Obávam sa tehotenstva napriek pravidelnej menštruácii
Ahojte mam 21, pred 6 mesiacmi som mala nechranený sex ale priatel sa do mna nevyvrcholil, po týždnk som si spravila test bol negativny. Teraz som sa dozvedela, ze to bol krátky čas na to. Menštruáciu som mala každý mesiac, ale zväčili sa mi prsia mozno to je este vývinom😭😭neviem. Strašne sa bojim. Brucho mám buď nafuknute to mam cely život ale bojím sa ze je tehotenské. Po tom teste som to neriešila ale je to možné? Mala som menštruáciu normalne. Prosim poradte co mam robiť.
tak teraz sa bojim este viac
@anonym_autor Nie si tehotná na 99%. Tiež som tak stresovala kedysi ale pol roka toto riešiť? Mala by si milión iných príznakov a nemala by si menzes.
@anonym_autor dúfam že je nafúknuté lebo vyzerá ako tehotenske
@anonym_autor asi si len tlsta
Choď na preventivku ku gyn a povedz čo si tu napísala. Snáď ťa upokojí a povie ako to máš riešiť do budúcnosti. Je veľmi málo pravdepodobné aby si bola tehotná teraz.
Keď chceš si byť na 100% istá zaplatí si 50 e odber krvy v nejakom labaku kde robia testy na tehotenstvo HCG. Za mňa preháňaš a tým pádom si vsugerujes do hlavy že si…
@anonym_autor neviem, či som pochopila správne.Ty si sa s ním vyspala pred šiestimi MESIACMI?
NESEXUJ,ak nie si pripravena aj na mozne tehotenstvo.Ale po pol roku uz by bolo riadne brusisko.Takze klud a naozaj az ked budes mat manzela,a budete chciet dieta.
@thereisabear ja by som nedokázala vychovávat dieťa
@anonym_autor no tak by si ho dala do hniezda záchrany.Tolko ľudí by sa potešilo!
To bolo iba na okraj , ako núdzové riešenie .
Keby si bola tehotná, tak by si cítila, že v tom bruchu "niečo" máš.A možno by si cítila už aj pohyby.Lahni si na chrbát s vystretý mi nohami, uvoľní sa ako sa dá a pomalydychaj a sleduj svoje pocity v bruchu.Keby si bola tehotná, určite by si niečo cítila.
Ms máš taký, ako kedysi? Pribrala si na hmotnosti? Prsia by sa ti zväčšili aj o číslo, dve.
Hlavne zachovajú pokoj a ukľudní sa
Čo na tvoj strach hovorí tvoj priateľ?
Ta už nenapíše. Robí si z nás prdel. Hlavne ze ešte poobede bola vo "veľkom strese". 🤦🏻♀️
Ďalšia vymyslená debilina.
Ta už nenapíše. Robí si z nás prdel. Hlavne ze ešte poobede bola vo "veľkom strese". 🤦🏻♀️
Ďalšia vymyslená debilina.
@bielasovicka pišem len už nikto neprispieval už som sa trošku ukludnila zajtra si asi kúpim test
@anonym_autor neviem, či som pochopila správne.Ty si sa s ním vyspala pred šiestimi MESIACMI?
@2691 ano nebol to priatel len jednorazovka
@bielasovicka pišem len už nikto neprispieval už som sa trošku ukludnila zajtra si asi kúpim test
@anonym_autor jasné, kúp si test a aspoň budeš vedieť. Nie si tehotná, neboj. 😉
@anonym_autor žiadne "asi", kúp si radšej dva rôzne testy.A vzhľadom na to, že nám na tebe záleží, mohla by si sa pochváliť, ako to dopadlo 😛
@anonym_autor nemôžeš poslať fotku bruška?
@2691 no ked si lahnem tak je to brucho ploché
Chod sa vykakat, splasne ti brucho. Tehotna mozes byt aj 9 mesiacov po styku, pri ktorom neprislo k vyvrcholeniu. Staci, ze si vyvrcholila ty. Ty Mont Everest.
Preco taketo skolkariny admini nezablokuju?
Chod sa vykakat, splasne ti brucho. Tehotna mozes byt aj 9 mesiacov po styku, pri ktorom neprislo k vyvrcholeniu. Staci, ze si vyvrcholila ty. Ty Mont Everest.
Preco taketo skolkariny admini nezablokuju?
@anonym_3f946b možno ju nepochopíš, ale prišla na ňu úzkosť, tak potrebovala názor iných.
😳
A co tak si znova urobit test a nie plakat?
@anonym_de116f teraz jej už test nepomôže, po 6 mesiacoch by bol negatívny... HCG sa vylučuje na začiatku tehotenstva a po 11.tyzdni tehotenstva hodnota klesá...
skus sa namiesto testu objednat psychologovi/psychiatrovi
naozaj to nie je v poriadku toto riesit
@anonym_de116f teraz jej už test nepomôže, po 6 mesiacoch by bol negatívny... HCG sa vylučuje na začiatku tehotenstva a po 11.tyzdni tehotenstva hodnota klesá...
@anonym_dc42c5 no, tak som nevedela.
Skôr ma trápi, že autorka nemá 21 rokov, ale 16 a bojí sa....
@anonym_autor Prebozka dievca zlate. Mozno iní by nevedeli/nevideli nic ale ty sama po 6tich !!! mesiacoch by si si snad bola ista ze si v tom.
@anonym_autor Ty chapes vobec, ze v 6tom !!! mesiaci uz citis pohyby dietatka ? Ze ta kopka kade tade, podla toho ako sa v brusku otaca ? Ze sa ti brucho vyduva raz tu raz tu. Neverim, ze si to sama zena nevsimne. Mozno nejaka cigana z osady ako nedavno tu u nas. 14r.porodila decko do nohavic, nevedela co sa deje. decko sa udusilo. Proste len uplne super ultra jednoduche osoby (ak to mam slusne napisat), si v takom pokrocilom mesiaci nevsimnu ze cakaju dieta.
@crazy_cat_lady ja nestresujem pol roka iba teraz mi to tak napadlo, že čo ak a plačem
@anonym_autor tak aky problem mas urobit si ten test teraz???
Ked po tyzdnni bolo skoro,tak po polroku ti ukaze na 100% ak si v tom
No čo máš ten test ????

@crazy_cat_lady ja nestresujem pol roka iba teraz mi to tak napadlo, že čo ak a plačem
@anonym_autor mas dve moznosti, bud si urobis test a budes vediet na com si, alebo stresuj dalej a pockaj este tak tri mesiace, ak neporodis, si v suchu