Obávam sa tehotenstva napriek pravidelnej menštruácii
Ahojte mam 21, pred 6 mesiacmi som mala nechranený sex ale priatel sa do mna nevyvrcholil, po týždnk som si spravila test bol negativny. Teraz som sa dozvedela, ze to bol krátky čas na to. Menštruáciu som mala každý mesiac, ale zväčili sa mi prsia mozno to je este vývinom😭😭neviem. Strašne sa bojim. Brucho mám buď nafuknute to mam cely život ale bojím sa ze je tehotenské. Po tom teste som to neriešila ale je to možné? Mala som menštruáciu normalne. Prosim poradte co mam robiť.
Ulohy si chod radsej napisat, najlepsie z biologie
@sisa_s Ja to myslím vážne. Prosím odpovedzte či je to možné. Som v strese
@anonym_autor a ty si uz uplne tupa?
Toto nie je gynekologicky problém, ale psychiatricky problém
Ako by som to slušne napísala……hrabe ti v palici
Toto nie je gynekologicky problém, ale psychiatricky problém
Ako by som to slušne napísala……hrabe ti v palici
@anonym_eb3638 dúfam teda
@anonym_eb3638 dúfam teda
@anonym_autor je to úplne jasne, nemusíš sa báť, tehotná nie si, hrabe ti
@anonym_autor a ty si uz uplne tupa?
@anonym_2e6755 ja som si test spravila po týždni možno to bolo skreslené
@anonym_2e6755 ja som si test spravila po týždni možno to bolo skreslené
@anonym_autor pred polrokom! Tak sa krista zamysli. Ach boze, ty si uplne vymleta
Takze ty si mala sex pred polrokom, pravidelnu ms a myslis si, ze si v tom? 🤦 A robila si si test po tyzdni. Podla teba skoro. Ok, takze teraz polroka stresujes (uplne zbytocne), miesto toho, aby si si urobila test, alebo dala vziat krv?
Bola by si v šiestom mesiaci a bez menštruácie a brucho ako tri mesiace pred pôrodom 🤦
Nič v zlom ale je fakt poznám prípad, kde žena netušila že je tehotná, lebo mala MS, brucho nemala veľké a potom porodila 😂
Takze ty si mala sex pred polrokom, pravidelnu ms a myslis si, ze si v tom? 🤦 A robila si si test po tyzdni. Podla teba skoro. Ok, takze teraz polroka stresujes (uplne zbytocne), miesto toho, aby si si urobila test, alebo dala vziat krv?
@crazy_cat_lady ano lebo sa mi zvacsili prsia
Bola by si v šiestom mesiaci a bez menštruácie a brucho ako tri mesiace pred pôrodom 🤦
@anonym_9179a0 mam ho vacsie
@crazy_cat_lady ja nestresujem pol roka iba teraz mi to tak napadlo, že čo ak a plačem
@anonym_autor dúfam že je nafúknuté lebo vyzerá ako tehotenske
A co tak si znova urobit test a nie plakat?
A co tak si znova urobit test a nie plakat?
@anonym_de116f bojím sa
@anonym_autor
@anonym_autor väčšie??? nemyslíš že by bolo zájsť k lekárovi?raz tam budeš musieť ísť .No popravde práve si mi pripomenula jednu známu a to si fakt nevymýšľam.Mala 20 rokov a vraví že nevie či nieje tehotná lebo pár mesiacov nemala menzes.Mala už aj brucho aj prsia väčšie ale tak ja som ju tak spoznala nevedela som ako vyzerala predtým.Potom prišla stym že išla k lekárovi a on jej vraví ste v šiestom mesiaci.....Pre ostatných....áno bola tupelo.....Ty máš menzes každý mesiac nemusí to byť tvoj prípad ale k lekárovi choď určite
menštruácia normalne a neviem čo mi to tak napadlo dneska a odvtedy nad tým rozmýšlam
@anonym_autor
@anonym_autor väčšie??? nemyslíš že by bolo zájsť k lekárovi?raz tam budeš musieť ísť .No popravde práve si mi pripomenula jednu známu a to si fakt nevymýšľam.Mala 20 rokov a vraví že nevie či nieje tehotná lebo pár mesiacov nemala menzes.Mala už aj brucho aj prsia väčšie ale tak ja som ju tak spoznala nevedela som ako vyzerala predtým.Potom prišla stym že išla k lekárovi a on jej vraví ste v šiestom mesiaci.....Pre ostatných....áno bola tupelo.....Ty máš menzes každý mesiac nemusí to byť tvoj prípad ale k lekárovi choď určite
@tinka3435 ja neviem moc odhadnút ako vyzerá tehotenske alebo nafúknute
Však choď k lekárke. Ak by si mala dieťa, musíš riešiť oveľa zložitejšie veci v živote ako návštevu gynekológa. Či lepšie je sa trápiť a plakať? Choď čím skôr a budeš mať pokoj.
Však choď k lekárke. Ak by si mala dieťa, musíš riešiť oveľa zložitejšie veci v živote ako návštevu gynekológa. Či lepšie je sa trápiť a plakať? Choď čím skôr a budeš mať pokoj.
@thereisabear ja by som nedokázala vychovávat dieťa
V šiestom mesiaci by si mala cítiť že máš niečo v bruchu,aj na dotyk je tvrdšie ako keď je iba nafúknuté
@tinka3435 no nemam ho ani tvrde
Tak na 80-90% nebudes tehotná lebo to že máš normálne menzes mi stým nesedí.Urob test pre pokoj duše
tak teraz sa bojim este viac
tak teraz sa bojim este viac
@anonym_autor na bruchu mam take hrboly nenie to zo stresu? vysoky kortizol?

Ulohy si chod radsej napisat, najlepsie z biologie