icon

Aké ženy chcú muži ?

prosimopomoc
Včera o 21:28

Úvaha na večer
Naozaj chcú muži ženy, ktoré sa hrajú na neschopné a nevedia si ani natankovať auto, zájsť do servisu a podobne? Všade sa píše o tom, aby bola žena víla a nechala všetko na mužovi. Nikoho nepriťahuje slečna nezávislá, s ktorou nemajú muži ,,robotu''?
Zaujímal by ma názor mužov, nie žien. Každý tábor si bude obhajovať to svoje.

anonym_e7c5d3
Včera o 21:53

@prosimopomoc pro kazde kviti,slunce sviti.Kde vsade sa prosim pise,ze muz potrebuje zenu,ktora potrebuje jeho,lebo inak nevie nic?a preco zrovna konkretna scena,ze nevie tankovat a nevie si zajst do servisu?preco zrovna toto si vypichla?Ano,su muzi,ktorym robi dobre,ten nesmierny pocit,ze bez nich ta zena je stratena.Ze ich jedlo je najlepsie,ze ona nerozumie tomu a hentomu a on jej to vysvetli,ze jeho humor je ten naj a predtym sa s nicim takym nestretla a nikdy sa tak nezasmiala,ze aj v posteli je pan,nevie otvorit flasu s uhorkami,potrebuje jeho.Proste ten pocit,ze je dominantny,"tatko" a taku si hlada,ci uz ta baba to hra,alebo je fakt trubka,jeho to vzrusuje,chce to,potrebuje tie chvali,velebenie,ze je nenahraditelny a ona je stratena,submisivna.Desia ich zeny,ktore su total sebestacne,lebo co s takou?tento tip chlapa co ma akoze zrazu robit so zenou,ktora si vsetko spravi sama,je sebestacna,auto si da doporiadku,navari si,zarobi dobre a aj tie ogarky si sama otvori.Co takyto tip chlapa,ktory potrebuje byt kralom,ma zrazu robit?sa zlalne takej zeny,nechce ju,alebo chce,no nedostava sa mu tej velebnosti za to vsetko,kedze ona je sebestacna.Potom su zas naopak chlapi,ktory by o takuto,co nevie tankovat,varit,vymenit ziarovku,zaplatit seky,skratka su totalne babatka a potrebuju vodcu,neopreli ani bicykel.Chcu mat seberovnu a hlavne sebestacnu zenu a nie truhlicu,ktora je bez neho total v prdeli.Nepaci sa mi toto hadzanie do jedneho vreca.Sme ludia a ano,aj muzi su ludia a kazdy je iny.Nie kazdy potrebuje doma neschopacku,ktorej musi suplovat otca a nie,to,ze si to niekde citala a pises,ze sa to vsade pise,este neznamena,ze to tak je.A kde vsade sa to pise?na insta si videla videa?alebo si citala clanok a cookies ti vyhadzuje podobne debiliny?

anonym_a672b4
Včera o 21:55

@prosimopomoc mám viac dobrých kamatatov a každý je iný. Jeden tvrdí ze chce ženu funkčnú do života a hlavne schopnú a samostatnú a nakoniec si nájde ako priateľku pravý opak. Druhý zase preferuje presne také zienky, ktoré bude obskakovat - ale zase to sú vzťahy na 2-3 mesiace (skôr úlety) a nakoniec požiada o ruku to, čo nechcel - samostatnu, nezávislú ženu …… podľa mna sami chlapi nevedia čo chcú ….

marianarem
Včera o 21:57

@prosimopomoc Som sice zena, ale rozpravala som.sa na tuto temu s muzmi a ano, niektori mi povedali, ze by sa pri prilis nezavislej a samostatnej zene necitili dobre. No ja aj moja mama sme take skor anti-vily, ale nasli sme si muzov, ktori sa nas neboja 🙂 Myslim, ze skutocne odradzajuce su hlavne zeny, ktore muzmi pohrdaju, nie take, co si vedia natankovat. My natankovat nepotrebujeme, ale nasich muzov si vazime a ani vseobecne nemame pocit, ze by muzi za nic nestali a neboli na nic dobri.

martinmmartin
Včera o 22:23

Svaty gral je éterická enigma ktoru mozes sem tam zachranit ale s vynalozenim iba mala energie (nikto nechce mat tazku sichtu) ktoru ti budu vsetci zavidiet

anonym_80dbee
Včera o 22:56

Som s muzom 20r,a chalanov uz velkych a muz mi vravi a na co mame silnych mladych chalanov a nie,aby si ty drela,ty si na krasu,nie na robotu.
Takze ano hycka si ma 20r,som ta jeho princezna a k tomu mame princeznicku.
A ked som bola tehotna ani kilo som nemohla zdvihnut,na to mi povedal a na co mas mna.
Ale robime samozrejme vsetko spolu,aj furikujem aj lopatu zoberiem.
Ale som presne hyckana v kazdom smere,aj vesame spolu pradlo.
Ked mam nocne a spim,deti su ako musky tiche.On ked ma nocne,spi jak drevo nic ho nezobudi.

anonym_7980db
Včera o 23:08

@prosimopomoc môj muž chce mňa, samostatnú a nezávislú ženu, a je na mňa hrdý. Ale zas on je tiež chlap k svetu, vie sa o seba postarať a nečaká, že mu budem behať okolo zadku. Čiže sebavedomý chlap zvládne aj sebavedomú ženu. Zakomplexovaný chce tutku, ktorá nezbada, že nestojí za nič a aj tak ho bude obdivovať.

anonym_d9f3fe
Dnes o 01:40

@prosimopomoc
Vidím podľa príspevkov, že si samé ženy vymýšľajú. Sklamem vás, moje požiadavky boli prízemné – štíhla atraktívna bruneta. Otestoval som viaceré 😄, nakoniec jedna kandidátka – doktorka a modelka – spĺňala kritériá a už spolu úradujeme a bohatneme vyše 20 rokov.

anonym_0205ce
Dnes o 03:01

Sto ludi, sto chuti. Preto si najde vacsinou kazdy a kazda, kto si chce niekoho najst.
Niekomu vyhovuje, ze je zena nesamostatna a zavisla, druhy chce samostatnejsiu. Muzi idu skor cestou mensieho odporu. Ak ta samostatna prilis caka a prebera (ak ona ma vs, tak od neho caka dve vs. Ak ona zarobi 2k netto, od neho caka 4k ,...atd), tak pojdu do tej menej komplikovanej a jednoduchsej, co je ale dostupna. Preto to konci tak, ze aj menej atraktivne zeny maju atraktivnych muzov. Lebo si ich nasli skoro, vtedy, ked sa schopne a pekne este hrali na nedobytne a priebercive, ze maju este dost casu. A tie, co si myslia, ake su samostatne a pekne, preberaju a nie a nie najst.
Muzom (na rozdiel od zien) nezalezi na vyske zeny, ani na tom, kolko zaraba. Uplne staci stredna stihla postava a aspon priemerny vzhlad. Nemusia pribrate zanedbane zeny a nemusia potom tie priebercive, ked budu stare. A ak je chlap vs vzdelany, tak si nebude prilis hladat upratovacku, alebo kucharku ... A naopak, nevzdelany jednoduchy chlap sa vedla doktorky asi nebude citit prilis komfortne.

jogy1984
Dnes o 03:17

Mne sa skôr zdá že hrať sa na neschopnú je len taktika žien ako sa tak nejak zoznámiť ak daný muž sa nemá prvému kroku . Vytvára to priestor aby nejak mohlo prebehnúť prvé zoznámenie bez toho aby žena otvorené dala najavo záujem .

barka1
Dnes o 03:29

Silni muži znesu nezávislé schopné ženy. Ti slabí potrebuju vyniknut pri "neschopnej".

lindusss2016
Dnes o 03:58

@prosimopomoc ja sa rozhodne necitim neschopna, nemam problém si mnohe veci porobit sama, ale priam neznasam chodit na benzinky, do autoservisu, na stk, do predajni s naradim a inym "muzskym" tovarom, atd... Takze toto nechavam uplne na chlapa a on to pre mna rad spravi. Symbioza funguje.

anonym_80dbee
Dnes o 04:11
@lindusss2016

@prosimopomoc ja sa rozhodne necitim neschopna, nemam problém si mnohe veci porobit sama, ale priam neznasam chodit na benzinky, do autoservisu, na stk, do predajni s naradim a inym "muzskym" tovarom, atd... Takze toto nechavam uplne na chlapa a on to pre mna rad spravi. Symbioza funguje.

@lindusss2016 presne tak doplnanie je to najdolezitejsie.
Minule som isla do roboty a v aute mi zacala svietit kontrolka motora,no hned som volala muzovi,ten sa ma pytal na farbu a hned vedel,ze to nebude nic vazne a do roboty s tym prejdem.Syn sa mi na to este v noci po robote pozrel a ze to je hadicka.Tak mi ju vymenili a auto je ok.
Ale neznasam,ked mam naftu na predposlednej palicke,takze hned tankujem bud sama,alebo ideme s mojim autom do mesta a muz mi natankuje a ja idem zaplatit.

anonym_b646fe
Dnes o 04:19

Aj ja som síce žena, ale poviem ti moje zistenia. Muži chcú hlavne zenu, s ktorou sa cítia prijemne, aby bola mila, usmievavá, pochválila ho, zaujímala sa o neho. Ano, v tejto faze sa hrat aj trochu na neschopnu. Avšak muži sú pohodlní a chcú schopnú zenu, ktorá na konci dňa bude robit veľa veci za nich a bude to schopná vybaviť. Robila som si prieskum. Zasekol sa mi v tlačiarni papier. Vravím kolegovi (už je aj jeden z mojich naj kamosov), aby ho vytiahol. Sikovny chlap a povedal mi, že on to nevie a že ako ho ma vytahovat, že on tu tlaciaren nikdy nevidel (tlaciaren bola kolegyne, ktorú som zastupovala, takze ani ja som ju nevidela velakrat). Vravím mu, že tiež som to ešte nerobila, ale ja mám surne robotu, on nic nerobi, tak nech to pekne ide opravit. Došla som zhrozená domov a vravím mužovi, čo mi kolega/kamarat zadrel a že on (manzel) by to určite bez reptania isliel vyriesit a nedaval mi taketo detinské vyhovorky. O par dni doma sa to zopakovalo, ponáhľala som sa s tlacenim poukážky na výkres, aj keď bol nastavený hrubší papier, zasekol sa a vravím mužovi (extrémny technicky typ), že nech ho vyberie a tiež mi zadrel, že však ja na tom tlacievam, že určite to viem vybrat. Vynadala som mu, že je lenivý ako ten môj kolega/kamos. A začala som si to všímať, že muži v mojom okoli sú tak zvyknutí na to, že som schopná a všetko si sama vyriesim, že sa im nechce riesit veci, ktoré si viem spravit sama. Kde sú tie casy, keď muži dokonca vyhľadávali prilezitosti, kde by sa zene mohli ukazat, aby ho pochválila? Môj manzel, aj ten kolega sú pohľadní muži, takí tí mužní samci, žiadne zženštilé typy s oboma rukami ľavými. Napriek tomu strácajú svoju rolu.

anonym_80dbee
Dnes o 04:19

Zena ma vediet rozpoznat,kedy treba byt tou princeznou a kedy zase tou nezavislou.Vediet to pouzit v roznych v situaciach a rozne,ktore zivot prinesie.
Neni dobry ani jeden extrem.Citame to tu denne zena vsetko robi,muz nemusi nic a muz si taku putku,taku ,,,nezavislu,,,casom prestane vazit a ma ju skor za handru,lebo ved ona si vsetko spravi.Preto je dolezite vediet kedy treba,co pouzit.

anonym_6d3f51
Dnes o 04:20

Tak môj muž chcel od mladosti prsnatú ženu s ofinou, čo nie je brzda a je za každú srandu. Má ju mať 🙂

jogy1984
Dnes o 04:41
@anonym_6d3f51

Tak môj muž chcel od mladosti prsnatú ženu s ofinou, čo nie je brzda a je za každú srandu. Má ju mať 🙂

@anonym_6d3f51 takú by chceli viacerý. 😄

anonym_6d3f51
Dnes o 04:46
@jogy1984

@anonym_6d3f51 takú by chceli viacerý. 😄

@jogy1984 no veď ja som nemala núdzu o pozornosť a záujem 🙂

vevesh
Dnes o 04:51

@prosimopomoc najvacsi zabijak pre muza je, ked je zena mudrejsia ako on- a to nemyslim ironicky, ale ako fakt. Zvysok je take klise, ze sa da s tym zit- ci uz je sebestacna alebo nie, je dost jedno, len aby nemala rozumovo na viac. A toto sa niekedy neda zistit hned.

sfet
Dnes o 04:54

Sto ludi, sto chutí. Niektori muti chcu ženy, ktore ich občas potrebuju, aby žena nezistila, že vsetko aj tak zvládne sama a ten muž je jej len na tarchu a opustí ho. Alebo aby aspoň vedela varit a viest domácnost a okolo auta a zahrady si spraví on sám. Ono vodit vsade ženu za ručičku, to už nie je žena, ale prerastle dieta. To možno pohrat a odložit. Ale úplne nesamostatná, nepraktická, nepoužitelná do života, to nie.