icon

Odpustenie

8. júl 2023

Neviem kde začať, s manželom sme spolu 21 rokov. Začali sme spolu ked som mala 16 a on 18. Par krat sme sa rozišli, raz ked sme uz dlhšie neboli spolu som podľahla jednému mužovi. Nikdy sa mi to nepáčilo,bolo to len raz. Raz sme sa streli a on ma chcel a aja jeho, spytal sa ma ci som s nim nieco mala.Zaklamala som lebo som vzdy milovala len jeho. vrátili sme sa k sebe, milovali, zobrali...Nikdy som mu svoje zlyhanie nechcela povedať az teraz to vyšlo na povrch. Nevie mi odpustiť, stale tvrdi ze nas vztah bol zalozeny na klamstve, ze sme nikdy spolu nemali byt. Je to len tyzden co sa to dozvedel, ale kazdy den to vytiahne. Zacal mi vycitat vsetko zle co sa kedy stalo, ze ktovie ci su deti jeho, ze mohol odomna chytit pohlavnu chorobu...Neviem ako ďalej... Rano sme aa milovali, tuzili po sebe aj kee ja hlavne tuzim po odpusteni a začať znova...

hankab
8. júl 2023

Pane boze, nech sa prestane pitvat v niecom, co sa stalo pred 20 rokmi 🤦🏽‍♀️ Naco si mu o tom vobec povedala? Ved sa to nestalo pocas vasho vztahu, a po tolkych rokoch mlcania..
Nech si manzelicek odlozi svoje ego na policku a neriesi hovadiny, je to detinske.

deti95060810
8. júl 2023

však nech si dá spraviť testy DNA a bude vedieť či je otcom... čo mu v tom bráni.

barborachors
8. júl 2023

hlada dôvod, aby ta mohol legálne opustiť.

uz ta nechce a chce si ospravedlniť sam pred sebou, že keď ta opustí nebude to jeho chyba.

mrva
Autor odpoveď zmazal
roja01
8. júl 2023

Ego a pycha boli ranene. Povedz mu, ze teba ranilo, ze mal vela zien pred tebou, ale vazila si si jeho lasku a tak si to prekonala. A ak tu svoju pychu a urazenost neprekona on, tak sa moze stat, ze pridete o vzajomnu lasku obaja. Ci to chce riskovat, ze nevies ako dlho si schopna znasat jeho vycitky. Ved mu stale neukazuj svoju zavislost. Nech trocha aj rozmysla nad dosledkami.

mirkava
8. júl 2023

Nemala si mu to hovoriť, nepodviedla si ho, boli ste rozlídeni. Akože keď mu toto vadí... ja už fakt nechápem

siska53
8. júl 2023

Hm.. tak on mohol spat s inymi zenami a tebe nevie odpustit jeden jediny raz v case, ked ste boli rozideni?? Zvlastny clovek ten tvoj muz..

gabika128
9. júl 2023

On má teraz sám nejakú krízu, toto mu do toho prišlo a nevie to prekusnúť.

beronsche
9. júl 2023

Preboha, to co je za chlapa? Nezrele, zbabele decko..
Suhlasim s @barborachors , zrejme chce odist s cistym stitom a celu vinu hodit na teba..
To ako sa to Po tolkych rokoch dozvedel? Ty si sa mu zverila?

beronsche
9. júl 2023

@mrva to nemozes mysliet vazne... Dat mu cas, pochopenie, lasku?
On vyvadza akoby mu preplo, kvoli davnej minulosti chce zahodit 20r vztahu. Vypisuje inym zenam, chysta sa kontaktovat chlapa, kolko x spal z jeho zenou , ktora bola v tom case slobodna...
Mne skor pride, ze mu treba dat jednu po papuli, nech sa spamata.. ano, toto nemyslim vazne, nasilie samozrejme nic nevyriesi..
Kazdopadne jeho reakcia nie je normalna.

karolinakr
9. júl 2023

Prehana to extremne, keby mal pohlavnu chorobu a už by na to prišiel pred 21 rokmi Si pisala, že on sa stýkal so ženami? Nemal by si upratat pred vlastným prahom?

karolinakr
9. júl 2023

Definuj - neveri mi, lebo spal s vela ženami Nemala by si mu nahodou ty robiť vyčitky? Kedy akože s nimi spal? A prečo sa nechaš od neho terorizovať, keđ on ma maslo na hlave? Ty si skôr mohla chytit od neho niečo ako on od teba!!

cacianka
9. júl 2023

Tebe srdce trhá, vtieras sa mu a tí iba podporuje jeho egomaniacky stav.
Teraz by som už ja poriadne na neho nahucala, a vytmavila mu poriadne !

lucilaines
9. júl 2023

Presne suhlasim s
@cacianka . Uz to vidim ako ty doma places, dokola sa mu ospravedlnujes a vysvetlujes. A on sa nad teba povysuje. Ok klamala si, pred 20 rokmi, mala si svoje dovody. Ospravedln sa raz, vysvetli preco a potom uz povedz ze viac sa k tomu vracat nemienis a ak bud tych dalsich 20 rokov nebolo dostatocnym dokazom lasky a nestoji mu to za to, aby ti takuto vec odpustil, tak nech sa paci tam su dvere a moze ist. Ale nechat sa ponizovat vyvolavanim byvalym a podobne to naozaj nie.

cimage
9. júl 2023

Mne pri citani prispevku hned toto napadlo:

https://www.youtube.com/watch?v=F8iKoQE35es

Baby vyssie maju pravdu, uz za nim nedoliezaj. Viem, ze to chces urovnat, ale uz si sa ospravedlnila a viac nevies urobit. Teraz to musi on spracovat, takto mu to bude hladit ego a uz ta bude mat za nic ked sa budes pred nim plazit. Bolo to pred sto rokmi. Ako na to dosiel po tolkych rokoch?

jovan236
9. júl 2023

A kolko má rokov tvoj muž 15?práveže to že on po takej dobe napíše bývalej počas manželstva a ty si akože zlá za to čo si spravila počas toho ako ste spolu neboli a boli ste mladí?!Prosím ťa nenechaj sa ponižovať a môźeš mu povedať že lutuješ že si klamala ale asi si ho lubila a nechcela stratit.A povedz mu źe on sa jedine strapni ak sa bude také veci po tolkých rokich vypytovať toho chlapa a či sa mu zdá normalne ze pose pocas manzelstva inej?!Tak ťa naozaj miloval?Hlavne maj nad vecou ty.To to je detinské chovanie.Čo bolo bolo nech sa pozerá na váš vzťah aký je teraz,načo nolo dobré vyťahovať 100ročné veci?

katkazocele
9. júl 2023

@karolinakr v dnešnej dobe číslo je dvojciferné(aj pri mladých babách) a ešte si dané ženy myslia, aké sú tým nezáväzným sexom ,, silné a emancipované,, v skutočnosti, len to číslo ukazuje , ako si vážia samé seba. Čiže nič moc 🙄
PS: rovnaký meter platí aj na mužov😠

autor
9. júl 2023

@mrva
@gabika128 ano ma finančnú krizu a do toho sa mu zhorsil zdravotny stav, dlhšie sme mali problemy. asi 2-3 mesiace dozadu sa to zacalo medzi nami zrovnavat, zostala som tehotna ale povedala som mu ze psychicky nezvladnem dalsie dieta a postavila som ho pred hotovu vec, isla som na potrat. Myslim ze mi ani toto nedokaze odpustit. Uz vtedy na mna nakrical ze ktovie s kym to mam ked sa toho chcem tak rychlo zbavit. Nemali sme dlhsie sex mozno aj pol roka...všetko sa to zosypalo naraz.

autor
9. júl 2023

@lucilaines
@cimage
@cacianka nakricala som vcera na neho, uz som toho mala plne zuby. Ako viem ze chcem aby hned okamžite zabudol nato a bol ako predtym ale neviem ako nu mam dat čas aby sa s tym on vysporiadal

jovan236
9. júl 2023

Tak tam je toho viac ako čítam a ty si urobila tak velke rozhidnutie aj zaňho a išla na potrat?fuuu nesúdim to vieš len ty prečo ale trošku šok.Ale manželia by sa mali rozprávať robiť kimpromisi obaja a držať spolu aby všetko ťažké zvládli aj tak sa takto dospelý nechová že len tak napíše inej žene to je trapné a detinské

mrva
Autor odpoveď zmazal
mrva
Autor odpoveď zmazal
tanyag
9. júl 2023

Neviem, či len ja som si to všimla...ale toto sa stalo q8-20 rokov dozadu, áno? ...ale zaujímavé je, že si vytvoril účet na azete a kontaktoval bývalu...to ako prišiel na jej meno na azete? to si 20 rokov meno pamätal? a 20 rokov je jeho bývala na azete?...😁 divné...

jovan236
10. júl 2023

@mrva to je pravda ale aj keď sa mladí zalúbia tak sú spolu,oni sa viac krát rozišli a on nemá čo písať nejajej inej žene počas manželstva nech sa vo vzťahu deje čokolvek.To to sa nerobí v dlhodobom manželstve.On na ňu buď myslel dlhšie alebo už niekde stretol neviem ale jej čin podla mňa má ospravedlniť ten jeho,si asi on myslí

mrva
Autor odpoveď zmazal
autor
10. júl 2023

@mrva ano presne ako pišeš. preto som mu to nikdy nechcela povedat aj ked ma to zožieralo a aj jeho, podvedome to tušil že sa to stalo. čas vrátiť neviem. Všetko som mu povedala ako pišeš aby sme začali odznova. nie kvoli detom ale kvoli sebe lebo sa ľúbime...horsie bude ked strerneme toho dotyčného, všetko sa mu to zase objaví v hlave

autor
10. júl 2023

@mrva a viez ze chcem aby taky bol ako predtym a usmieval...dhlsie nerobil, vsetko bolo na mna, nemala som na sex, stale sme sa hadali

autor
10. júl 2023

@mrva akoby si to riešila ty?

pralinka25
10. júl 2023

fuha no ak ste mali uz predtym take vazne problemy toto bola rozhodne chyba mu hovorit. za normalnych okolnosti by to mozno predychal inak ale ako pises postupne a ktovie co vsetko v tom este je tak toto mohla byt povestna kvapka. to chce ai nejaku poadnu alebo parovu terapiu.

autor
10. júl 2023

@pralinka25 ano boli sme na tom zle, ale od marca sme na tom pracovali...ja som to nehovorila zamerne proste zaskočil ma tou otazkou, ja som sa zasekla a on uz nepotreboval počuť nič, pozna ma