Odkiaľ vie chlap, že žena má orgazmus?
Čítam a pozorujem tvrdenia mužov, že oni vedia, kedy má partnerka orgazmus. Ale oni VEDIA! Keby vedeli tak asi by neriešili problémy v sexe s partnerkou. Odmieta sex dlhodobo, nechce, aby sa jej tam dolu dotýkal, partnerka má milenca apod. apod.
Padla tu veľakrát otázka, že NAČO PREDSTIERAŤ orgazmus?????????!?
Možno taká žena je veľmi citlivá k svojmu partnerovi a nechce ho uraziť? 🫤
@sergejj Keď si žena sadne na teba, priráža rýchlo, aj vtedy má rýchly tlkot srdca, toto nie je vôbec ukazovateľom orgazmu. Inak veľmi pekne ti to ženy vyššie vysvetlili a ty ideš s tým tlkotom srdca stále.
Cíti to hneď vie a vtedy väčšinou dosiahne orgazmus aj on lebo cíti tam sťah alebo ako to povedať ...
Tak asi každému vyhovuje niečo iné. Možno niekomu stačí predstierať a odísť s dlhým nosom 😁
Keď ho predstiera, nech potom neplače, ze ho nevie dosiahnuť a ešte ako poniektore píšu roky rokuce 😀. Aj chlap by bol vnímavejší. Potom sú zeny, ktoré ho nedosiahnu nikdy a nie je chyba v partnerovi… to akoby tu chlap založil tému a vysmieval sa zo žien, ktoré nikdy nemali orgazmus, úroveň mi tu príde rovnaká, milá autorka 😉
od začiatku...od prvého sexu bol orgazmus...a tí zvyšní ked sa aj snažili tak z toho boli dve hodenia trápenia a bez tak nič...tak ma to prestalo baviť a radšej som po pol hodke predstierala nech môžem ísť radšej spať 😀
ako pre uplnost musim spomenut, ze aj mne sa stalo asi dvakrat v zivote, ze som predstierala. ja som mala len 2 dlhodobych partnerov, ten prvy, ten dokazal ist fakt dlho, on bol v tomto celkom prirodny ukaz, co bolo vsetko super, ale raz ma to uz fakt prestalo bavit, uz som chcela robit nieco ine - strikovat - hocico, tak som mu chcela urobit radost.. A raz si matne pamatam ze aj pri mojom terajsom.. Ale inak nehrozi. jak moja zubarka vravi, ona je taka drsnacka trochu, ja vam tu injekciu nedam, lebo potom neviem kde vas to presne boli.. Takze aj chlap ziskava zle navyky, ked niekto po 5 minutach predstiera, ze hura uz to bolo a on si mysli, ze to stacilo..tak naco by sa viac snazil? a zas ako to tu pekne niektora popisala, vie to byt pekne aj bez toho, pre mna to nie je nevyhnutnost zakazdym
no ale tie 2 hodiny a nic to uz je masaker, to sa teda da pochopit, ze cloveku to moze prist ehm, zdlhave.. to musili byt ini snazivci
@katkami123 Ty to vnímaš ako výsmech? Kvôli čomu? S predstieraním s tebou súhlasím, je to zbytočné. Podľa mňa sex , milá Katka nie je len o plodení detí. 😉
@domca1408
@podmostom Žienky aj Vám ďakujem za otvorenosť. 👍
2 hodiny?! Spomínam si na tvrdenie, že sex zmierňuje bolesť. Tak dobre teda, nechcelo sa mi fakt. 30 minút mi bolo dosť. A on ti príde so širokým úsmevom, že no čo, bolí ťa ešte hlava? Ja reku, áno! A on, že dáme si druhé kolo? 🤣🤣🤣
Ja už som tiež za otvorenosť a priamosť. Keď nie, tak nie! 🙂
https://dennikn.sk/453234/preco-maju-zeny-orgaz...
Páčia sa mi takéto články, resp. dristy! Kto to písal Robert ? 😂
Ty to nazývaš citlivosťou k mužovi, ja osobne len zbytočným klamstvom. Nikdy nepredstieram orgazmus, ani ma to nenapadlo. Možno patríš k ženám, ktoré ho nikdy nedosiahnú. A možno je chyba v Tvojom partnerovi. Ale to vieš najlepšie Ty sama, nikto iný.
@janulka1802 Dnes založená čerstvá téma. Žena opisuje, že ho to trápi.
https://www.modrykonik.sk/forum/za-dverami-nasich-spalni/sexualne-zladenie/
Vidim Ze si nepochopila. 😉☺️
Nemá šancu zistiť nikdy! Všetko sa dá zahrať, aj vagínu postahujes ako ty chces a kedy chces...otázka je,k čomu je to dobré...?
@sergejj A ja to vidím naopak 🙃
Mňa skôr zaujíma, že čo je to za blbosť predstierať orgazmus? Nemalo by sa skôr s partnerom o tom rozprávať a navzájom spoznávať svoje telá? nie je ponižujúce oklamať partnera že som mala orgazmus?
@slapina Blbosť, často keď máte orgazmus, tak začne pulzovať podbruško a v podstate penis začnú tieto zťahy zvrchu silne masírovať / šúchať ... neviem to popísať, nie som lekár a neviem ako sa nazýva ktoré tkanivo. Ale fakt je, že chlap nemôže tvrdiť, že VŽDY vie, kedy má žena orgazmus. Okrem toho ak je to umŕtvené chémiou, ktorú väčšina bežne beriete, tak to ani tie ženy nemôžu mať: https://www.wikihow.com/Lower-Your-Sex-Drive

Nevie, pokial to sams neda najavo, napriklad vzdychmi