icon

Odmietam sex s partnerom

27. aug 2022

Ahojte. Som mladá, žijem s partnerom 2 roky (spolu sme 4) . Problém je, že ma vôbec nevzrušuje, predstava sexu s ním sa mi prieči. On by raz za čas aj chcel, ale vačšinou to odmietnem.

Nebolo to tak vždy, práve naopak. Prvé 3 roky som mala veľkú chuť, ale bolo to opačné garde - on odmietal (lebo vraj je unavený, je v strese z práce atď.). Mali sme sex asi raz za 2 týždne, mne osobne sa to málilo a aj sme o tom diskutovali. Najprv mi sľuboval, že sa to zmení, no samozrejme nič z toho a neskôr bol už na tieto rozhovory citlivý a agresívny, tak som sa prestala snažiť o komunikáciu v tejto veci.

Myslím si, že práve jeho odmietanie sa mi podvedome “dotklo ega” a vyústilo k úplenej nechuti voči nemu. Trvá to už cca pol roka. Sex sme mali za ten čas možno 1 za jeden/dva mesiace. Jasné, chýba mi to ale podvádzať ho nebudem, vystačím si sama. Osobne, zas až tak extra mi to nevadí, zvykla som si. hoci mám predstavy s inými mužmi. Občas mám obavy, že takto premrhám najkrajšie obdobie aktívneho sexuálneho života a raz to budem ľutovať.

Chcem sa spýtať, či som jediná, alebo “sa to stáva” v partnerstvách? Čo s tým?

zoro9836
Odpoveď bola odstránená
anjelicek26
27. aug 2022

Hm co je toto za vztah...zo zvyku? Ake to bude o rok-dva-tri? Lepsie nie... Treba si uvedomit, ze si nevyhovujete, neviem si predstavit ani teraz po 18 rokoch s muzom, ze by sme spolu spavali tak malo a veci tomu podobne...hladaj dalej, ten pravy na teba proste este len caka...

queen_mary
27. aug 2022

Podla mna sa to stava, urcite nie ste taky prvy alebo posledny. Otazka je, ci vam to vyhovuje a presne, ci nebudes o rok dva frustrovana a nezacnes to riesit inde.. ale verim tomu, ze takych parov je viac, a ak su s tym obaja partneri v ramci moznosti v pohode, tak by som to neriesila. Kazdy vztah je iny.

kitycat
27. aug 2022

Tak to, ze ty si momentalne vystacis so sexom 2x za 2 mesiace a inak sa fidlis hrackou neznamena, ze ti to on bude tolerovat kym sa ty nerozhodnes, ze si najdes ineho fidlikanta. Mozno aj on speje k nejakemu rozhodnutiu

autor
27. aug 2022

@zoro9836 čo myslíš tým dať na pravú mieru? Otvoriť znova o tom diskusiu?

autor
27. aug 2022

@kitycat za ten pol rok sa vlastne ani veľmi nesťažoval. Odmietnutie stále bral s rešpektom a nadhľadom (čo sa o mne vtedy povedať nedalo, brala som to dosť zle). Hoci sem tam podotkne, že by aj chcel. Ale keď poviem, že zajtra, tak si na to ani nespomenie (a ja mu to samozrejme nepripomínam).

miadi
27. aug 2022

Predstava sexu snim sa ti prieci ? Tak potom ho nemilujes a si snim len ako spolubyvajuca. Naco ste spolu ? Tebe trochu chyba sex no vystacis si sama a jeho odmietas ? Dost egoisticky pristup Lebo tebe to tak vyhovuje. Ja byt on tak stebou nie som.

miadi
27. aug 2022

Najprv sa ti malilo zle si to brala potom si ho zacala trestat. A teraz len cakate kedy konecne stretnete niekoho skym ten sex nebude problem mat.

zoro9836
Odpoveď bola odstránená
gabika9878778
27. aug 2022

Momentálne sa ku mne tak nejak partner správa. Medzi nami je však vekový rozdiel 10 rokov. Takže mu niekedy rozumiem. Však ja som sa už tiež prestala snažiť zatiaľ mu to nevadí uvidíme 😀 povedala som si že aj chcem byt žiadaná a chcena v tej posteli. Pokiaľ on tiež neprejavi záujem neprejavím ani ja

gabika9878778
27. aug 2022

Ale zasa keď chcem že fakt tak prídem 😀 zasa netreba nič siliť ale ani trestať. A začína to pomáhať čo sa týka nás. Prišiel už aj on 😀

gertys
27. aug 2022

Aj ja som s muzom tak zila. Priecilo sa mi to. Mam noveho muza. Uz trn pocit nemam a fyzicky ma aj po case pritahuje . Uplne je to o inom. Vykasli sa na to. Cely zivot ta to bavit nebude

gabika9878778
27. aug 2022

A inak otázka pre teba: ,, keď si si ten sex vynútila? Alebo skôr ho presvedčila k sexu, bolo to dobre?” Určite nie. Bolo to o ničom lebo sex na prísť sam od seba 🤪 vtedy je to najlepšie

autor
27. aug 2022

@miadi asi si celkom nepochopila. Toto určite nie je o trestaní, trestanie by bolo odmietanie nasilu a z trucu, lebo veď “dám ti to vyžrať”. To, čo cítim je “prirodzené” pre mňa (ako aj pre teba, keď ťa niekto proste nepriťahuje). Viem, že sex vo vzťahu je dôležitý, mrzí ma, že u nás nefunguje a aj preto píšem sem.

sialenaveronika
Odpoveď bola odstránená
sialenaveronika
Odpoveď bola odstránená
autor
27. aug 2022

@gabika9878778 ako dlho si v tom prvom vzťahu zotrvala? A k tej otázke, samozrejme, nikdy som si sex nevynucovala, to by mi sebavedomie nedovolilo 😂 a asi sa to ani nedá

gabika9878778
27. aug 2022

Stále som s partnerom

gabika9878778
27. aug 2022

@sialenaveronika nemusí mať inú my máme vo vzťahu presne to iste a viem že môj partner inú nemá skratka nemá chuť

janula585
27. aug 2022

ja asi nerozumiem, prečo to obaja robíte 🙂 prečo ste v takomto vzťahu? tak asi ti musí byť jasné a potvrdia ti to asi všetci, že sa na tom nič nezmení a jedine to môže byť horšie. O tri roky sa ti s ním bude rozchádzať ešte horšie a nedajbože prídu deti. Ale tak je to na tebe ako chceš prežiť svoj život.

osky
27. aug 2022

Nie ste manzelia
Nemate deti
Nesexujete
Netuzite po sebe...
Hm...
Nerozumiem-naco ste spolu???🤔

hefo
27. aug 2022

Prechodený vzťah, nemá zmysel to ťahať ďalej. Pokiaľ po takom krátkom čase ti sex s daným partnerom nič nehovorí, pokračovať by bolo trápenie.

caroline_
27. aug 2022

Mna by skor zaujimalo aky je partner, ako si rozumiete ako sa k tebe sprava, co mate spolocne atd... lebo odist "len" kvoli sexu mi pride unahlene...
Viem ako sa citis, no niekde mozu byt muzi co ta budu extremne pritahovat no ako partneri budu stat za nic

ninusa221
27. aug 2022

Ahoj napiš mi mam doma nieco podobné🙂možme pokecat

liljana
27. aug 2022

Postradam tam dovod, preco ste vlastne este spolu. A ako sa chcete dopracovat k nejakym detom, ked ani jeden z vas nechce sex.

uprimnazienka
Odpoveď bola odstránená
ryan87
28. aug 2022

Veľa ľudí si prešlo tým čo ty a nieje to príjemné. To ze ženy majú menej chuti, tak to sa dá pochopiť, ale chlap? My chlapi ak milujeme ženu tak máme na nej radi každý kúsok z tela i mysle a tráviť s ňou čas je druh radosti ktorý sa len ťažko dá slovami vyjadriť. Chcem tým povedať, že veci ktoré ťa trapia by mali trápiť aj jeho i ked tomu možno az tak nerozumie a myslim si ze zdravy intímny vztah je veľmi dôležitý. Preto tvoj postoj chápem, ale rozchod nieje vždy riešenie.

mareri
Odpoveď bola odstránená
domca1408
6. sep 2022

uprimne nemali by si s ním byť, nájdi si niekoho s kým sa budeš do postele tešiť....sex je dôležitý hlavne v mladom veku....nemať sex na to budeš mať priestor po 60-tke....to že s ním zostávaš znamená, že sa ti len viac zhnusí, viac sa to v tebe nakopí a raz ked sa niekto objaví tak podvedieš. uplne zbytočne.