Ocitla som sa v pozícii milenky
Ženy v otom rade neodsudte ma. Ocitla som sa v pozícii milenky. Keď sme spolu začali nevedela som že je zadaný. Ťaháme spolu už rok. On ma ženu a dieťa. O ničom som na začiatku nevedela. Zaľúbila som sa. Stále to ale bolo na úrovni že kamarát kamarátka. Ale vidíme že už sa namotal aj on. Od ženy neodíde ani to nechcem. Ja asi ani nechcem radu. Viem že je zle čo robíme. Ale ja s tým neviem prestať. Strašne ho mám rada a dáva mi presne to čo potrebujem. Podporuje ma vo všetkých smeroch. Doma nie je šťastný. Nechce tam byt ale drzi ho dieťa. A poznám obe strany takze vie že neklame. Ja neviem , mám to nechať tak alebo ? Bojovať o neho aby bol somnou ? Ja neviem fakt. Je mi do placu.
Doma nie je stastny, to je take ospravedlnenie pre milenky. Doma je skratka praca, domacnost 4deti a treba sa podielat na tom. takze nema klud ked pride domov taky, ako ked pride k tebe a ma volno a klud len pre seba. A teba pritom ako uvolnenie a sex a nie iba reci o detoch, co treba riesit a porobit. Stracas cas s nim.
Tak ze ked si zacal s tebou, tak mal doma tehotnu zenu, tak to neviem co to je za bezcitneho cloveka, vtedy to urobil a robi stale jej, nabuduce podvedie teba, dokaze podviest jednu, dokaze aj druhu a vyhovorky typu, ze doma mu to nefunguje na to by som nenaletela, vyhovuje mu to tak.
@mamina7070 takých je viac ktorým to nevadi' ,autorka o tom nevedela....mam neter ktorá vedela, že ten s kým spáva ma 2 deti a tretie na ceste. Toto je už podľa mňa no go
Autorka ty máš nejakú poruchu osobnosti alebo klameš sama seba? V úvodnom príspevku píšeš, že ho máš rada a či máš oňho bojovať aby bol s tebou a v komentároch, že vzťah nechceš a teda chceš len zasexovať a koniec. To si nevieš nájsť slobodného chlapa? Teba exmanžel podvádzal a ty sa staneš milenkou. Máš nespracovanú traumu z toho a potrebuješ iným robiť to, čo sa stalo tebe? Kým mu budeš rozťahovať nohy a nebudeš od neho chciet nič viac, tak do vtedy bude predsa tvoj. Tak o akom bojovaní píšeš? Či si myslíš, że opustí ženu, dieťa a pôjde k tebe?
Autorka, bud mas velmi nizke sebavedomie, alebo nejaku nespracovanu traumu za sebou alebo klames samu seba. Inak si neviem vysvetlit kam si podela hrdost a zdravy rozum. Jedno je iste, jeho manzelka bude asi velmi podobny typ, inak by vas oboch uz davno prefackala.
Tak ty si matka 2 deti a správaš sa ako totálna ...? To vážne? To sa vôbec nebojíš, že ak to praskne tak sa ešte budeš hanbiť aj pred vlastnými deťmi?
Úplne inak som sa na to pozerala, keď som myslela ze si slobodná mlada naivná baba.
Ale rozvedená matka 2 deti?
Vieš čo? Rob ako myslíš. Kašli na rady. Tebe nie je pomoci. Ty si presne ten typ, ktorému nepomôže ani padnúť na dno. Celý život budeš robiť chybu za chybou. . . Len chudák deti!
kedze tie autorkine prispevky su totalne chaoticke a uplne si v urcitych bodoch odporuju budem za tu trapku co zas napise ze tato tema nebude realna. nedrzi sa vobec povodneho prispevku. vznikol z toho uplne iny postupom stran.
ludia naco tieto vymyslene temy? preco? nie je ina forma zabavy?
@mamina7070 asi myslela či ti v prítomnom čase neni zo seba na vracanie, ked si sa dozvedela, že v čase keď už spával
s tebou bola jeho priateľka tehotná a porodila mu dieťa…
jeho žena asi nešla do vzťahu s mužom a štvrým
dieťaťom , lebo plánovala že keď
bude tehotná tak si jej priateľ nájde milenku..čiže kam
by tak so 4 deťmi teraz po porode akože išla???? asi s ním plánovala žiť ked u ňho má bývanie. a financie… osobne si myslím že chlap ktorý toto urobí, po tom ako splodí dieťa 3 detnej matke, musí byť silný charakter a láskavý muž naozaj..takého si isto nechaj , ten ti bude verný , možno tak rok..
Keby žena so 4 detmi napisala, že ma rok milenca, tak ju ukameňujú..Že sa ma na 1.mieste starať o deti
Muž ma na 1.mieste . ..ehm.... je to všetko ok 👍
tak jeho zena tiez nebude celkom ok,ked ma 3 deti a 4 s dalsim a aj tak nieje on stastny. ud je on taky hrr hrr alebo jeho zena nie uplne ok.Tak uvidis.Ja by som nechcela ale muza co ma zavazok.Tak to bude na cely zivot kamen na nohe.
@snehulienka99 nie, nie je. vzdy ked som mal milenky (aj ked som bol single) vzdy som ich mal iba na sex. To co chcela/nechcela druha strana ma absolutne nezaujima. Dostali vzdy jasne info a pravidla.
@alexnina777 ale ked srdce jej kaze a ona ho nedokaze neposluchnut.
Mlady pan ma jednoducho charizmu, dostal dar a ten iba vyuziva. Bola by skoda to nevyuzit a neurobit stastnimi mnoho zien 😁
Záleží čo chceš 🙂 ak ti to takto nevyhovuje , zatlac ho do kúta, nech nesedí na dvoch stoličkách naraz 🙂 potom zistíš na čom si.
tema z aprila, viem, ale neviem, ci sa nerozoberas aj teraz v inej diskusii, skoro to isté, rok som milenka...ale to je jedno, tu píšeš,ze si sa rozviedla pretože ťa ex podvádzal a máš 2 detičky, rok máš milenca, ktorý ti trepe do hlavy, ze doma to nefunguje, pritom s manželkou asi spáva, keď mu porodila dieťa, ty si sa žena, asi musela poriadne tresnut do hlavy, že ti tak preplo. Čo čakáš,ze ti urobí 3 dieťa? Že týmto ho potom odlakas od manzelky? No ak sa ti to podarí, tak blahoželám jeho terajšej, že sa zbavila takého idiota a tebe držím palce, aby ťa nepodvádzal s inou, kým budeš tehotná a rodiť, lebo karma nieje len zdarma, ale kurevnik zostane vždy kurevnikom a na záver, radšej budem sama s 2 deťmi ako robiť to, čo mne urobil manžel, zničil tvoju rodinu a ty si sa rozhodla týmto zničiť inú, sa zamyslí aká si bola preto nešťastná a teraz je koli tebe takto nešťastná možno iná žena, ak máš zdravý rozum a kúsok inteligencie v sebe, kopni ho do zadku, nemaj samú seba za odpad, hlavu hore a uvidíš že slobodní muži existujú a budú ťa milovať aj s tvojimi deťmi, lebo tomuto chrapuňovi o deti nejde, ale o sex s tebou a ľahko ťa pre inú kopne do zadku on, pretože byt milenkou rok je naozaj na uvazenie že si pre neho len madrac kym manželka mala možno rizikové tehotenstvo a po pôrode to ešte hneď nešlo, to ti nedoplo?

Pozri, ak budes dobra v posteli a nwbudes mat pindy a nebudes od neho nic chciet, nebude treba bojovat. Nic viac sa poradit neda, pokial ti tento stav nevadi. Mne by vadil muz sexujuci so mnou a zaroven plodiaci deti inej zene, s ktorou je “nestastny”.