Nulová príťažlivosť
Ahojte ženy
Zaujímalo by ma, ci by ste čisto teoreticky boli roky s mužom, ktorý vás absolútne nepriťahuje. Ale okrem toho všetko klape az príliš dobre. Ďakujem.
To je tak ked si niekto zo zufalstva vezme za muza niekoho kto mal zostat v rovine kamarata. Rozumieme si, mame sa radi, vychadzame super, porozpravat sa vieme ale tam kde chyba iskra, fyzicka pritazlivost tam to dlho(a spokojne)nevydrzi. Casom jeden alebo druhy stretne niekoho, s kym ta iskra prebehne a mozno nebudu ani spolovice taki kompatibilni, ale v posteli spolu skoncia urcite a ten partner"v rovine kamarata"bude poslany do pecka(ci uz to bude muz alebo zena)
co presne myslis pod pojmom chemia, co to presne pre teba znamena? Hnusi sa ti sex?Manzel je takto spokojny, alebo aj jemu nieco chyba? Skuste navstivit nejakeho sexuologa najprv.
Pride mi to ako perfektny vztah - u hocikoho, kde manzelstva organizuju rodicia!
Preco by som mala mat intimny vztah s niekym, kto ma vobec uz od zaciatku nepritahuje??
@zooeynka a mimo postele sa budu hadat a rozidu sa... Nesedi to ani tak ani tak. Ondili ste do mňa že prečo ja propagujem staromládenecký single život na fóre pre rodinne založených... Tak tu máte dôkaz. Ak si s babou super rozumieme nemá si podľa 90% si somnou nič začínať lebo chýba "iba" chémia. A ja od príťažlivého mám na kolometre ďaleko takže je na výber ani nemám. Tak som sa s tým zmieril a táto zéma len potvrdzuje že sú ludia ktorí budú večne "iba kamaráti" lebo že si super rozumiete je menej ako nejaký alkoholik čo ju bude mlátiť, lebo hlavné že je príťažlivosť.
@torrente neda mi nezareagovat ale pritazlivost je podla mna celkom riesitelna. podla mna kazdy moze byt pre niekoho priazlivy. nejde o krasu ale o vyzarovenie, gesta, sposob komunikacie, schopnost pobavit, rozosmiat, vyzarovat vnutornu energiu a sexappeal, niektore veci sa daju naucit, sposob chodze, drzanie tela, usmev, vyraz ....
je tolko ludi co maju od krasy daleko ale su sympaticki, charizmaticki a pritazlivi.
Asi to s tou pritazlivostou nebude az taka katastrofa,ked si si ho brala z lasky. Spokojny,stabilny vztah je viac ako pudy. Naco ti je chlap,kde je sialena chemia,ked nemas v nom istotu,oporu. Ak si stastna a spokojna,tak nevymyslaj a vaz si co mas. Niekedy je lepsia laska z rozumu ako rozmyslat rozkrokom. Ale ak sa s nim citis nanic a chyba ti iskra,tak to nema buducnost.
@pralinka25 toto ma zaujíma. Sú všelijaké kurzy a semináre pre mumákov/ťuťmákov ako ja že ako byť chlapom.
@marca12 tak sa to volá láska z rozumu. Už som to počul viackrát len ma to nenapadlo.
@torrente co ta zaujima?
@pralinka25 že či sa tá príťažlivosť a iskra dajú získať? Že ako dosiahnem aby sa žena do mňa zalúbila. Presne to čo píše autorka ja zažívam neustále. A presne to čo jej radíte 90% z vás, robia ženy mne.
Ste manželia, takže máte spolu sex. Ako môžeš mať sex s niekým, kto ťa absolútne nepriťahuje? Veď by som sa dogrcala.
@torrente tak niekto to ma vyyslovene vrodene ale myslim si ze niektore veci sa naucit daju. len to potom musis mat tu spravnu mieru aby to nebolo umele a divne.
@h2 veď prostitútky sexujú s kadekým a nedogrcajú sa, takže sex bez citov je možný.
@pralinka25 lúbiš pralinky? Ja mám teraz kokosový Lindor. Áno je to tak že žena spozná že to je nejako hrané. Celý život je človek zvyknutý na nejaké držanie tela, chôdzu, pohyby, a zrazu sa má tváriť ináč. Alebo že taký prirodzený zabávač je v nich, lebo mám takých kamarátov, aj sa mi to páči, ale neviem to napodobniť. Nenapadnú ma tak veci ako ich.
Takže milá autorka ja mám rovnaký problém len z opačnej strany. Som dobrý kamarát oblúbený ale nie ako partner. Na to niesom dosť príťažlivý. Si mi ako brat, si môj najlepší kamarát... Toto počúvam celý život.
A čo keď to neberie tak že musí, ale povie si že mám ho rada, je to dobrý človek, chcem mu spraviť radosť tak mu dám. Ako nejakú láskavosť, ochotu atď.
@torrente 😀 ano mam rada pralinky aj ked povod v prezyvke je niekde inde. ale o tom potom. 😝
tak ono to nemusi byt nutne hrane. cely zivot sa clovek nieco uci. naucis sa lyzovat tiez to nie je hrane nie? tak sa naucis aj trebars lepsiemu drzaniu tela alebo gestam. vies kolko ludi si mimiku trenuje doma pred zrkadlom? ja som sa nestacila divit ako sa napriklad zmenili u nas niektori veduci. boli na takom treningu a tam ich naucili vystupovaniu, komunikacii atd. kokos fakt uplne ini ludia po case. a nebolo to nejako strojene. ked sa to da v tomto da sa to aj v inom.
tak humor a vtip je kategoria sama o sebe. to sa asi tazko clovek nauci. aj ked ktovie.
Z vedeckého hladiska, je na to celé vysvetlenie: Kamarátstvo vymysleli ľudia, nie príroda. Tá chémia/iskra je však výmyslom prírody. Ako keď psi hárajú. Majú to aj ľudia. Sú to vône a chemické procesy ktoré opantajú zmysly a to je tá zalúbenosť, príťažlivosť. Hovoríte si "proste ma priťahuje" z prírodného hladiska ide presne o to, aby vám partner voňal, priťahoval, a mali s ním chuť splodiť potomka. Toto je náš účel z pohladu prírody. Svadbu, monogamiu, vzťahy, vymyslela spoločnosť nie príroda. Preto je to vzťah z rozumu. To že partner je slušný, dobrý, vypočuje, zabezpečí, ochráni... je už ludská potreba, nie prírodná. Z pohladu prírody nehrá rolu či je to nezodpovedný alkoholik, ktorý mláti ženu a zruinuje rodinu, alebo je skvelý manžel čo splní všetky očakávania. Ide o to či má vhodný genetický materiál oplodniť.
@torrente Chlape ty tu tak analyzuješ a chyba je v tom ako vyžaruješ a to ani neviem ako vyzeráš. Ale to sebavedomie aké máš a prístup k sebe samému mi vraví za všetko.
Je odpudive ak chlap nemá sebavedomie a nevie o tom aký je super a, že čo vie ponúknuť. Samozrejme aj vedieť o svojich zlých stránkach. Ale nepredostierať ich žene.
Neviem či si vyhľadal niekedy psychológa alebo terapeuta, ale určite nad tým uvažuj. Máš nejaké nevyriesene veci z minulosti. To, že si neuspel v minulosti neznamená, že to nemusí vyjsť v budúcnosti. Proste veľmi veľa z toho ako sa prezentuješ je proste presne to. Prečo si myslím, že sú veci také aké sú... Držím palce
@torrente ty si nikdy nevidel vyslovene otrasneho muza s partnerkou? Takych su kopy....ako ti pisu baby, pri muzovi nejde o fyzicku krasu, ale o charizmu, vyzarovanie, sebavedomie, sikovnost, inteligenciu atd. Ak z teba vyzaruje zufalstvo, ze "pretiahol by som hocijaku len nech sa nejaka prosim najde" tak sa necuduj ze zeny takeho partnera pre zivot nehladaju....len nie zufalca. A opakujem, muz nemusi byt fyzicky pekny, ale zaujimavy a sebavedomy.
Takto: 1000x som počul že som iba kamarát a radi so mnou trávia čas, no len ako kamaráti, počul som aj to že si mi ako brat, počul som aj to že nepriťahujem ju, že proste neni chémia. Takže tak otrasný niesom a samozrejme že na rande pred ženskou nebudem rozprávať také veci. Tam jasné že sa snažím vyniknúť čo najlepšie a len pozitívne veci poviem. Ale neni charizma, príťažlivosť, a tak to je. Nemýlte si zúfalosť so skúsenosťou. Ten kto chce za každú cenu sex ale žiadna mu nedá má možnosť využiť služby prostitúcie, ale mne nejde o nejaký sex na hodinu. Ja chcem so ženou robiť všetko ako vo filmoch je. A tá časť kde sa kamarátime sa aj darí, veď niekedy radšej idú so mnou ako s vlastným frajerom. Problém začína tam keď chcem niečo viac a tam už povedia presne to čo radíte autorke. Si super, si skvelý, ale nepriťahuješ ma. To neni že zúfalstvo ale ak sa to niekomu deje 20 rokov dokola tak jasné že toho už má dosť a analyzuje.
@torrente Silno nesúhlasím. Najhoršie sa ku mne správali práve tí "škaredi", lebo stále potrebovali si niečo dokázať aj na iných ženách. Proste nezhadzuj to na charizmu. Je to stále o človeku. A zdravom sebavedomi. Sebavedomý muž nech vyzerá akokoľvek je pre ženu príťažlivý a vie sa k nej správať pekne.
Už sa nedalo upravovať a bolo tam vela preklepov tak to prepíšem:
Ďalšia analýza: Tí čo sú charizmatickí tak že nemusia ani prstom pohnúť a ženy po nich šalejú, si to nevážia lebo vedia že sú na koni. Vedia že im všetko prejde. Tí čo nemajú možnosť sa dostať k ženám (lebo ich tí príťažliví vytlačia) si ich vážia lebo pre nich to má cenu, chceli by dobre žiť, slušní byť, ale majú smolu že niesu príťažliví.
Napríklad niektoré ženy žijú s dobrým mužom, že radi s ňou idú na zábavu, ochotne ich odvezú aj privezú, sú zdvorilí, ale pre ženu neatraktívni a ona potom sa na zábave dáva s každým chlapom ktorý ju priťahuje, ale potom sa zase vráti k tomu slušnému ktorý ju na rukách nosí, uvarí jej, stará sa o ňu po opici atď. Že slušný je dobrý na to aby ju zabával, aby mala s kým v klude žiť, ale zároveň si potrebuje užívať s inými lebo ju priťahujú ale zase dlhodobo by to neklapalo a to vie aj tá žena. Veď niektoré to aj sami napísali. Čítajte vyššie.
Kolko som mal kamarátov čo povedali že "ja by som ju na rukách nosil, modré z neba zniesol, ponúkol jej stabilitu a ona sa dáva s kadejakými lotrami" ... lebo podla prírody ich lotor priťahuje. Darmo je muž slušný, dobrý, stabilný, verný, to všetko ide bokom, lebo neni chémia. Ja sa za to na vás nehnevám. Viem že príroda to má tak zariadené a z vedeckého hladiska, viem že do mňa a ďalších sa žena nikdy nezalúbi. Neni to pre každého. Je to zákon prírody. Nepríťažliví sa eliminujú a príťažliví sa reprodukujú. Toto chce príroda. Všetko ostatné vymyslela civilizácia. A to už sú pravidlá civilizácie, nie prírody.
No a teraz k autorke. Už len to že uvažuje, znamená, že ju to nejako máta. Je jedno či to povie kamoškám pri drinku, alebo to napíše sem, ale už len to že uvažuje je signál toho že tam niečo nesedí. Človek čo si je na 100% istý, by šiel do toho alebo odmietol bez uvažovania. Vyprávať by došla už keď je prúser.

Neviem si to predstaviť, veď už len to, že chcem niekoho spoznať súvisí s tou prvotnou fyzickou príťažlivosťou.