Od pôrodu nemám skoro vôbec chuť na sex
Mamičky, čo ste to mali podobne, ako ste to riešili? Asi to každá mamina pozná, mám 3 mesačné dieťatko a deficit spánku, ktorý už zdá sa nikdy nedobehnem. Na sex si ani nespomeniem a do postele padám polomŕtva. Priateľovi som sa to snažila vysvetliť, ale aj tak sa kvôli tomu vždy pohádame. Som z toho zúfalá, nešťastná a trápi ma aj to, že v takomto rozladenom stave sa dcére nedokážem naplno venovať. Ďakujem za každú radu. Nevhodné komentáre si dúfam každý nechá pre seba.
Pekný deň.
@viestta ano,ale moj muz to chape.
Ale ved ja tohto pana Z dovorne z kona poznam,on trepe dve na tri nonstop. Ja som to napisala skor kvoli zenam co si budu citat komentare a nahodou by ich napadlo ze to co on pise je pravda. Nie,ak maju normalneho,opakujem,normalneho muza nie je to pravda a nemusia na povel sexovat zo strachu
Ježiš, načo si s tým ujom stále píšete, veď to nikoho nebaví.
Každopádne, autorka, ja som to tak mala po oboch deťoch až do obnovenia menštruačného cyklu. Nebolo to únavou, rovnako unavená som stále 🤣 ani nedostatkom času pre seba, lebo manžel sa o obe deti od ich narodenia automaticky príkladne stará a ja som mala od začiatku aj čas na relax a svoje aktivity. Kým som nemenstruovala, chuť na sex bola úplne nula nula nič, aj predstava rýchlej nenáročnej masturbácie mi bola úplne cudzia, nieto ešte vniknutie orgánu 😄🤭 po nabehnuti prvej menštruácie som ako lusknutim prsta opäť mala chuť manžela bozkávať, túliť sa a to automaticky pokračovalo ďalej. Teraz aj keď občas kvôli únave uprednostním spánok, chuť je.
@zoro9836 ale ak fyzicky alebo psychicky nemozes? Aj vtedy treba uspokojovat potreby druheho. Bez lasky, bez ucty, bez pocitu spolunalezitosti? Lebo ak dojde k takemu sexu, tak to nie je akt lasky ale sprosta trtkacka na vprazdnenie vajec. Ked ti staci aj toto, tak zbohom aleluja s takym partnerom.
Mne sa chut vratila, ked mi nabehol cyklus... Po druhom porode to bolo najhorsie, nabehol po 1,5 roku a to som uz aj sama sebe sla na nervy, lebo nic... Chut 0 bodov, ked muz dosiel, tak to bolo co? Zase? Vyslovene som si to tak raz za 2 tyzdne odtrpela... Nabehol cyklus a vratilo sa vsetko do povodneho stavu...

@zoro9836 kde píše,že je manipulátor? Zas ideš svoje.