icon

Odpustenie

8. júl 2023

Neviem kde začať, s manželom sme spolu 21 rokov. Začali sme spolu ked som mala 16 a on 18. Par krat sme sa rozišli, raz ked sme uz dlhšie neboli spolu som podľahla jednému mužovi. Nikdy sa mi to nepáčilo,bolo to len raz. Raz sme sa streli a on ma chcel a aja jeho, spytal sa ma ci som s nim nieco mala.Zaklamala som lebo som vzdy milovala len jeho. vrátili sme sa k sebe, milovali, zobrali...Nikdy som mu svoje zlyhanie nechcela povedať az teraz to vyšlo na povrch. Nevie mi odpustiť, stale tvrdi ze nas vztah bol zalozeny na klamstve, ze sme nikdy spolu nemali byt. Je to len tyzden co sa to dozvedel, ale kazdy den to vytiahne. Zacal mi vycitat vsetko zle co sa kedy stalo, ze ktovie ci su deti jeho, ze mohol odomna chytit pohlavnu chorobu...Neviem ako ďalej... Rano sme aa milovali, tuzili po sebe aj kee ja hlavne tuzim po odpusteni a začať znova...

Strana
z3
domkakvet
10. júl 2023

Porozpravaj sa s nim, vysvetli mu, ze ste boli rozideni, ze to lutujes atd.

mrva
11. júl 2023

vylozila by som karty na stol. Povedala mu, co citis, ze aj ppdla teba to bola kravina, ze to za to vobec nestalo, ze to aj tak stalo za prd. Ze si to uz nikdy nechcela zopakovat, lebo si sa pri tom citila zle, aj ked si nerobila podla teba nic zle, kedze ste boli roziduti. Ale comsa stane, uz sa neodstane. Stalo sa, mrzi ta to, ale uz s tym nevies robit nic. Keby si vedela vratit cas, vratis, ale neda sa. Vyjadri mu, ze ho chapes, ale uz s tym nevies nic urobit.
Povedz mu, ze chapes, ze sa tak citi, ze asi by si sa citila rovnako, ale skratka s tym nic nevies urobit.
Spytaj sa ho, ako chce pokracovat? Lebo ty chapes, ze je nanhnevany, aj ze robi to, co robi, ze ta chce nahnevat tym, ze si pise s byvalou, ze si zalozil pokec, ... Ale dokedy s tym chce pokracovat? Lebo takto zit nechces. Lebo ti to ublizuje. Ty si sice ublizila jemu, ale raz, on tebe uz iblizuje dlhsie a vedime. Vy ste boli roziduti, on to robi za manzelstva. Ty si to nerobila s vedomim, ze mu chces ublizit, on tor obi presne s rym vedimim, aby ti ublizil. A spytaj sa ho, dokedy chce takto fungovat? Lebo podla teba uz stacilo. Obaja ste sa vytopili v "srackach" a uz sa treba pohnut dalej a zacat od zaciatku. Lebo toto je cesta ku koncu. A to chce???

rebrambora
11. júl 2023

Ved ked ste neboli spolu je to jedno.

liliana8
27. júl 2024

Ahoj, ako ste to nakoniec zvladli?

Strana
z3