Orgazmus - rarita alebo nevyhnutná súčasť vzťahu
Dobrý deň, pýtam sa anonymne, preto nečakám odpovede ako to máte doma vy, respektíve nič súkromné, len v teoretickej rovine ČO BY STE ROBILI BYŤ MNOU.
Mám úžasného partnera a som celkovo spokojná, len v tej oblasti sexu som po minulých traumách (násilie) opatrná a nie dosť dobre komunikujem o tejto téme s partnerom, vlastne osobne s nikým. Minulé vzťahy ma naučili, že ženský orgazmus je niečo raritné a ani jeden priateľ sa mi v tomto nevenoval. No chcela by som čosi také zažiť. NIE SOM žena, čo ťažko dosahuje klitorálny orgazmus (masturbáciou kľudne aj za minútu), len to neviem ako aplikovať do vzťahu. Partnerovi sa orál hnusí a ja to rešpektujem, nenútim ho. Rukou to nevie ani po názornej ukážke tak, ako si to robím ja, trvá to dlho (nikdy som sa pri ňom neurobila), potom to vzdá, že ho ruka bolí. Chápem. Pri sexe si to sama robiť neviem, vyrušuje ma sústrediť sa aj na neho aj na seba a výsledok žiadny. Tak sem tam si to dorobím, keď zaspí alebo nechám tak. Myslela som, že je to normálne vo vzťahu, ale nezažila som to. Potom som čítala vetu, že každý človek je zodpovedný sám sa svoj vlastný orgazmus a že nemám mať od druhého očakávania. Mrzí ma to, no nie je to dôvod na zahodenie vzťahu. Hračky nechce pri sexe, aj keď by to možno pomohlo a aby som si nejako sama o neho trela nechce, že ho to páli na druhý deň. Nejak sa nesnaží, ale inak som spokojná so samotným sexom, je úžasný.
Neviem malo by to byť samozrejmé alebo je to normálne, len ja som náročná? Ďakujem za rozumné odpovede. Naozaj nemusíte písať v súkromnej rovine, skôr postrehy a názory všeobecne.
Nečítala som to cele, ale čo je to za partner keď sa mu to tam dole hnusí? Pokiaľ viem chlap, ktorý miluje svoju partnerku tam tam dole by bol od rána do večera..a snaží sa aby ten orgazmus dosiahla..mas pri sebe veľmi sebecké ho partnera..moj názor
@zdenkastanka iba od zeny sa mu mozno hnusi. 🤷♀️
@hope87 neziadam oral nikdy som ho nemala dokazem bez neho zit skusime ine metody snad sa chyti
Vidiet, ze ty si dost sexualne zalozena… myslim, ze to bude casom vo vasom vztahu problem. Bude ti to chybat. Musis to s nim prebrat, hoc by to mala byt hadka ako svet, musi sa uvedomit. Bo toto nevydrzis…
Mozes ho tu obhajovat, ze je uzasny, ale mne pride, ze ho obhajujes aj sama pred sebou, lebo to tiez vnimas ako velky problem, ale nechces si to pripustit.
@tomaskovamamka nepovedal priamo ze sa mu to hnusi .. asi naa zaklade jeho spravania som si ja domyslela ze ked ho to velmi nelaka asi nema rad vonu alebo vlhkost
@petricka22 chybat mi to chyba. Viem si dopriat aj sama ale je to ine od cloveka ktoreho lubim a ktory lubi mna a je to ine s hrackou kde je to ciste len mechanicky akt pre uvolnenie. Viem ze su aj dolezitejsie veci ale som zena a kazda chceme byt lubena .. nikdy to nebolo s nikym idealne a neviem ci by s niekym novym niekedy bolo ale mi pride niekedy skoda mojej mladosti cokolvek sa moze stat rokmi a uz sa nebude dat. Alebo mi nakoniec tu rakovinu mozgu potvrdia a mozem ist aj do hrobu so svojimi tuzbami uz nic z toho potom. Zivot uteka a nevieme ako dlho tu sme. Uzivam si uzasny vztah ale nejake to naplnenie mi chyba a pritom by stacilo len trocha snahy nejde o nieco co sa neda alebo by to nedokazal ak by len trochu chcel
Ahaa...tak potom nevies, o co prichadzas 😉. Potom chapem, preco ti na tom az tak nezalezi... v kazdom pripade by mi ale potom robilo starosti, ze rukou nevydrzi, lebo ho to boli 😀 a vibrator alebo inu pomocku nechce...tak potom o com to je? Ale ver mi...casom zacnes tuzit po tom, aby siel aj dole...
@tafita nemam to ako zistit nepoznam jeho exky aby som vyzvedala. A on mi tiez moze povedat hocico k tejto teme len nech ma odbije a neriesim dalej. Ziadny vztah mu nekoncil nezhodami alebo dohodou alebo nejako ako koncia vztahy bezne kde sa dvaja lubili ale jednoducho to neslo. Vzdy nevera, Tiez ma napadlo ze kvoli tomuto ze asi neboli stastne a ja isto nechcem byt dalsia do poctu co ho zrani a opusti kvoli tomu ved aj on pri mne stoji aj v zlych casoch a tiez mal x dovodov preco ma opustit a neurobil to. Hlavne teda niektore veci z minulosti co nie kazdy dokaze zniest.
Jedina moznost… bud bude na sebe pracovat, alebo chod objavovat svoje telo s niekym inym. Naozaj to bude viest casom k nevere, alebo sa len oddiali cas rozpadu vasho vztahu.
@hope87 no nezazila som to :D proste ex to nechcel robit dalsi lizal maximalne tak kost nad klitorisom a nizsie nesiel :D tento nechce 😢 kaslat na to :D sak aj rukou sa da az ku hviezdam no ..
Teraz citam,, ze on ti nic nevycita, ze je zlaty. Nehnevaj sa na mna, ale chodis okolo neho ako okolo,, malovaneho vajca". Kristusak, tak si uz dupnem, nech sa spamata.Bud sa chlapec moj posnaz, alebo tahaj kade lahsie! Bodaj by ti nevycital, ked on sa spravi, je mu sveta zit a dovidenia.
@petricka22 skusim co este mam v zalohe mozno sa chyti. Ked nie tak skusim ostrejsi rozhovor ved neziadam nic co sama nedavam
@tafita taka som povaha. Nevyhladavam konflikty ani temy co k nim vedu vseobecne nikdy v zivote. Som mierumilovna a bud nechavam veciam samovolny prechod alebo to riesim nejak obklukou aby ten clovek nevedel ze nieco riesim a nejak na to skocil sam. Vacsinou to ide a dopadne to dobre. Ale tu uz miestami som zufala. Je aj dost urazlivy a ja som potom rozladena ked so mnou nehovori a nemozeme si vydiskutovat problem hned ..
A ako dlho ste spolu? neviem, ci si to niekde pisala, ale nechce sa mi to hladat...
Zaujimalo by ma, co ma v hlave. Preco sa mu to tak hnusi? Ved to fakt nie je normalne. Ked chlap miluje svoju partnerku, jej telo, ma rad sex s nou, tak ako to, ze ho to prirodzene netaha aj tam dole...neviem, ja by som si robila dost vazne obavy. Ved to je priam "hriech" nezazivat aj oral 😀 ...A co mas v zalohe, ak sa mozem opytat 🙂
Chapem, ja som podobna povaha, ale su veci, ktore jednoducho vydiskutovat treba, aj keby,, taniere lietali''. Obzvlast s clovekom, s ktorym chces stravit zvysok zivota. Nerozprava sa s tebou par dni, ale tu si ty ta, ktora ma dovod sa hnevat a byt nepríjemna.
@hope87 rok sme spolu :D no kadejake finty triky a blbostiny :D chyti to tam dole kedykolvek ale hrat sa nehra :D tak mu to robim aj ja vydrazdim ho ale necham ho tam ze nemam chut :D no nasere ho to ale predycha. Zboznujeme sa tak natahovat vecer to ma grady ale aj tak hrat sa nehra :D vaszen je chemia aj ohen medzi nami vsetko aale nie som z toho v extaze
@tafita nie par dni tak daleko sme nedosli. Par minut kym vychladne a mne sa to zda ako vecnostg lebo cchem uzavriet problm co najskor ..
ešte ma napadlo ženy parfém s feromonmi ste neskusali? :D neprilaka to muza este viac nez je ? neoblbne mu to mozog ?
Neskúšali, lebo máme chlapov, ktorí nás ľúbia a radi nám spôsobujú potešenie, nemusím na seba kydať feromóny, aby sa mi chlap chytil vagíny …
somarina...myslíš že potom mu budeš voňať ako žena a bude ťa robiť ústami od rána do večera?
proste tam nie je chémia. môj muž je zo mňa nadržaný aj po 7 rokoch...
prečo to teba trápi keď jeho vôbec? a môžeš sa aj na hlavu postaviť a odrážať sa ušami.
nie je to tam.
Feromony? Och žena, ja mam mojho od svojich 16.tich, nikdy som iného nemala a ani by som ho nepodviedla, ale kebyže som na tvojom mieste, zo zufalstva už asi odchytim prvého poloschopneho chlapa, ktorý by bol ochotní sa mi venovať a nebojí sa vagíny. Ak mu nechutí, nevonia, či konzistencia nesedí tam dole, tak si myslíš, že ferpmony to zmenia? Navyše, on nemá problém so vzrušením, či s túžbou po sexe, on ma problém s tým, že sa ti nechce venovať. Teda on problém nemá, problém máš ty. Jemu to vyhovuje.
Neviem, ci som dnes velmi precitlivena, ale mne je ta luto. Zdas sa mi mila osoba. Podla mna by si si URCITE nasla dobreho chlapa, ktory by ta lubil, vedel, co s tebou v posteli robit, ocenil by, ze si kreativna, ze sa aj rada,, zahras".
Chces s nim zit, potom mozno pridu deti a to ti poviem, ze to su,, ine tlaky", ktore treba uvolnit. 😀😀😀 Co bude potom?
Z mojho pohladu si skusila uplne vsetko, on proste nechce. Bude sa ti takto dobre zit dalsich xrokov?
Ked sa o xy rokov naskytne prilezitost, nevbehnes po takejto dlhodobej frustracii niekomu do postele? Ja by som sa asi toto pytala samej seba.
kaslem na to uz. Vzdavam sa nech je ako ma byt
@tafita
Ale my jej to tu všetky dokola už dva dni píšeme … čo by iný chlap za to dal, že je ženská kreatívna a odvážna v sexe, chce skúšať nové veci, nebojí sa použiť hračky … ale ona sa drží hentoho ohrebla, čo sa jej vagíny nechce ani dotknúť, nie že jazykom … ani prstami … to už je inak fakt sila, nemyslíš? Všetky chápeme, že má v sexe blok, lebo zlé skúsenosti z mladosti a vysvetľujeme, že milujúci chlap by ju tým previedol a spolu by to zvládli. A ona dokola ide svoje … 🤷♀️
dievča,ty si teda natrafila na indivíduá

@tafita to by snad mal rad oral nie?ci?