icon

Odpustili by ste neveru?

linduska85
15. jan 2023
oli18
16. jan 2023

@athom Prepac, ale ani by som sa nedivila, ak by aj tvoja hladala inde. Jedine, ze na profilovke nie si ty 😃

athom
Odpoveď bola odstránená
jennifer007
16. jan 2023
oli18
16. jan 2023

@athom no ak sa pacis sam sebe, tak ok. 😆

sense
16. jan 2023

Odpustiť možno áno časom aj keď teda odlúčenie by byť muselo, zabudnúť nie co by skôr či neskôr aj tak viedlo ku koncu vzťahu. Pretože dôvera sa stratí rýchlo a získať ju späť je veľmi ťažké

pralinka25
16. jan 2023

@dadis diky ze si to napisala. napisala si to naozaj pekne. konecne to niekto napisal ako to citil a ja som to pochopila. nabuduce aspon budem vediet lepsie pochopit ked sa takto niekto v mojom okoli zachova, pretoze doteraz mi pochopenie robilo vazne problemy (hoci som to navonok akceptovala samozrejme ale vnutorne nechapala)

linduska85
autor
16. jan 2023

@dianka555 nie ale aj o tom uvažujem aj nie chodí stále sem vraj už to nespravi že to ľutuje že na všetko zabudneme ....ja by som na to nedokazala zabudnúť ked som to na vlastné oči videla preto sa pýtam názor aj od druhých

jane89
Odpoveď bola odstránená
babulkomale
16. jan 2023

@linduska85 z takych ludi mi je na grc aj ked su cudzi, isto by som nepokracovala vo vztahu s manzelom keby to urobil.

dadis
16. jan 2023

@athom Tebe dobre drbka 😂😂😂

athom
Odpoveď bola odstránená
tiezjedna
16. jan 2023

@athom to tiež o niečom svedčí, nemyslíš? Vybral si takú sám😉

barborachors
16. jan 2023

Nie, a este by som mu to aj vrátila.

mirco50
Odpoveď bola odstránená
dianka555
16. jan 2023

@linduska85 rozhodni sa podľa seba, môj názor ti môžem napísať ale to je tvoj vzťah. Je iné čítať názory ľudí a iné je keď tie životné situácie prežívas.

ludma88
Autor odpoveď zmazal
jozefmatej
16. jan 2023
karolinakr
17. jan 2023

@jamacka dvojnasobne podviedla 😅

karolinakr
17. jan 2023
karolinakr
17. jan 2023

Ja si myslim na rozdiel od ostatnych, ze chlapi nepodvadzaju, lebo im doma niečo chyba ale lebo su rozkokošení. Ked som mala 19 a zjavila sa na diskoteke, ma balilo strašne vela mužov, ale takych medzi 30-45 netrufam si odhadnut, kolko mali, ale už to neboli chlapci, chceli proste sex a mali partnerky, ženati, vôbec sa tym netajili aj deti priznali, ale proste nemali zabrany..Ja odvtedy chlapom neverim, sem tam sa najde verný, ale to je taka povaha, ze zakial je s jednou, nevyhladava druhe, ale tych je menšina..Podla mňa chlapom az tak nevadi mat subežne vztahy Však to tu je na dennej baze, že chlap si vypisuje s inymi atď..

mirkaveron
17. jan 2023

@linduska85 odpustila som stalo sa to zas už by som takú chybu neurobila

pralinka25
17. jan 2023

@karolinakr presne. ja si tiez myslim, ze chlap velakrat nema bokovku preto lebo by mu vo vztahu nieco chybalo. skor je to len vzrusenie zo zakazaneho, zmena, zabava nieco nove. doma sa moze zena aj rozkrajat.
mala som kamosku. mila zlata baba. inteligentna ziadna stihacka. chodili na oacie , vylety, sexovali vsetko bolo normalne ale panko asi aj tak potreboval uzit. sam potom povedal nieco v tomto zmysle ked som sa ho pytala.

karolinakr
Autor odpoveď zmazal
pralinka25
17. jan 2023

@karolinakr chudaci maju to tazke

sticker
seblicek
17. jan 2023

Heh a to má byť akože nejaké ospravedlnenie nevery? Potom fakt mám pocit, že by sme ich mali skôr ľutovať, veľ oni to mali vlastne moc ťažké? No každý jeden prípad je v podstate individuálny

karolinakr
17. jan 2023
oli18
17. jan 2023

Podla vasich odpovedi bude rozvodovost na Slovensku v buducnosti rapidne stupat. 😉. Len par odpovedi v tejto diskusii je mudrych. Na tuto otazku sa neda jednoznacne odpovedat. Lebo, ak sa s neverou vo vlastnom manzelstve stretnete, nebudete takto jednoznacne konat, ako teraz pisete. Lebo kasa sa neje taka horuca, ako sa navari.

huxy
17. jan 2023

@oli18 nemyslím si, že len pár odpovedí je tu múdrych. Práveže je múdre nenechať sa ponižovať od chlapa (alebo ženy) neverou. A myslím, že je tu nie jedna žena, čo neveru prežila a preto sa rozviedla (vrátane mňa). Kto ľúbi, nepodvedie. Takže nie je o čom.

janamoto78
17. jan 2023

@linduska85 už nie. Spraví raz, spraví aj inokedy. Už som poučená.

mk2023
22. jan 2023

@huxy Tak👌👌👌