Orgazmus - rarita alebo nevyhnutná súčasť vzťahu
Dobrý deň, pýtam sa anonymne, preto nečakám odpovede ako to máte doma vy, respektíve nič súkromné, len v teoretickej rovine ČO BY STE ROBILI BYŤ MNOU.
Mám úžasného partnera a som celkovo spokojná, len v tej oblasti sexu som po minulých traumách (násilie) opatrná a nie dosť dobre komunikujem o tejto téme s partnerom, vlastne osobne s nikým. Minulé vzťahy ma naučili, že ženský orgazmus je niečo raritné a ani jeden priateľ sa mi v tomto nevenoval. No chcela by som čosi také zažiť. NIE SOM žena, čo ťažko dosahuje klitorálny orgazmus (masturbáciou kľudne aj za minútu), len to neviem ako aplikovať do vzťahu. Partnerovi sa orál hnusí a ja to rešpektujem, nenútim ho. Rukou to nevie ani po názornej ukážke tak, ako si to robím ja, trvá to dlho (nikdy som sa pri ňom neurobila), potom to vzdá, že ho ruka bolí. Chápem. Pri sexe si to sama robiť neviem, vyrušuje ma sústrediť sa aj na neho aj na seba a výsledok žiadny. Tak sem tam si to dorobím, keď zaspí alebo nechám tak. Myslela som, že je to normálne vo vzťahu, ale nezažila som to. Potom som čítala vetu, že každý človek je zodpovedný sám sa svoj vlastný orgazmus a že nemám mať od druhého očakávania. Mrzí ma to, no nie je to dôvod na zahodenie vzťahu. Hračky nechce pri sexe, aj keď by to možno pomohlo a aby som si nejako sama o neho trela nechce, že ho to páli na druhý deň. Nejak sa nesnaží, ale inak som spokojná so samotným sexom, je úžasný.
Neviem malo by to byť samozrejmé alebo je to normálne, len ja som náročná? Ďakujem za rozumné odpovede. Naozaj nemusíte písať v súkromnej rovine, skôr postrehy a názory všeobecne.
pánaboha predohru nechce. Tak téma uzavretá,koniec. Nájdi si iného,lebo jemu si ultra ukradnutá,že či z toho vobec niečo máš. V sexe je tu len on a on,nikto iný. Má ta prepáč ako k...u,urobíš mu dobre a hotovo.Každá snaha márna. Je mi to luto,že ti to píšem takto,ale je to tak. Si jeho nafukovacia anča s full servisom. Tak a teraz už chápeš,že prečo ho všetky nechali? Lebo ja si myslím,že možno jedna ho podviedla a ostatné to ukončili,lebo im to konečne došlo.
@yoxinka Presne, písala som aj vyššie, že tu nepomôžu feromóny a špeci zvádzanie, on totiž chuť má.. Ak je niekto taky ignorant v posteli voči žene, tak nechcem veriť, že sa to skôr či neskôr neprejaví aj v inom smere. Pokiaľ teda ozaj nie je gay a vadí mu len vagína. Podľa opisu autorky to vyzerá tak, že spáva so svojím najlepším kamošom, spriaznenou dušou, homosexualom. Hetero kamoš by vedel, čo ma so ženou urobiť.
Autorka, este mi napadlo, že možno je vykolajeny z toho, že tak často to robíš sama. . Ak s ním nekomunikujes otvorene, tak si môže myslieť, že tebe to takto vyhovuje, ako to robíte. Treba mu to na rovinu povedat.
@oblecenie99
Áno, žiadna úprimnosť, žiadna dôvera, žiadna otvorenosť ani intimita. Nevedia sa ani otvorene porozprávať, ale kočka chce éterický zmyselný sex, že sa zem zatrasie a hlavne, že chce budovať hlboky vzťah. Myslí si, že to porieši skúšaním celej kamasutry a všetkých zvádzacích praktík. A pritom, chlap len potrebuje zasunúť a dobre sa vyprázdniť ;) … ju má úplne, ale že úplne v paži.
Mila autorka, extra som si vytvorila novy nick, aby som ostala anonymna.
Ked som citala vcera tvoj prispevok, akoby som citala o sebe, ale dobrych 20r.do zadu. A keby sa dal vratit cas, nebola by som viac tak blba a naivna a neuspokojila sa s malom.
Moje manzelstvo trvalo vyse 17r.a sex nebol uspokojivy. Oral sa nekonal ani raz a mne to neskutocne chybalo. Roky som si to ospravedlnovala, ze to nie je predsa az take dolezite.
Tiez som mala blok a casovy tlak, lebo hoci sa moj muz dost casto snazil ma uspokojit aspon rukou, no ked som potrebovala viac casu, lebo predohra ziadna, tak z neho vyslo, ze vidim, ze sa nemozes teraz urobit, skusime to druhy x vecer zase. Lenze to druhy x sa nikdy nekonalo a viac x som sa musela urobit potajme sama. Hracky tiez odmietal, ze to nam netreba.
Kamenom problemu bolo aj to, ze som si v podstate od zaciatku nasho vztahu vytvorila v sebe blok, vdaka nemu, kedze mu vadila moja vlhkost. Pripomienky, ze som velmi vlhka a nic neciti + nedostatok casu sa mi poriadne povenovat, rozmaznavat ma, ma roky vnutorne deprimovali. Doslo to az tak daleko, ze ked som si to robila sama, moj orgazmus bol extra intenzivny oproti tomu, ktory som zazivla s muzom. A v kutiku duse som si priala zazit nieco take s realnym muzom, no nikdy som na neveru ani len nepomyslela a ostatni muzi sa mi hnusili, cize som to uzavrela s tym, ze v zivote nikdy nic take s nikym nezazijem. Lenze poviem ti zo skusenosti, ze po rokoch sa ta nespokojnost v sexe predsa len prederie na vrch. S muzom sme sa odcudzili, rozisli.
Ked som nic nehladala a nic necakala, vosiel mi do zivota novy muz. A poviem ti, ze to, o com som roky rokuce snivala, zazivam teraz s nim. Miluje ma celu od hlavy po päty, zvonku, zvnutra, taku aka som. Miluje moju vonu, moju vlhkost, moju chut, nevie sa toho nabazit. Je ochotny ma aj hodinu (neprehanam) bozkavat na vsetkych miestach, hlavne na intimnych partiach. Uplne som sa mu otvorila. Zazivam orgazmy, ake som v zivote este nezazila. A ked som si roky dozadu myslela, ze moj orgazmus, ktory si privodim sama je intenzivny, tak s tymto novym partnerom je to len zlomok toho. S byvalym muzom som zazila vzdy len 1 orgazmus a aj ked som chcela viac, nedokazala som sa viac x urobit a on uz aj tak lezal chrbtom ku mne. S novym partnerom (sme spolu uz 3 roky) zazivam rekordy, viacnasobne orgazmy. Pre neho nie je nic krajsie a uspokojivejsie, ako mi dopriat tento pozitok, moj orgazmus je u neho prvorady a predohra je pre neho dolezitejsia ako samotny akt.
Ver mi, spolocne byvanie, do ktoreho vkladas svoje nadeje nic nezlepsi, len prehlbi tvoju nespokojnost.
autorka je mi to strašne luto,že som ti to musel tak drsne napísat. Ospravedlnujem sa,ale názor na jeho chovanie nezmením a ani to,za čo ta považuje.
Možem ti odporučit len jedno. žiadny vztah s ním,žiadne spoločné bývanie a už vobec žiadne deti.
Si zlaté a sympatické dievča a máš na viac❤,ver mi že máš,než na takého sebeckého hajzla.
@sw212 V zivote som tak malo dobreho zazila ze si cenim kazdy zlomok toho pekneho co ku mne pride a zrovna si pripadam aj napriek vsetkemu desne nevdacna. Ked citam po sebe svoje komentare hanbim sa ze zrovna toto riesim
Tesim sa s tebou ze si si nasla svoje stastie zo svojich snov ktore si v sebe mala pekne sa ti to zhmotnilo do zivej podoby 🙂 je to zazrak urcite ❤
nejak mi dosli uplne slova ani sama neviem co citim - hnev lutost smutok beznadej nevdak bolest. :( az to prejde urcite odpisem. Drzim palce nech vam to vydrzi po zbytok zivota 🙂 zasluzis si po tolkom trapeni
@brembo naozaj je to v poriadku nemusis sa ospravedlnovat znesiem vela 🙂 len neviem ako sa mam citit prave sa vo mne miesa vela emocii
@brembo 99,9999999% normalnych hetero mužov je pysnych ako pav ked je ich zena riadne vlhka.su totiz pysni,ze ako vedia zenu vzrusit a uspokojit... henten jej blbecek je úplne mimo,cely naopak... a myslím si tiez by sa mu to pacilo len to pouziva ako vyhovorku aby sa s nou nemusel babrat, vidi len svoje uspokojenie...
Nemusis sa uspokojit so zlomkom dobreho, ked mozes mat ovela ovela viac. Zial, ked sa takto zaziva zahrabes, nebude moct to dobre prist k tebe. Zasluzis si ovela viac, ako si si ochotna pripustit. A to je velka chyba.
Nevieš sa s ním porozprávať ? Otvor SMS alebo email a napíš mu to … ja som z predchádzajúcich vzťahov mala také bloky, že som pri chlapovi nedokázala povedať svoj názor … prišiel tento, a všetky hádky boli spočiatku cez Messenger. Lebo ja som mu nevedela povedať nič. On mi vyčítal veci a ja som bola ticho, on z toho šalel do nepríčetná a ja som bola ešte viac ticho. Našli sme potom spôsob že odišla som domov a napísala som mu všetko čo som nedokázala povedať. Pretože ani som nevedela čo povedať a ako formulovať vety. A všetky myšlienky som si nevedela utriediť. Tak to bolo pre mňa lepšie a ľahšie. Teraz sa viem pred neho postaviť a povedať toto nie toto áno, hľadajme kompromis.
Ale uz sme Ti tu povedali viacerí … on nechce. A nikdy chcieť nebude. On si chce pichnúť a seba uspokojiť a má úplne na koko*e teba a tvoje potreby.
Máš 28 !!!! Pre Krista … ja že máš 40 … si myslíš že je jediný na svete ??? Kamoš zúfalý zo života si našiel babu z RUSKA !!! Z druhej strany pologule. Choď, cestuj, spoznávaj ľudí.
Skôr či neskôr sa to posere pretože on Ti nikdy nedá to čo potrebuješ. Nie čo chceš. Čo POTREBUJEŠ. Príde dieťa a kto mu dá pichnúť 4 krát do dňa ? Trochu uvažuj do budúcna.
Ty podla mna musiš zmeniť mindset - hanbiš sa za seba, že riešiš prkotiny?Toto je podla teba prkotina? Chces byt vdacna za to malo, co ti dal? Preco sa tak zhadzujes a podceňuješ, teba budu vsetci muzi ovladat ako babku na spagatiku..Tak radsej sama ako hentak, i tak si to robis rukou, vyjde ta to na stejno...
Po nastahovani sa k sebe uvidis urcite tu jeho sebeckost a ine chyby aj inych smeroch.nielen v sexe... len PROSIM nezatvaraj pred nimi oci, nezlahcuj situaciu, neuzatvaraj sa do seba a necakaj donekonečna ze sa to zmeni,zlepší ,lebo budes kkamat len SAMU SEBA...ked sa ti nieco nepaci,treba komunikovať to je zaklad zdraveho vztahu.nie "drzat hubu a krok"... nevravim ze sa máš s nim hned hadat, v klude debatovat.musis byt aj ty stastna spokojna vo vztahu... nielen davat davat davat. Nauc sa brat.lebo sa bojím ze skoncis ako jeho sluzka ktora obriadi celu domacnost a aj jeho a ty ostanes na sucho... netutlaj to v sebe lebo skoncis s depkami a znicis si zdravie.
tvoje pocity su v poriadku. Neviem,prečo sa cítiš nevdačne,to on by sa mal tak cítit,a nie ty.
i ty si zaslužiš byt štastná,vo všetkých sférach. Len sa prosím neobvinuj,stretla si a čoraz viac mám ten pocit ostrielaného pichača,čo má ženy len na sex a tei ostatné rečičky su len ružová šlahačka,aby ta dostali tam,kam chcu a udržali ta vo viere lásky a vztahu.
Ked sa k nemu nastahuješ,garantujem ti,že jeho správanie sa otočí o 180 stupnov a potom uvidíš až,kto to je. Aký bezcitný sebec to je. Lenže potom už bude neskoro.
Milá autorka, veľmi dobre ti tu všetci napísali. Spoločné bývanie nič nevyrieši, chalan je lenivý egoista zahľadeny do seba. Hľadaj radšej inde. A neboj sa určite nájdeš. Už len to že o tebe po roku nevie všetko o niečo značí.
A ešte sa opýtam jednu vec, ktorá má zaujíma. Kedy naposledy spravil niečo čo nechcel, s čím má problém ale Tebe na tom veľmi záleží ? Urobil pre Teba toto niekedy ? Napr. že nemá rád chodiť k Tvojim rodičom na návštevu (proste neznáša sedieť na káve so staršou generáciou a rozprávať sa s nimi) ale keďže ty veľmi chceš aby išiel s tebou k vašim tak to spravil?
@brembo vzdy sa da odísť... len nech mu hned neprikyvne na dieta🙏bude to potom o to tazsie.
@koticka ked on urobi vsetko co po nom chcem ale ze komplet vsetko okrem postele. Nerad ma nakupy napriklad ale minule tam so mnou stravil 4 hodiny vkuse nereptal ani nic len bolo vidiet ze ma dost. Ked ho o hocico poziadam pojde tam ale kupi zozenie vybavi zisti preskuma. Fakt ochota vo vsetkom ostatnom. Nespominam si na jedinu vec ktoru nebol ochotny urobit aj ked to sam nema rad. Vie sa aj prisposobit aj urobit kompromisy aj ked nieco slubi tak to vzdy plati kolkokrat nieco povedal ze urobi tak urobil a spomenul si aj ked sme o tom hovorili pred mesiacom. Ked povedal ze pride tak prisiel a to on ma vcelku zlu pamat ale nikdy na nic nezabudol ani sa nevyhovoril. Prisiel za mnou aj chory ked poriadne nevladal lebo som ho potrebovala vidiet a 60km tam + 60 km spat nie je malo ked je clovek chory.
@sw212 Neviem ako na vztahy to je vec prva. Neviem co je lepsie od toho co mam a ci vobec este nieco lepsie existuje - nevidim buducnost. Dalsia vec je neviem kolko casu mi ostava kedze stale cakam na vysledky ktore mi maju potvrdit/vyvratit rakovinu mozgu. Je toho vela. Dalsia vec je lubim ho a odlubujem sa pomerne tazko a zo zraneni sa dostavam velmi dlho kym si to odtrpim ako pes. Okrem tejto jednej veci som stastna s nim a citim tie najuzasnejsie pocity. Ze mozno je sebecky - ASI JE a nie malo v tomto smere. Mozno je jednoduchy clovek co mu staci dnu von a natrafil na narocne dievca co jej prave dnu von nestaci ale chce citit nieco extra special. Mozno sa mame naucit nieco jeden druheho a potom sa pobrat svojou cestou. Je to iny typ cloveka nez akych som stretavala pocas svojho zivota a vzdy dokaze niecim prekvapit aj ked som si myslela ze uz som videla vsetko. Ma aj on nejake zranenia a ja o nich neviem mam aj ja nejake a on o nich nevie ono asi to nie je dolezite vediet pokial to nezasahuje do vztahu coz tu zasahuje ale skor z jeho strany. Ja chapem zse ho ex ponizovali a mozno zosmiesnili a byt podvedeny je zrada najhrubsieho zrna a muzi to znasaju ovela tazsie ako zeny ... taky zmatok aky mam dnes v hlave som uz davno nemala
@koticka robim to z casu na cas ze skor napisem co mam na srdci nez aby som to povedala do oci. Z casti sa to aj osvedcilo ale z druhej strany niekedy to pochopi inak ako to myslim aj ja dost casto inak porozumiem ako keby mi to povedal do oci
@karolinakr nepodcenujem sa praveze chcem byt ina ako tie exky co ho totalne udupali a pre dievca ktore ho lubi ho nechali v takom stave. Mam snahu riesit skor nez zahodit ze ved nech sa trapi dalsia ..mozno nakoniec bude z neho skvely milenec ( aleee sance vzdy su aj ked mozno male) a budem rada ze som to nevzdala v zaciatku sex je tiez vec co sa buduje a nevznikne perfektna zo dna na den.
Skor som chcela pochopit PRECO to tak ma ked hovori ze chce zenu s ktorou bude stastny chce deticky domov pokojny zivot robi maximum stara sa zaujima sa .. preco sa potom tak boji respektive COHO. Nevysmievam ho aj ked nevie ako spravne na to ist aby som bola spokojna nezahanbujem ho do oci vytvorila som mu bezpecny priestor kde sa nemusi hanbit ak nieco nejde hned na prvu supu ...
No takže môj názor. On je lenivec, ktorý Ti nikdy nedopraje v posteli nič čím by Ťa uspokojil. Spoločne bývanie to nespraví. Ty si už tak na neho naviazaná a zmanipulovaná, že ho budeš presne takto donekonečna obhajovať aký je pán dokonalý. Ale neni. Otvor oči fakt. Tvoje sebavedomie bude čím ďalej tým viac klesať až budeš tak na dne, že ťa z tamaď nikto nevytiahne a vlastne budeš šťastná za to, že on si pichne ale Tebe viac nebude treba lebo nech je chlap spokojný.
Máš cely život pred sebou, nie tu sa teraz upierať na sebca čo má len výhovorky prečo nie, prečo sa to nedá, doslova sa štíti Tvojho lona a neurobí nič pre to, aby ťa uspokojil. Ale pichať 4 krát do dňa to áno lebo on je nadržaný … Prečo sám už dávno nevymyslel víkend kde by ste boli cely čas len v posteli, len vy dvaja a Konečne by sa Ti venoval ? No šak lebo na čo. Radšej jej doprajem nákupy a prídem hocikedy len aby bolo dobre a len aby som si vrzol.
Utekaj. Utekaj čím skôr. Toto sa naozaj nespraví.
Ty si narocne dievca??toto by mu ZIADNA netolerovala...
na toho chlapa su asi všetky diagnozy krátke. Ale že je sebec,to je isté.
Ano mas pravdu, v sexe sa da casom zlepšovať ale to by musel chciet... ale vidis sama ze ziadnu snahu nema.
dievča zlaté,že natrafil na náročnu. Prepáč,ale ked ty si náročná,tak sa ostatným ženám asi vyhoviet vobec nedá.
Tvojej diagnozy je mi to naozaj luto,ale nemysli na to,masli pozitívne,užívaj si život. Si mladá a velmy zlatá,takých ako ty by si mali muži vážit,lebo si velmy nenáročná.

Dobre kočka, fakt som sa snažila zamyslieť sa nad tým chlapom a dumala z každého uhla, ale po tom, čo si napísala, že je schopný 4x denne mať sex a ty si pri ňom ešte nikdy nemala orgazmus, lebo na teba serie, tak definitívne som presvedčená, že ho pred tým baby opustili, lebo sa správal ako k tebe, skrátka, sebecký hajzel. A ty si fakt sprostá, že si to necháš. Si ako jeho Anča, príde, ty podržíš, on sa spraví a dovidenia. Tie rečičky okolo, to je všetko bullshit na to, aby si ťa udržal, plus citové vydieranie, že aký je chudáčik a keď ho opustíš, ako mu ublížiš. Držím ti palce, aby si si to čím skôr uvedomila. Bývať s ním bude chyba tvojho života … ale, buď si s ním, aspoň pred ním uchrániš inú chuderu ženu.