icon

Orgazmus - rarita alebo nevyhnutná súčasť vzťahu

19. feb 2022

Dobrý deň, pýtam sa anonymne, preto nečakám odpovede ako to máte doma vy, respektíve nič súkromné, len v teoretickej rovine ČO BY STE ROBILI BYŤ MNOU.

Mám úžasného partnera a som celkovo spokojná, len v tej oblasti sexu som po minulých traumách (násilie) opatrná a nie dosť dobre komunikujem o tejto téme s partnerom, vlastne osobne s nikým. Minulé vzťahy ma naučili, že ženský orgazmus je niečo raritné a ani jeden priateľ sa mi v tomto nevenoval. No chcela by som čosi také zažiť. NIE SOM žena, čo ťažko dosahuje klitorálny orgazmus (masturbáciou kľudne aj za minútu), len to neviem ako aplikovať do vzťahu. Partnerovi sa orál hnusí a ja to rešpektujem, nenútim ho. Rukou to nevie ani po názornej ukážke tak, ako si to robím ja, trvá to dlho (nikdy som sa pri ňom neurobila), potom to vzdá, že ho ruka bolí. Chápem. Pri sexe si to sama robiť neviem, vyrušuje ma sústrediť sa aj na neho aj na seba a výsledok žiadny. Tak sem tam si to dorobím, keď zaspí alebo nechám tak. Myslela som, že je to normálne vo vzťahu, ale nezažila som to. Potom som čítala vetu, že každý človek je zodpovedný sám sa svoj vlastný orgazmus a že nemám mať od druhého očakávania. Mrzí ma to, no nie je to dôvod na zahodenie vzťahu. Hračky nechce pri sexe, aj keď by to možno pomohlo a aby som si nejako sama o neho trela nechce, že ho to páli na druhý deň. Nejak sa nesnaží, ale inak som spokojná so samotným sexom, je úžasný.

Neviem malo by to byť samozrejmé alebo je to normálne, len ja som náročná? Ďakujem za rozumné odpovede. Naozaj nemusíte písať v súkromnej rovine, skôr postrehy a názory všeobecne.

autor
21. feb 2022

@koticka ten vikend sme mali ale sme prelezali no ..

koticka
21. feb 2022

A možno si sama zodpovedz otázku. Som ochotná po zbytok svojho života tolerovať to že on mi nechce dopriať orgazmus a budem sa radšej robiť sama keď on zaspí pod perinou ? (Ako malé decko čo zistilo čo to orgazmus je a teraz sa zatvára pred rodičmi do izby a potajme si to robí) Alebo radšej nájdem niekoho iného ktorému sa zdôverím s tým že som bola ako dieťa zneužitá, že každý chlap ktorého som stretla bol chuj, ten posledný nebol ochotný mi dopriať orgazmus. A možno nebude dokonalý v tom že naozaj nepojde na nákupy (ktoré mimochodom zvládneš sama, žiaden chlap ich neobľubuje) ale budeš mať dopriaty orgazmus každý deň. Aj 4 krát do dňa.

autor
21. feb 2022

@brembo dakujem za kompliment - uprimne potesilo do tychto dni :!) 😇

zdenkastanka
21. feb 2022

A preco ste len lezali?preco sa ti viac nevenoval?ked ti tak chce dopriat?

autor
21. feb 2022

@zdenkastanka to uz neviem ale to bol viac menej taky relax den

brembo
21. feb 2022

nedakuj prosím,lebo taká si. Sa velmy ale velmy podcenuješ.

autor
21. feb 2022

@koticka ak mi je sudeny tak pride ku mne takyto chlap. Niekedy v zivote .. ako vobec chlapi beru taku vec ked vedia o zene ze bola zneuzita ? nebridia sa toho ?

autor
21. feb 2022

@brembo mozno miestami aj ked neviem v com presne. ach joo

brembo
21. feb 2022

relax den vedla mladej sexi ženy? A len leží a nič. Toto by normálny muž nevydržal,by do pol dna vybuchol a to doslova.

brembo
21. feb 2022

miestami? Ved si tak skromná,že to už menej ani nejde,dievča. Ved ty toho ku štastiu takmer nič nepotrebuješ.

brembo
21. feb 2022

a prečo by sa mali? Ty za to možeš,že ta zneužili?

koticka
21. feb 2022

Ja som mala ex … super chlap … prišiel za mnou nie 60 ale 90 km keď bola taká snehová búrka, že sa nikam autom nedalo ísť … miloval má, ja jeho. Proste dokonalosť. Vedel že má skoro znásilnili, bol jemný, vďaka nemu som začala počúvať svoje telo, dokonalý milenec … Zobral by si má po pól roku toho čo sme spolu chodili, chcel hneď dieťa, v tomto sme boli rovnakí, hovorím dokonalosť. bolo tu jedno ALE. Bol z tých ľudí čo sa venujú šermu, sokoliarstvu … ja som si nevedela predstaviť mať v mrazničke mäso pre vtáky. Chodiť do sokoliarne a čistiť hovná po vtákoch. Prispôsobiť sa tomuto životu. Ja mám rada luxus - priznávam. Nehovorím že mi nekupoval drahé veci, ale toto doma by som nezvládla mať. Auto špinavé od vtákov, psa, smrad. Preto som sa rozhodla to ukončiť. Nie kvôli tomu že som ho nemilovala. Ale trocha som sa zamyslela do budúcnosti či som ochotná toto znášať cely život. Nebola som. Dnes on má rodinu, 2 deti a ženu. Je šťastný. Ja ešte dieťa nemám ale našla som chlapa, s ktorým už tu rodinu plánujeme. A sme šťastní. A áno, mame aj problémy. Ale nie v posteli. Po každej hádke sa milujeme a obaja vieme že bude dobre. Keď mame romanticky večer so sviečkami a vaňou tak nemusím sa stresovať že och snáď sa dnes spravím lebo sviečky a vaňa … nie. Užívam si to čo chcem. Poviem mu rýchlejšie, Spomaľ, bozkávaj má. Uhryzni ma. A on spraví všetko pre to, aby som bola spokojná. A potom sa postarám ja o neho. A žiaden stres. Len my. A jeho mama za dverami 🤣 a mne je to jedno. V tej chvíli. A som hlučná. A potom sa hanbím. A on to miluje na mne. Ze potom mi dôjde že nesme v tom byte sami a idem sa pod zem prepadnúť.

Preto si to v hlave zrovnaj. Že čo si ochotná v tom vzťahu tolerovať a čo nie.

koticka
21. feb 2022

Ako to berú ? Ja som mu povedala že má chcel znasilnit. A že neviem či budem schopná mu dať niečo viac. Strašne mu bolo ľúto. Že si to nezaslúžim, že milovanie je niečo krásne a že on mi ukáže že aké to je. Išiel na to pomaly. Naozaj mal trpezlivosť. Najprv dotyky,potom bozky. Ale on chcel. Chcel mi ukázať aké je to krásne. Za čo mu doteraz ďakujem.

barborizzy
21. feb 2022

@mondolina presne tak aj u nás to tak funguje 😀

banderaska29
21. feb 2022

prepisujem už tretí krát to, čo ti píšem, lebo chcem, aby si si toto vzala k srdcu, vypočula, prečítala a už nikdy nechcela menej iba to, čo Ti patrí.

Prosím Ťa, naozaj.. zo srdca. ak nechceš dlhodobú dlhoročnú frustráciu z toho neschopného sebeckého nemehla, ktoré toľko obhajuješ, tak s ním nezačni žit. nehovorím, aby si to ukončila, ale nezačni s ním žiť. (zažila som to čo ty a po všetkych pokusoch napraviť to som ho poslala kade ľahšie. bol ešte horší ako tvoj)

posaď si ho a bez ľútosti mi mu povedz všetko to, čo si povedala nám a povedz mu, že nepôjdeš žiť s ním do jednej domácnosti pokiaľ sa nevzchopí, neabsolvuje sexuálnu poradňu (párovú pokojne). vymaž svoje odpovede a daj mu prečítať, čo Ti tu ľudia napísali. nech sa bordovie od hanby. môj chlap ma nikdy nenechal na ocot. sme spolu omnoho dlhšie a ten sex je stále jedna báseň.

ty nie si vankúš, ani madrac, aby si chlapec vyhonkal a dovidenia. ty si jeho potenciálna žena, raz manželka, raz matka detí. mohol by mi doma robiť všetko pre moje blaho, ak nefunguje sex, nastáva problém.

aurora33
21. feb 2022

Ty práveže nie si náročné dievča a nechceš nič extra. Orgazmus je v normálnom vzťahu úplne normálna vec.

brembo
21. feb 2022

ved ona je tak nenáročná,že by ju chlapi mali na rukách nosit.

aurora33
21. feb 2022

@brembo alebo na ňu natrafia takí, ktorí si ju absolútne nevážia....

brembo
21. feb 2022

@aurora33 no podla mna oboje. Ona žial naozaj nemá štastie na mužov.☹

nevenka
21. feb 2022

@karolinakr ale no, zas neprehanaj. Ja mam 2v1 a to mql len mna a ja len jeho. A sme proste kompatibilni a aj po 19 rokoch sme jeden z druheho paf, to nemusi byt vzdy takto, ze bud nuda v posteli a solidnost alebo dobry sex a blbe vztahy, nevernost...🤪

nevenka
21. feb 2022

@zdenkastanka to ne des, ze ziadna predohra, to akoze je sucha a supne ho tam a za pol minuty vybavi a hotofka? 🤕

karolinakr
21. feb 2022

@nevenka 😀

brembo
21. feb 2022
autor
21. feb 2022

@nevenka nikdy sucha nesom :D asi toho vyuziva :D

brembo
21. feb 2022

@nevenka písala,že je viac vlhká a že jemu to vadí.

brembo
21. feb 2022

@karolinakr a ty máš momentálne ktoru verziu chlapa?🙂

brembo
21. feb 2022

žial asi áno,ked žiadna predohra. Nechod s ním prosím do spoločného bývania,mám dojem,že sa otočí o 180 stupnov a stane sa z neho panovačný sebec,čo bude musiet mat vo všetkom pravdu. A nenechaj sa už zneužívat. Ked ta neuspokojí,tak žiadny sex. Inak ho k tomu neprinutiš. Už si zvykol,že ho vždy a za každých podmienok dostane. A to i patrične zneužíva.

zdenkastanka
21. feb 2022

@nevenka ano presne na to som narážala, len som nechcela napisat "sucha"... toto keby mi nejaký muz urobi mu odkopnem hlavu.

yoxinka
21. feb 2022

@autorka Povedala som si, že do tejto témy nenapíšem už ani slovo, lebo za 10rokov na modromkoníkovi je toto druhá téma, ktorá mi zabrala toľko energie a mám pocit, že úplne zbytočne … ale nakoniec ešte predsa jedna záverečná vec a definitívne sa s týmto príbehom rozlúčim. Milá autorka, tvoj prvý a základný problém je tvoja nízka sebaúcta a odporúčam ti s tým niečo robiť, hoc aj s pomocou psychológa. Lebo je super, že si úspešná a krásna, ale tvoje vlastné hodnotenie seba je tak nízke, že každému tvojmu partnerovi dovolíš spraviť zo seba šľapku, do ktorej strčia vtáka, vytrasú ho a je hotovo. Toto so sebou nechávaš robiť roky. Stále hľadáš ten úžasný sex plný duševného naplnenia a pritom necháš chlapa 4x denne do seba pichnúť, bez predohry, bez ničoho, 6 rokov to necháš robiť svojho bývalého frajera, každý deň sa uspokojuješ sama, prípadne to robíš vedľa spiaceho partnera. Ja osobne si myslím, že tebe v tomto stave netreba žiadneho chlapa, ty musíš pochopiť kto si TY a aká obrovská je tvoja hodnota, musíš si uvedomiť, že nie si handra. Keď toto príde, budeš spokojná sama so sebou a nebudeš sa zúfalo upínať na nadržané prasce a čakať od nich, že sa tvojím pôsobením zmenia na romantických princov a dokonalých milencov. Keď pochopíš, kto vlastne si, príde pokoj a ten bude z teba sálať a ten pritiahne človeka, ktorý ťa uvidí v celej tvojej nádhere a ten človek ti ukáže to, po čom tak veľmi prahneš. Žiadne polohy, žiadne chystačky a neviem aké komplikované sexuálne schémy, ten človek ti ukáže MILOVANIE … na to netrba nič, len dvoch ľudí, ktorí sa spoja v dôvere, oddanosti a láske. A to bude koniec tej tvojej deštrukčnej cesty a začiatok nového života a ty budeš konečne šťastná.

karolinakr
21. feb 2022

@brembo ja som 3v1 nenašla, len cappuccino 🙂