Orgazmus - rarita alebo nevyhnutná súčasť vzťahu
Dobrý deň, pýtam sa anonymne, preto nečakám odpovede ako to máte doma vy, respektíve nič súkromné, len v teoretickej rovine ČO BY STE ROBILI BYŤ MNOU.
Mám úžasného partnera a som celkovo spokojná, len v tej oblasti sexu som po minulých traumách (násilie) opatrná a nie dosť dobre komunikujem o tejto téme s partnerom, vlastne osobne s nikým. Minulé vzťahy ma naučili, že ženský orgazmus je niečo raritné a ani jeden priateľ sa mi v tomto nevenoval. No chcela by som čosi také zažiť. NIE SOM žena, čo ťažko dosahuje klitorálny orgazmus (masturbáciou kľudne aj za minútu), len to neviem ako aplikovať do vzťahu. Partnerovi sa orál hnusí a ja to rešpektujem, nenútim ho. Rukou to nevie ani po názornej ukážke tak, ako si to robím ja, trvá to dlho (nikdy som sa pri ňom neurobila), potom to vzdá, že ho ruka bolí. Chápem. Pri sexe si to sama robiť neviem, vyrušuje ma sústrediť sa aj na neho aj na seba a výsledok žiadny. Tak sem tam si to dorobím, keď zaspí alebo nechám tak. Myslela som, že je to normálne vo vzťahu, ale nezažila som to. Potom som čítala vetu, že každý človek je zodpovedný sám sa svoj vlastný orgazmus a že nemám mať od druhého očakávania. Mrzí ma to, no nie je to dôvod na zahodenie vzťahu. Hračky nechce pri sexe, aj keď by to možno pomohlo a aby som si nejako sama o neho trela nechce, že ho to páli na druhý deň. Nejak sa nesnaží, ale inak som spokojná so samotným sexom, je úžasný.
Neviem malo by to byť samozrejmé alebo je to normálne, len ja som náročná? Ďakujem za rozumné odpovede. Naozaj nemusíte písať v súkromnej rovine, skôr postrehy a názory všeobecne.
Skús hľadať na tú bolesť hlavy niečo iné ako každodennú masturbáciu, lebo to mi tiež príde také, že si sa na to upla a len to jediné máš pocit, že zaberie. Pritom tam môže byť dôvod úplne niekde inde. Mne to príde, že po zlých skúsenostiach sa bojíš otvoriť a uvoľniť pri sexe a tak si to robíš každý deň sama a sama si seba presvedčila, že to potrebuješ kvôli hlave. No, hrozne veľa faktorov vo vašom vzťahu je problém, podľa mňa. Chlap je sebec a egoista, ty si to vkuse robíš sama, on to vie, ty mu vždy ochotne podržíš alebo vyhovieš, tak čo sa bude namáhať … ako som už písala, celé zle. Inak prvý rok ty potrebuješ vzbudzovať vášeň??? My sme s mojím mužom prvý rok zo seba nezliezli, my sme spolu 15 rokov a ja nepotrebujem vzbudzovať vášeň, máme tri deti, ale sex furt. Inak, na hlavu pomáha dýchať čistý kyslík, mne to dával masér, ale dajú sa kúpitl normámne také natlakované nádoby. Taktiež prechádzka von pre spaním …
Mne doma tiež o menštruácii nikto nepovedal, mama doteraz, keď poviem menštruácia, vybehne zahanbená z miestnosti alebo sa tvári, že som nič nepovedala. Vzťah muža a ženy som normálny nikde nevidela, mama bol slobodná matka, starí rodičia alkoholici, vzťah hrozný. Sex som tiež nevedela, čo je, keď som mala 13 furt sa po mne cápali nadržaní spolužiaci, čo sa furt obtierali o baby, chytali za prsia a neviem čo. Keď som mala 16 skúšal to na mňa 20ročný chalanko z dediny … napriek tomu všetkému som sa vydala ako 25 ročná a mala prvý sex až po svadbe, s manželom a manžela som sakra dlho a dôkladne hľadala. Pozor, netvrdím, že jediná správna cesta je mať sex po svadbe, ale to, že ja ani moc báb kamošiek nemám, s ktorými by to rodičia nejako riešili, každý k tomu nejako prišiel sám.
@karolinakr lenze ona orgazmus nepredstiera cize nevzdycha... v tom pripade ma chlap nieco zmenit, inak zaujať a nie len busit busit a ved co tam po nej... nedavno som tu citala jeden vtip co sedi na to...Mariska, mozes se zakric uz je po tom...
Autorka,prečo berieš naňho ohľady? Keď on na teba kašle? Kldne si to pred ním urob,keď budeš chcieť,alebo potom a nečakaj, kým zaspí. Povedz mu,že to potrebuješ dosiahnuť,a keď je taký lenivec a neschopný,tak si uľavíš sama. Buď sa s tým zmieri,alebo nebude mať s tebou žiadny sex. Keby sa aspoň snažil,ale vôbec žiadna snaha z jeho strany,vôbec nič.
Tak to určite nie,teda normálneho chlapa to rozdráždi ešte viac,keď je žena vlhká. Mne sa zdá,že z tej tvojej,lepsia povedané zo žiadnej nie je unesený a sa mu, prepáč za toto,ale hnusí. Lenže on sa ani nesnaží cez to preniesť,ani trochu a nemá najmenšiu snahu ti pomôcť. Je to absolútny sebec. A ešte i hračka mu vadí. To ako keby nechcel,aby si z toho vôbec niečo mala.
@zdenkastanka pocuj, ale ja som s 1 chlapom za chvilu 19 rokov, 9 sme spolu chodili, 10 manzelia a toto ja nepoznam, ja mam orgazmus zakazdym a ak nie, tak raz, 2x do roka, a to sa moj muz blbo citi. On mi sam povedal, ze by si pripadal ako uplny luzer, keby ma nespravil...ja neviem, aki to ignoranti chodia po svete ☹
@belasy_motylik ja by som to zhodnotila asi takto, do bodky. Podla mna mas uplnu pravdu.
@yoxinka ja uz teda neviem. Prestavam zivotu s muzmi rozumiet
@yoxinka kazdy inak na to prisiel to je pravda. Zial ja takto zle a nesie sa to so mnou doteraz. Pracujem na tom tak je sanca ze nieco sa zmeni ale tiez to ziada nejaky cas
@brembo pride mi to blbe ked by to mal vidiet :/ neviem sama ze preco. Vie ze to robim rada ae tak bezprostredne po sexe to aj mne samej pripada ponizujuce pre obe strany asi. Mozno je skryty gay :D
@nevenka a to som zila s tym ze muzom na tom vseobecne nezalezi ako sa zena citi :/ maloktora zena totiz potrebuje sex (=penetraciu) k dosiahnutiu k orgazmu a k uspokojeniu. A tymi pohybmi hore dole akoze ma byt paff asi to si muzi myslia. No zena chce viac a nie som narocny typ co vyzaduje oral 24/7 alebo kadejake praktiky len 10 min hrania sa co nie je tak vela a spokojna by som bola .. Vzdy som bola v tom ze som orgazmu neschopna az ten jeden ex mi ukazal ze to nie ja som vadna a ze orgazmus mam behom par minut. a tu zasa mam pocit akoby to bola moja chyba pritom nie som nespravitelna. Mam zmatok v hlave komplet. ach
@nevenka my sme mali v novembri 10 rokov odkedy sa pozname/sme spolu, 1,5 roka od svadby... napisem to tak ako je... bez mojho orgazmu by ma ani nepustil ist spat, a ja jeho tiez nie😜ja sa stotoznujem s tym ze sex je vo vztahu 30% ked je dobrý, ked je zlý tak 90% (bolo to tu uz spomínané) . Ako ozaj si neviem predstaviť tu frustráciu z odmietania, zo ziadnej aktivity ... mozno aj to je spustacom tych migren🤷♀️
Jedna kočka ti tu poradila perfektnú vec, chlap zozadu, ty na brucho alebo na bok a sama sa budeš uspokojovať prstami, chlap ťa môže držať ta prsia, bozkávať krk alebo môže tvoju ruku nahradiť on. To je úplne perfektná poloha, dá sa to realizovať pomal, jemne, dlho, alebo vášnivejšie, drsnejšie … tam je orgazmus tutovka! Nemusíte skúšať 50 polôh. Ale to by ten tvoj zázrak musel chcieť a ty by si sa musela uvoľniť a užívať si. Váš problém totiž nie je samotný sex, máte ich kopu mimo to … Nehovoriac o tom, že ženský orgazmus je na 95% v hlave! To si treba prvé uvedomiť.
Autorka- ak mu bude vadiť ze po sexe sa sama dokoncujes s hračkou ci bez tAk nech tu hracku nahradi sebou🤷♀️kedze nema snahu tak ako ,nech sa nehneva... robis mu len matrac... a nech mu je to ponizujuce... ked sa nema k čomu tak je ozaj na NIC.
Keď sa každý deň robíš sama, tak nie si neschopná orgazmu. Jediný neschopný v tomto príbehu je TVOJ FRAJER! A ty ako taká trubka si to nevieš uvedomiť a furt riešiš SEBA. Áno, máš svoje problémy, ktoré ovplyvnili sexualitu ale, ale na začiatku píšem, že s normálnym milujúcim partnerom by si to zvládla.
@zdenkastanka asi ma ine priority. 🙈 vystihla si to slovo - FRUSTRACIA aj ked si to mozno nechcem do takej miery pripustit.
Pane boze, kedy ty pochopis ze TY mas byt jeho prioritou... ano mas pravdu je milujuci partner ale miluje sam seba.
@yoxinka skusim ale naposledy to nerobilo so mnou nic tak som to vzdala .. skusim na to ist s inym nastavenim mysle. Robim co mozem zacala som pouzivat yoni vajicko aj robila som si vaginalny dearmouring ako rozpustanie starych traum a obnovenie citlivosti vnutri vaginy. Jemny vysledok bol vidiet a vtedy to zaznamenal aj priatel ze nieco je ine ale prisla menstruacia a uz som nemala prilezitost to dokoncit. Na raz to nejde ..
@yoxinka takeho som nestretla este co by sa detailne zaujimal aj po tejto stranke. Neviem kde vy vsetky ste takych nasli ale na nas uz asi neostali :D
@zdenkastanka vynutit si to zial nemozem. Mozem to do nejakej miery ovplyvnit aj myslenim aj pristupom ale to je tak cele asi. Niektori muzi si uvedomia az ked dostanu "facku" ktora ich preberie a vstupia si do svojho vnutra.
Žena! Ty nepotrebuješ vajíčko a hovadiny, ty potrebuješ CHLAPA, ktorému na tebe v posteli ZÁLEŽÍ!!! Ktorý ťa miluje a preto chce potešiť hlavne teba!!! Ktorý ti nedá na vyvrcholenie 5 minút. Ach … normálne som z teba už frustrovaná teraz ja …🤦♀️
@zdenkastanka v inych smeroch to praveze dokazuje preto ma to metie. Vola mi pyta sa kadeco eviduje co mu hovorim zaujima sa aj o rodinu o pracu o sukromie tiez sa mi otvara so vsetkym chodi so mnou aj na vysetrenia co pre mna znamena velmi vela kedze v "hre" bola aj rakovina mozgu co ma dost vystrasilo .. stoji pri mne aj v bolestiach .. nemam na neho kriveho slova a toto som vzdy v partnerstve zazivat chcela okrem ineho. Ziadny ex sa tym neobtazoval aby sa mi dusevne venoval
@yoxinka vzdy prv hladam problem v sebe nez obvinim ineho no .. ach dpc az mi z toho celeho uz prislo tazko
A čo tak nájsť muža, ktorý sa bude o teba zaujímať vo VŠETKOM.
@aurora33 aktivne muzov nehladam ani sa nezoznamujem ani ked som bola single. Ked nejaky vyvinul aktivitu dala som sancu spoznat sa a vacsinou to muzi boli dobri ale bud neprebehla chemia z mojej strany a nepustila som si ich k telu alebo to bol manipulator kde vsetko bola "len moja vina" alebo muz co mal na salame vsetko co sa dialo a utekal mimo realitu do zahrady alebo na pole pracovat alebo muz co bol prilis busy aby sa spraval primerane tomu ze ma vztah :D a tak prisiel pan dokonaly co ma vsetko ako ma mat dokonaly chlap len tu uz oddelujem vztah a postel kym jedno je super druhe je hroza
Aj zo sexualneho nemehla sa vie vyslachtit dobry, čo dobry, skvely milenec.len musi mat SNAHU . Nie len vyhovorky ako decko... povedz mi ako si tu vetu ty vysvetlujes " tak rad by som ti doprial " a co pre to robi??? Absolutne nic.co mu v tom brani?a pritom mu davas jasne navigacie co a ako ma robit.ty to nevidis?skor nechces vidiet.zloz si tie ruzove okuliare uz prosim.to si tak zalaskovana?kolko tem tu bolo ze ako skoncili vztahy kde jeden nebol v sexe spokojny... kazdy jeden skoncil rozchodom. toto sa jednoducho neda "tolerovat" navzdy.preto s nim bud nestracaj cas alebo ho '"vycvic"😄ja rozumiem aj tomu ze dvaja ludia nie su hned sexualne zladeni no je v ich spolocnom zaujme nieco pre to robit.zamysli sa nad tym...
Len moja, vzťah a posteľ sa nedá oddeliť! Aký je vzťah, taký je sex … čo je vo vašom prípade nic moc 🤷♀️
Ono sa hovorí, že aký človek je, takého si k sebe pritiahne. Z tvojich odpovedí vidno, že si dobrý človek, ale máš nízke sebavedomie, zrejme preto k tebe prichadzaju takýto muži. Nehovorím, že ten tvoj je zlý, ale zdá sa mi, že sa tam snažíš najmä ty. Naozaj ti prajem aby si si našla takého, akého si zaslúžiš. Nie je nič lepšie ako mať vedľa seba rovnocenného partnera, o ktorého sa môžeš oprieť a vieš, že mu na tebe záleží.
@yoxinka zisti ked si ho k sebe nastahuje... aky je naozaj.

@belasy_motylik od počiatku to je tak. Doma mi nikto nikdy nepovedal co je to menštruácia co je sex co je vhodné a co nie. Co k tomu patrí a co si nemam nechať robiť. Prvýkrát som bola zneužitá chlapcom z nášho mesta keď som mala 14 "nútil" ma k oralu.. Prvýkrát som videla penis nevedela som ako sa robia deti a ze oral je niečo. Nevhodné pre ten vek a ze to nemám robiť náhodnému človeku. Nevedela som ani trt o sexe. O panenstvo som prišla v 17 vo veľkých bolestiach s prvým priateľom nevedela som do svojich 23 rokov ze žena môže mať orgazmus. Žiaden chlap mi. To okrem exa. Neukázal aj ten až dva roky spätne prvýkrát. Nemala som k. Tomu knihy a na internete som negoogoila keďže otec. Kontroloval históriu. Proste všetko zlé. Dodnes neviem co je ok a co nie ale učím sa čítam tantra literatúry a liečim svoje zranenia. Už veľa som po riešila ale stále je veľa predo mnou