icon

Odpustenie nevery

martina2021
2. júl 2023

Ahojte baby chcem počuť názor a takisto sa potrebujem vyrozprávať...pred pár dňami som prišla manželovy na nevěru..priznal sa je vidno že ho to mrzí snaží sa napraviť vzniknutú bolesť situáciu...prosil do slova na kolenách o odpustenie ...urobil to raz hneď som to vedela iné správanie atď ..bolo to v night clube s k...u. ako otec manžel bol super nikdy by ma toto nenapadlo no stalo sa rozhodnite je na mne a popravde neviem čo mám robiť či dať šancu ako sa vysporiadať s bolesťou sklamaním a týmito pocitmi ...alebo či zbaliť deti a odísť ..nie som na ňom závislá ľúbim ho ale prácu mám a deti seba utiahnem b pohode ..čo by ste robili by ako to riešili ? ... poprípade je tu niektorá ktorá odpustila neveru ? Vďaka za každú normálnu odpoveď

Strana
z5
adrianajozko
Autor odpoveď zmazal
adrianajozko
Autor odpoveď zmazal
adrianajozko
Autor odpoveď zmazal
momoqui
6. júl 2023

@martina2021 on ti nepovie pravdu a mne by vadilo viac ze isiel cielene do bordelu akokeby ma podvadzal s nejakou “normalnou” zenou

adrianajozko
Autor odpoveď zmazal
adrianajozko
Autor odpoveď zmazal
aurora33
6. júl 2023

@adrianajozko tak to som nemala odkial vedieť, že si dvakrát ovdovela. Vychádzam len z toho čo si doteraz písala. Po prvé, keď píšeš o mužských pudoch a ze chlap hľadal to čo nemá doma, znelo to akokeby si ospravedlňovala neverných chlapov. Plus si písala, ze s prvým si zazila neveru. Toto je podla mňa vec ktorá sa neodpúšťa, nie to ešte chudacika chlapa mojkat ze aaaaanooo tebe doma niečo chýbalo…. 🤦‍♀️.
A neradim autorke rozchod pretože ja nikoho nemám. Som šťastne vydatá. A manžel nepotrebuje chodiť inde. Ešte niečo?

adrianajozko
Autor odpoveď zmazal
mircalla
6. júl 2023

@momoqui Ano, som na to podobne. Cielene, vedome ist do bordelu. Druha vec, ktoru by som nerozchodila je to, ze ta dotycna mala stovky chlapov a ktovie ake svinstva

katkazuz
Autor odpoveď zmazal
Strana
z5