Odvykla som si od manžela

3. máj 2023

S manzelom sme spolu 11 rokov (od mojich 15), 3 roky ako manzelia a postupne sa odcudzujeme, kedze sme spolu tak dlho. On nema cas na mna a ja som si od neho odvykla. Strasne nerada by som to nechala zajst este dalej. Chcem to nejako udrzat. Da sa to?

floki1994
3. máj 2023

Jasné že dá ale musíte chcieť obaja...nastavte si raz týždenne rande len vy dvaja..kino, nejaký šport, večera...možností je veľa...len to treba čím skôr a nehľadať výhovorky 🙂

cocolino234
3. máj 2023

@autorka ja len, že sa určite neodcudzujete z dôvodu, že ste spolu dlho. V takomto štádiu by pomohlo ísť niekde oddelene, nech znovu zažijete pocit aké je to si chýbať. Randíte? Ako spolu trávite čas?

lucka_ke
3. máj 2023

prečo nemá čas? ako trávite voľné chvíle/víkendy/dovolenky?

autor
3. máj 2023

@floki1994 ja sa bojim, ze aj ked budeme niekam chodit takto castejsie, takze to posilni iba nase kamaratstvo 😒

autor
3. máj 2023

@cocolino234 travime aj cas spolu, pokial je moznost, volny vikend a tak. Ja si myslim, ze je to tymi rokmi.

autor
3. máj 2023

@lucka_ke je bud v robote alebo na mobile

viestta
3. máj 2023

Co robi, ked nema cas na teba? Kde je vtedy ked by mohol byt s tebou? Mate vobec nejake spolocne aktivity? Podielate sa spolocne na chode domacnosti? Mate cas, ktory stravite len vy dvaja mimo domu? Vsak zajednaj romanticky vikend, uvolnena atmosfera, wellness, pohar sampanskeho a uvidis ake vasne prepuknu. O vasen vo vztahu sa musia usilovat obidvaja

autor
3. máj 2023

@viestta skusala som vymysliet rande ale nic z toho nebolo. Iba sme sa najedli v restike, a tym to haslo. Nic to v nom neprebudilo. V domacnosti pomaha, travime spolu tak par hodin tyzdenne, ked sme niekde na nakupe 😞 ale chodime sa niekedy prejst von, raz za cas vylet. Je cely cas na mobile po robote, vraj si chce oddychnut.

viestta
3. máj 2023

Na nakupe travite cas? To akoze povazujes za prijemne chvilky stravene s partnerom? Ako poznam vacsinu chlapov, tak nakupy pretrpia len preto aby nemuseli pocuvat hlupe reci. Nakupovanie je pre chlapa zaruceny tlmic vasni a nezachrani to ani vecera v prijemnom prostredi. Je rad, ze je rad.
Inac, co ti barani vybrat mu ten mobil z ruky a navnadit ho na prijemnejsie sposoby odpocinku?

domkakvet
3. máj 2023

Porozpravaj sa s nim, ze by bolo fajn, keby si nasiel viac casu.

floki1994
3. máj 2023

Tak ked to uz takto predcasne vzdavas tak ano nema to vyznam 🙂

autor
3. máj 2023

@viestta ja som vdacna aj za ten nakup v nasej situacii. Vazne 😔

januska12323
3. máj 2023

Každý deň hodina bez mobilu, obaja. Či budete spolu pozerať film, pôjdete skôr do postele alebo štrikovať. Máte nejaké koníčky?

autor
3. máj 2023

@januska12323 taku dohodu sme uz mali. Nedodrzal ju ani zdaleka, tyzdem to fungovalo, teraz je zase po starom. Mobil nosi vsade so sebou a kazdych 5 minut donho pozera. Mna to uz stve a ked mu to poviem, zacne kricat, ci mam problem.

januska12323
3. máj 2023

Tak mu odkrič či si nechce ten mobil zobrať za ženu keď na teba kašle.

autor
3. máj 2023

@januska12323 uz sa stalo, uz mu to ide aj na nervy podla mna.

elizabet173
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
toskanka
3. máj 2023

Tak to je logické, keď na teba nemá čas, tak ťa učí žiť bez neho a prestane ti ako muž chýbať. A ako funguje vás intimny život? Aj vtedy pozerá do mobilu?

domak2
3. máj 2023

Podla mňa je človek niekto iný keď ma 15 a keď ma 25 a musí byť veľké šťastie a kopa práce na tom aby ste sa tými inými ľuďmi stali spolu. Nejde o to ako dlho spolu ste ale kým ste sa medzi tým stali.

obcansr
4. máj 2023

Rokmi to nebude. Tu je iný problém. A to mobil. A co ma v ňom. Keď každú chvíľu ho kontroluje. Nechcem byť hnusná, ale môže tam byt v tom aj iná žena, s ktorou si vypisuje.

mrva
4. máj 2023

rokmi to nebude. 11 rokov su estenkrasne zaciatky. Ci budete robit po 30 rokoch? Mne tomskor pripada, ze by ste sa potrwbovali vo vztahu niekam posunut. Bud dieta, pes, alebo si kupte motorky, karavan, bicykle, alebo spolocnu chatku, ktoru si budete postupne spolu prerabat. Alebo skratka nieco, co Vam do zivota vnesie spolocne starosti. Podla mna ste zastali a neviete sa hybat dalej. Treba zmenu. Spolocnú.

derdia
4. máj 2023

Da sa to..
Ale musite chciet obaja...toto je vyborna kniha...
Ked nechas zahradu tak, bud vyschne alebo ked ju zalievas jedom tak zhnije...
Ja ju teraz citam...je uzasne byt tym clovekomy, ktorym sme sa narodili, myslim slobodnym v dusi...a ak chces este pre svoj vztah nieco spravit, skus tuto knihu... Zatial som precitala len 10 stran... Ale dala mi nesmierne vela...

yoxinka
4. máj 2023

To nie je rokmi, ale kvalitou vzťahu. Ja som s mužom 15 rokov, máme tri deti a vieme si aj rande spraviť, aj byť spolu sami. Máme radi vzájomnú spoločnosť, radi sa rozprávame, radi spolu športujeme, radi kukáme seriály. Máme aj každý svoje, čo toho druhého nebaví, ale náš spoločný čas je pre nás dôležitý. Pokiaľ tvoj muž nebude chcieť s vaším vzťahom spraviť nič, ty sama nič nezmôžeš. Vzťah je tvrdá práca, ale oboch partnerov. Jeden to neutiahne.

katkazocele
4. máj 2023

@floki1994 Toto je výborný nápad na začiatok! Musia sa paradoxne do seba opäť zamilovať 😇

stanulienkat
4. máj 2023

Zoznamili ste sa ako deti. Presli ste rokmi osobnostnymi zmenami. Mozno by ste dnes o seba ani nezavadili. Mali ste predtym aj inych partnerov, ci ste svoji prvi? Ste obaja este strasne mladi na to, aby ste zivot stravili znudene ako stari ludia. Ocividne ste sa jeden druhemu okukali, zunovali, netravite spolu plnohodnotne cas. Ak nemate deti....