa a ďalšie je na ceste. Nechápem ako môže mať ešte take konzervatívne zmýšľanie. Inak je dobrý muž až na toto čo nieje malo. Ja ani neziadam aby on ma robil jazykom nenutim ho no ani sa nebránim, ja sa sama spravím no on ani to neberie .

1aduliatko1
27. nov 2020

pekný sebec ☹ na čo s ním sexovať, keď z toho nič nemáš. malo by mu záležať na tom, či sa to páči aj tebe.

snazilka_bio_mamka
27. nov 2020

fuuuuu vidim to zopar spoločnych bodov s mojim partnerom...rozdiel je ale v tom, ze vydrzi dlho a ja to stihnem vzdy ale ked nestihnem tak proste sa to končí jeho vyvrcholením a dovi dopi. :D vola sa to womanizer, mam ho tiez.. tiez som ho pouzila pri sexe, tiez nebol nadšený... tiez mi to nerobi ustami, ziadna predohra, ziadne bozky nic. Hovorim, jedina jeho zachrana je ze vydrzi sakra dlho. Fakt neviem ako poradiť, keby viem nie som v rovnakej kaši :D skus mu to vysvetliť, ze nielen on sa musí uspokojiť ale aj ty a ked mu vadi ze sa sama robis alebo pouzivaš hračku, nech sa o tvoje vyvrcholenie postara teda sam, ked je taky velky panko ze ziarli na prsty a hračky.

marseillefan
27. nov 2020

Nehnevaj sa, ale tvoj priateľ je úplný *****. On si predstavuje, že za tie 3 minúty, čo po tebe poskáče sa máš vzrušiť a ešte aj urobiť? A potom sa uráža, že ti to chýba? Veď ten muž nielen že nemá žiadnu empatiu, ale ešte je aj neskutočný egoista... ústami ťa robiť nechce a na vibrátor žiarli. Poviem ti to takto.. ak je pre teba v živote sex dôležitý (alebo radšej napíšem dobrý sex), kopni ho do zadku a hľadaj si poriadneho chlapa.

radkaradix
27. nov 2020

velky egoista, skus sa s nim este raz vazne porozpravat, ze aj ked napr pre teba sex nie je priorita, vnimas to ako nezaujem z jeho strany, skratka ta ignoruje, tvoje pocity, nici tvoju psychiku.. vo fungujucom vztahu to tak nesmie byt.. povedz mu, ze ak nezacne vnimat tvoje potreby, bude to dovod na rozchod.. ak sa nezmeni ani po takom uprimnom rozhovore, tak asi vies, co mas spravit..

mandarinka555
27. nov 2020

Vidím to tak, že len deti ti bude robiť...neklape vám to a ty znovu otehotnieš ? To chceš takto trpieť do konca života ? Je to sebec....a keď mu to teda vysvetľuješ, ako si písala, tak ako na to reaguje ?

simsalabim
27. nov 2020

Uprimne povedane, nedokazem si predstavit dovod, pre ktory by som s takymto clovekom bola vo vztahu 🤷‍♀️

ivca88
27. nov 2020

Správe chápem že si tehotná ? Nemá práve pre to s tým problém ?

autumm
27. nov 2020

To je snáď zlý sen. A načo je potom sex vo vzťahu? Ved to je zakladny pilier každého vzťahu. Ze jeho nebaví robiť ta ústami? A teba ma baviť skákať ako koza po nom? Co keby ste začali praktizovať, najprv uspokojiť teba, potom jeho . Je jedno ako, nech sa posnažím, ústa, prsty, hračky...potom môžete pokračovať ďalej v sexe

sense
27. nov 2020

Tvoj chlap je divný... Sorry... Ak bol taky aj predtým ako si bola opäť tehotná.... Tak sa čudujem ze ste mali aj druhé dieťa....
A ak si sa s ním o tom rozprávala tak co ti na to povedal....

viki128
27. nov 2020

No je zlý v posteli.. Nieže by bol rád že ma ženu ktorej to nevadí ale nájde riešenia.. 😅 Ach jaj

nic_ol
27. nov 2020

Bývalý bol rovnaký.. spravil sa do minúty a ja nič ,rýchlo som utekala z toho vzťahu preč 🤣🤣🤣 pre mňa je sex vo vzťahu dôležitý a keď si s človekom v tomto smere nerozumiem nemám dôvod s ním ostať 🤷 ale teba zrejme nabuchal skôr ako si na to prišla 🤷

fokuska
27. nov 2020

Ste spolu 2 roky, mate male dieta a druhe na ceste, ale este ste sa po intimnej stranke ani poriadne nespoznali a nezladili v tom co komu vyhovuje...?

princeznasevera
27. nov 2020

Sorry ale naco si si snim robila decko? To je kokot a nie chlap sorry za vyraz

caroline_
27. nov 2020

@princeznasevera ja som si tiez povedala ze boze to je kok :D

majulino
27. nov 2020

@snazilka_bio_mamka u nas doma ziadna predohra(smerom od neho ku mne, odomna chce nech ho hladim), ziadne bozky ale zato stale najprv urobi mna az potom sa urobi on. Ale naposledy som sa v polovici otocila na bok a povedala mu dobru noc 😅 tak ma nastval, ze opat žiadna predohra a bozky

janeninka
27. nov 2020

Dobre tomu rozumiem ze jeho nevzrusuje tvoje vzrusenie? Netesi sa z tvojho orgazmu?

janickacrazy
27. nov 2020

Keby ste nemali deti, tak ti radím skončiť s ním hneď, takto keď si tehotná, tak to asi nebude také jednoduché. Je to sebec a ešte k tomu konzerva. Podľa mňa sa urob sama a kašli naňho aspoň mesiac, či bude spokojný?

kubkovamama
27. nov 2020

A že by ste sa o tom otvorene porozprávali?Či bolo také?Za ďalšie,ja by som na ten sex pri ňom ani chuť nemala.Mas hračku,vieš si sama pomôcť,kašli naňho pár dní.Ak si tehotná..no ja neviem,zvlášť vtedy by mal chlap sa venovať viac,viac objatí,nežnosti atď,nielen v posteli.Mimo toho počas dňa objíme ťa,pritúli,pohladka bruško alebo je aspoň trochu milý?Vo vzťahu je rovnako sebec či len v sexe?Nejak si skús odpovedať a skúšať s ním hovoriť.2 roky spolu je málo na to,aby sex išiel tak dolu vodou,veď to je ešte stále také obdobie"chcenia sa" a skúšania atd

amelie2017
27. nov 2020

@fokuska presne to ma napadlo, 2 roky su spolu a uz druhe dieta na ceste, pri tom si nerozumeju v zakladnej veci.
Zena, ozaj ta lutujem a bohuzial si myslim, ze coskoro ostanes sama s 2 detmi, pretoze takto sa dlhodobo spokojne zit neda.

ovaaa
28. nov 2020

Je to sebec, spravny chlap da predohru a da si naporiadok partnerku.

dagmara17
28. nov 2020

Kokos tak toto je iný sebec. Júj by ma šľak trafil takto fungovať. A pritom ste spolu už akože dlho na to, že si až teraz na to došla.

adrestia
28. nov 2020

Netušila som, že takýto *** môže vôbec existovať. Asi to bude tým, že som doteraz s mojim prvým partnerom. 🙂 Predohru máme vždy aspoň 15 - 20 minút a keď sme sami doma tak aj hodinku. 🙂

torysheer
29. nov 2020

Tak toto nie. Ja myslím, že v správnom vzťahu by malo obom záležať na uspokojeni toho druhého. Tiež nemávam vaginálny orgazmus, ale partner sa potom náležite postará, aby som ho dosiahla inak. A po rokoch sme dokonca objavili možnosť, ako ho dosiahnuť naraz. Sex je taká hra, ktorá nahradí detské hry keď dospejeme. Treba sa hrať, objavovať, skúmať...

foterlotor
5. dec 2020

lutujem ta, odporucam mu uz nedat a mozno sa zobudi. Takto ta len vyuziva. Ved co moze byt lepsie ako urobit zenu? ja by som to robil aj 2 krat denne.