Nový partner a spanie s jeho 3-ročným dieťaťom v jednej posteli
Mate novú znamost, ete sa ani poriadne nepoznate, spali by ste s jeho trojrocnym dietatom, ktore vidi raz za dva mesiace asi v posteli v noci vsetci traja? Či iba keby neni kde inde sa vyspat. Dakujem.
Nie... to dieta chce spat s otcom - chapem. Priatelka na gauc, alebo priatelka vecer domov...to su jedine moznosti... po roku-dvoch-troch moze situacia vyzerat inak, ale teraz je skoro.
Keď sa ani poriadne nepoznáme, tak by som asi u neho v posteli nespala. Či už s dieťaťom, alebo bez 😁. Asi by som vôbec u neho nespala 🤔.
Zaujimave, ze sa ani poriadne nepoznate ale uz zdielate spolocnu postel 😀
Nie 🙈
@viestta na navsteve u starych rodicov bol moj ex zobral dieta a doniesol ukazat svoju novú priatelku, mala.kde spať. Pisala som dozadu prispevok ako na mna pred dieťaťom nadával..dakujem.
Nehnevaj sa, ale ako si mam dat jednu temu do suvisu s druhou? A tu co spominas som asi ani nezachytila.
Takze nova frajerka tvojho ex spala v jednej posteli s tvojim dietatom aj exom? To si vyries s chlapom. Vyries si s nim vsetko.
Tebe je jasne, ze tu tych anonymnych tem zakladaju ludia denne desiatky, ze?
Nie
@loliki no hej blbo som to napisala ma to proste napadlo, uz spim napoly.
Ale to nevadí. 😉 Dobrú noc prajem.
A čo tu už teraz vyriešiš, keď sa to už stalo? Už tomu nezabrániš. Ex povedz svoje, čo máš na srdci čo si o tom myslíš a hotovo. Keď nie on tak už jeho nová známosť mala mať rozum ako žena, že pre to dieťa je to čistý chaos.
Chapem. Veľmi zle znasas rozvod. Okrem toho má malý len 3r a už ma ex priateľku ktorú dokonca predstavil jeho rodine aj malému. A ešte na teba pred ním nadáva.
Možno sú ženy, ktoré dokážu neriesit, ja by som z toho bola na prášky. Lenže ja ti nemám ako pomôcť. Toto je jednoducho ta daň za to, že ste sa rozviedli. Ako otec ma svoje práva a ty s tým nič neurobíš.
Jedine snažiť sa správať tak, aby nemal dôvod z teba robit šialenu. Určite je to ťažké, ale nesmieš mu dat dôvod robiť z teba hlúpu. Musíš si zachovať chladnú hlavu. Tvat sa byť nad vecou. A potom si toto odkomunikuj v kľude. Možno by som to skúsila prebrať s koliznou. Zavolaj si zajtra na socialku a popros nech ta prepoja a narovinu sa jej opýtaj, či je toto dôvod na to, aby vám upravili styk s dieťaťom. Možno to je morálne ohrozovanie dieťaťa. Prupadne rovno právnika, psychológa. A rieš to kým je to čerstvé nech máš v prípade potreby dôkazy
moj ex takto zobral nase 4 deti na supu do domu k novej frajerke. cize bez nejakej pripravy spali v cudzom dome a videli otca s cudzou tetou.
dosli domov urevane, vytocene...
no co som mohla urobit?
pekne som si sadla a vysvetlila im vsetko, aby to pochopili ich male hlavicky (najmensia mala ani nie 3 roky v tej dobe).
nejaku dobu to trvalo, ale momentalne exovu frajerku akceptuju a vychadzaju s nou dobre. a nehanbim sa priznat, ze na tom mam zasluhu.
takze uplne zbytocne sa hecujes a rozculujes, skus to skor dietatu nejako podat aby nebolo zbytocne zmatene, ci vystresovane.
konanie druhych nezmenis, ale mozes zmenit svoj postoj k nemu.
@soldi dakujem,
@simona20201309 ďakujem.
Nie a tobôž by som nezdieľa lôžko ani s niekým, koho dobre nepoznam
@soldi tak ide aj o to, ze choroby, bakterie, iné cudzie telo, my sme spolu s nim nikdy nezili skoro po porode hned, tak ale hej prisiel zmätený aj z inych veci, pytala som da ho, ze spali s tetou, no tak ja ako nemam s tym problem ze má priatelku, známosť, naopak, je to clovek, ktoremu prospeje slusná zena, len neviem ako sa k tomuto postavit, ked som to nezazila.
@mirco50 to bolo k inemu prispevku?

Nie nie nie.
Dieťa by som nezoznamovala s novou znalosťou a už vôbec nie 3 v jednej posteli.
Kde je zdravý rozum?