(Nie)rozvedený chlap 2
Milá autorka 1. diskusie. Nemám sa s tebou ako spojiť, keďže si to pochopiteľne dala anonymne a pochopiteľne v anonymite chcem ostať aj ja. Rovnako mám muža (áno, celé okolie ho považuje za môjho muža), ktorého aj pracovne aj finančne veci držia v statuse ženatého. Tiež mi to nepovedal na prvom rande, aj keď tiež sme z malého mesta a tušila som niečo. Napriek tomu som sa s ním stretávala, pretože má k nemu niečo ťahalo. Pracuje v sfére, kde by za sebou nemal mať žiadne súdne pojednávania, ani rozvod. A áno, milé dámy, aj také sú. A to, že si ich neviete predstaviť, to naozaj nie je problém nikoho iného, len vás;) plus, u nás je muzova ex rozvodova právnička. No uznajte. Aj keď mi je jasné, že neuznate 🙂 takže milá autorka a milá kamarátka. Ak je ten muž fakt dobrý, ak vyznáva to, čo tvojej priateľke vyhovuje, ak sa zhodujú v názoroch a cítia sa spolu dobre, ak je tvoja kamoška naozaj aj vnútorné ok s tým, že nikdy nebude kráčať pred oltár v bielom, tak ja nevidím problém. A čo sa týka veci, ktorými vás strašili - návšteva v nemocnici, dedenie, atď. My toto máme ošetrené, smejem sa, že namiesto svadby;) všetci štyria sme sa jeden pekný deň stretli pri notárovi, spísali plnú moc, čiže ak sa niekomu z nás niečo stane, partnera pustia. Máme porieseny aj dom, v ktorom žijeme. Kúpili sme ho spolu, na papieri som len ja. A ešte jedna vec. Autorka nikde nenapísala, že pracuje niekde. Pre niekoho je aj firma práca a áno, dá sa zmeniť, ale kto by z manažérskych postoch šiel niekam za pokladňu?🙂 To teda si nedomyslam, len dávam svoj názor. A čo sa týka detí, exova žena už deti nemôže mať,. Všetci 4ja vieme spoločne vychádzať, aj keď sa stretneme, vieme hodiť nejaké zdvorilostné frázy, stretávame sa aj na svadbách a oslavách. Jednoducho, sa sa fungovať aj takto, nie ideálne, ale čo je ideálne? A nezabudnite, vyhovovať to musí najmä im dvom. Ak oni s tým budú ok, kašlite na okolie 🙂
@alex49 presne tak, a jeho žena, rozvodova pravnicka sa veselo pelesi tiez s inym. Ale v praci ma status váženého zenaca. Tomu sa vravi pokrytectvo, mila @autorka.
Ale asi ta napriek tomu patricne zabezpecil, cize ti to stačí byť niekomu milenka a hrat sa na manželku. Mimochodom vaše dieťa bude koho mat písaného ako otca? Jeho? To uz nevadí ze bude mat nielen milenku ale ešte aj nemanželské dieta? Hm?
Urcite existuju povolania,kde je potrebne,aby bol clovek co najmenej "papierovo" na ociach,pripadne je pri nich sudne pojednavanie a rozvod neprijatelny.a to nielen vo vztahu ku slovensku,ale aj celosvetovo.staci ak robi obycajneho obchodaka a je v styku s nejakou konzervativnou rodinou (nemusia byt krestania) a uz si ani neskrtne.tiez pri niektorych tajnych/vojakoch- nebavim sa o radovych prislusnikoch.
@christie11 toto je ale riadna blbost, nic take neexistuje. Ak business funguje, kazdemu je uuuuplne jedno, ci je jeho pracovny partner rozvedeny, alebo nie.
@christie11 tajni vojaci ? To uz je co za blbost. V rodine mame vojakov a nic take neexistuje ako tajni vojaci. U vojakoch je uplne jedno ci je rozvedeny ci nie, bratranec je major a rozviedol sa normalne. Akurat som sa ho pytala na tajnych vojakov a sa smial ze co sa somarina. Vojaci na misii tiez mozu byt rozvedeni. Obchodaci uplne v pohode rozvedeni. Tiez ucitelia z cirkevnej univerzity, cikrevnych skol su v pohode aj rozvedeni. Jedine vysvetlenie je ak maju spolocnu firmu tak ze sa nerozvedu a kazdy si zije po svojom, ale zda sa ze toto tiez nebude autorkin pripad lebo toto by netajila
Moja pekny pokus, ale uz v prvej polovici si sa zakopala...nieco take ako rozvodova pravnicka neni. To potom prisambohu idem a vsetky skusky stornovat co som doteraz absovovala na pravnickej fakulte a sama sa pripravujem na pravnicke povolanie...teba tak ojebal ten tvoj krasavec, ze ti poriadne zalepil oci. Inak toto ze ste spisali pred notarom...dalsie bachorky...mozno mas, ale pred sudom to neobstoji.
Co tak sa pekne postavit pred zrkadlo a priznat si ze si sa skurvila a si len milenka? Proste status milenky a bodka. Lahsie sa ti bude zit v zivote ako vymyslat tieto bachorky a komplikovat si zivot, tak krasne idealny zivot...
@miadi inak fakt by ma zaujímalo ako maju poriešené tie majetky - dom/byť (nechcevsa mi to hladat). Lebo ak to kúpil na nu (nie je podstatne kto platil), tak ho mladá moze pekne okaslat a pan ostane bez ničoho. Ak.maju podpísanú nejakú dohodu ci zmluvu, je to neplatné a šikovná rozvodova pravnicka to potom urcite napadne na sude. Nebude predsa milenke davat dom z ich spoločných peňazí. Cize stále nevidim nejaké výhody vyplyvajuce pre @autorka
@lienka.7 tak stretla som sa v reali s ceskou co bola tiez takto milenka chlap mal dve rodiny so zenou aj snou deti .a bol zazobanec tak sa ho obe drzali kupil jej dva byty. Jeden v mexiku jeden v Prahe. ( ked som ju stretla Este len randila chlap mohol byt jej otec) chodil pan aj za jednorazovymi profickami popri tom a nakazil ju uz Neviem syfilosom ale tak $$ su $$ pre niekoho to staci zit takto . Z celej tejto rozpravky akurat Tak ten byt na jej meno z jeho $ sa da uverit .
Napadlo mi, ze by to mohol byt velvyslanec. Ale i tam velmi silno pochybujem, ze rozvod by bol prekazka a nemozny kvoli “prebiehajucemu sudnemu sporu”, preco by musel odstupit z pozicie a dat vypoved z prace, lebo by mu to poskodilo osobny profil na taku poziciu.
Popravde, priklanam sa k nazoru, ze ak vobec takyto “manzel” existuje (a cela situacia nie je len vyfabulovana pre diskusiu), tak vie dobre klamat, podsuvat do svojich klamstiev kusocky pravdivych faktov, takze to cele znie v podstate uveritelne (i ked je to blbost) a jeho milenka je doverciva.
@moonlight1210 stropnicky je veľvyslanec a rozvádza sa so zilkovou....cize asi nie.
@lienka.7 lenze ani to stym bytom ze jej kupil moc nezeriem ked pisala ze cela dedina vie ako žiju on Akoby rozvedeny. Lebo chlap co siel zit do bytu po rodicoch Aj ked dobre zaraba tak milenke byt nekupi. To si mozu dovolit len milionari a ti vacsinou neziju na dedine. ( nemyslim takych papierovych milionarov ze mà $ v pozemkoch velky barak atd ale taky ozajstni ako Kollar 😁) koment jeho žena uz nemoze mat deti = mà po prechode .. panko bude minimalne 50r a autorka spomenula dake svoje dieta v tom prvom diely tejto calamady. Cize bude podstatne mladsia. V politike uz sa mozu aj senatori rozvadzat princovia vsetci uz nie je rok 1960 nikto to neriesi je rok 2022.
Tajny vojak? Akoze specialne jednotky? Ci James Bond?😂
Viem, kto to je! @miadi dala indicie a bude to Harabin, nemoze sa rozviest, lebo sak tradicna rodina nie? 😂
Uff tak toto je riadna sila, toľko kalerábov v jednom príspevku. Tomuto pánovi úžasnému, tajnému agentovi Jamesovi Bondovi očividne vyhovuje že ho okolie vníma ako alfa samca. Jednej drží status manželky a tá DRUHÁ mu nielen že všetko spapá aj s navijakom, ale dokonca presvedčí aj samu seba, že všetko je tak ako má byť. 🙈 🙉 🙊

@moonlight1210 mne tiež napadol nejaký diplomat vo Vatikáne, ale tam by zas aj ta milenka"trochu"vadila

@larisalarisa Ved to nikoho nezaujima nesudi ako kto zije kludne nech si nastahuje zenu aj milenku do jedneho domu to je uz ich problem. Ale tvrdit ze existuje profesia koli ktorej sa neda rozviest je blud klamstvo a nemoze sem ani anonymne napisat co za robota to je.. Lebo taka neexistuje a dalo by sa to hnet vyvratit. V principe keby chcel tak sa moze rozviest a o pracu nepride. Jedine ze robi vo firme pre svoju manzelku a ta mu “ nedovoli.” Rozvod ze by si nasla legalnu zamienku ho vyhodit. Len Preco by to jeho zena robila? Jemu to vyhovuje takto a milenku oblbol ze tak to musi byt.