Obavy z dlhodobých následkov pri eskorte
Zdravím,
Ťahá mi už na 26tku a doteraz som bol bez akéhokoľvek vzťahu - v podstate stále virgin. Donedávna som tieto veci vôbec neriešil, ak niečo príde tak príde, keď nie nevadí - nič sa nedeje. Bohužiaľ posledný rok alebo dva to všetko na mňa "doľahlo" a začal som sa v týchto veciach aktívne vzdelávať.. Je to niečo o čom čítam takmer každý večer aby som zistil aký majú ľudia pohľad na dané veci a celkovo aby som o tom zistil čo najviac. V podstate sám neviem čo vlastne chcem - či radšej vzťah alebo by som radšej išiel cestou jednorazoviek.
Žijem na dedine, čiže tých možností spoznať nové dievčatá nie je moc ale za poslednú dobu som zopár už vonku pozval - bohužiaľ to skončilo odmietnutím čo ma prinútilo na sebe zapracovať - začal som cvičiť, ďalej navštevujem zubára kvôli krajšiemu úsmevu a čoskoro pravdepodobne mením prácu. Som však tak trochu hanblivý pokiaľ ide o rozhovor s dievčatami a po mojich minulých skúsenostiach ma aj prešla chuť oslovovať baby. V minulosti som si už vypočul zopár pozitívnych komplimentov ohľadom môjho vzhľadu, čiže pravdepodobne tam problém nebude. Dating apps som v minulosti vyskúšal ale bez úspechu, do budúcna plánujem zaplatiť si profesionálneho fotografa a vyskúšať šťastie ešte raz..
S čím sa ale chcem priznať je to, že istú dobu premýšľam nad tým, že by som si zaplatil eskort aby som konečne zažil aké to je. Obávam sa však toho, že mi to z dlhodobého hľadiska môže uškodiť. Ak sa aj o tom dozvie potencionálna partnerka tak to bude pravdepodobne pre ňu veľký red flag.
Čítal som rôzne články, fóra a narazil som na takú zaujímavú myšlienku, že chlap si v podstate platí za sex takmer vždy a ten najdrahší je v manželstve. Mám teda otázku - v čom je rozdiel keď chlap si nájde ženu povedzme cez tinder, niekde ju pozve a následne sa s ňou vyspí ? V podstate aj tu ten chlap musí niečo zaplatiť (obed/večeru,..). Pre ženy - vadilo by vám, ak by váš partner v minulosti zaplatil niekomu za sex ?
Mam pocit ze toto som tu uz niekedy citala
Napis mi spravu, pls.

na tvojom mieste som tam uz davno. Nikomu to nevesaj na nos.