Odpustíte po takomto príbehu?
Ahojte žienky maminy,mám otázku...mám priateľa s ktorým som rok ,ale poviem vám príbeh....rozišli sme sa no ešte sme sa spolu pár krát stretli a ja som zistila že sním čakám bábätko, ale on už mal že vraj inú známosť nie vzťah ale niekoho ským si vie vzťah predstaviť, keď som mu povedala že som tehotná skoro sa zbláznil chcel nech si to dám zobrať ale nespravila som to čo ho položilo ešte viac , nakoniec jej to šiel povedať novej známosti že čaká s ex dieťa tá že mu povedala že končí a ďalej sa nechce stretávať,že je to zle načasovanie...tak sme sa k sebe vrátili no kvôli stresu a zdravot.problemom sme o bábätko prišli....ostal somnou už je to mesiac ale ja sa cítim ako druhá možnosť ,mne tvrdil že sa len bozkali a k ničomu nedošlo...mám mu odpustiť? Ĺúbim ho veľmi....ale stále sa cítim hrozne...
@elenka74 spravil veľa pre mňa aj moje deti...ale teraz pochybujem že to je láska ,keď som sa ho opýtala že ako mohol si nájsť tak rýchlo niekoho jeho odpoveď bola že u nás bolo viac zlých spomienok ako dobrých že sám nečakal že to tak rýchlo príde
@jaroslava548 to mi je jasne. A o to ešte horšie. Nemajú otca, majú mamu, čo im hľadá stále nejakého otca, ale nevie co chce.
@jaroslava548 Pozri, pisala si, ze ste sa rozisli. Ale precitala som si to este raz, ze ste sa nadalej obcas stretli uz ako rozideni.
Takze ste sa nedali znovu oficialne dokopy, len ste sa par krat stretli a mali ste sex. Pride mi to take zufale od teba, ze si si ho chcela za kazdu cenu udrzat. Bud ste rozideni alebo nie ste. On to rozhodne nebral ako ze sa chce dat znova dokopy, ked si zacal daco s inou.
Chodit ze tebou? Nebolo to nahodou skor iniciovane tebou ci aspon oboma?
Vies, ze si niekto rafne dakoho po tyzdni rocnej znamosti resp. na tom pracuje, tak by som tam daku lasku nehladala.
@vyrovnanaosoba nie právne naopak preto som to chcela zachrániť...nechcem im meniť otcov! Nesudte keď neviete😞
@jaroslava548 Vsak ano, chcela si si ho udrzat. Pisala som to vyssie. Ale on riesil uz dalsiu.
@jaroslava548 A inak mala som frajera, co mi tiez tvrdil do poslednej chvile ako ma miluje a nemoze bezo mna zit. Rozisiel sa so mnou cez sms a po rozchode mal do tyzdna novu znamost. Tiez sme boli spolu cca rok. Medzitym este skor sme mali este jeden minirozchod z mojej strany a to uz riesil tiez inu. Proste nebud naivna. Bola to chyba mu vtedy vobec este davat sancu pri tom prvom rozchode, tiez som nechapala, ako za par dni zacal balit niekoho ineho zatial co ja uplne zrutena.
Škoda radiť.
@jaroslava548 máš dve deti, treba sa im venovať a nezhanat im nasilu za každú cenu chlapa do domu. Otec to aj tak nikdy nebude. Keby ta mal trochu rad, neposiela ta aby si odstránila spoločne dieťa.
@jaroslava548 venuj sa deťom a nezhanaj stoj čo stoj chlapa... 🤦♀️ ešte napíš, že sa k tebe nastahoval...
@janickacrazy posielal ju na potrat to myslim že hovori za všetko..
@jaroslava548 nie, je s tebou kym si nenajde inu.
nepýtaj sa, či mu máš odpustiť, veď ty si mu už odpustila a ľúbiš ho veľmi...tak ľúb veľmi naďalej, až kým sa zase s tebou nerozíde. Len tentoraz si pri porozchodovom sexe daj pozor, aby si znovu neotehotnela. Prepáč, ale u matky dvoch detí by som očakávala dospelejšie a zodpovednejšie správanie
@jaroslava548 Je s tebou pretože sa bojí, že už inú možnosť nemá. Nieje s tebou z lásky ale vypocitavosti aj to je možné ale nemusí to byť pravda. Dôležité je čo cítiš ty. Keď cítiš sa nie s nim v pohode rešpektuj seba a rozidi sa s nim. A neskôr budeš tomu vďačná.

@jaroslava548 Veľmi rýchlo na teba zabudol a našiel si inú. Si si istá, že ťa má rád? Alebo že ťa mal rád?