icon

Orgazmus s kondómom: Má to vôbec zmysel skúšať?

26. aug 2026

Zaujíma ma ženy či len ja to tak mám alebo aj iné. Kondóm ma dosť ruší. Necítim sa komfortne trie to stale trpnem ci nespadne. O vzrušení sa nedá hovoriť takže to pre mňa cele stráca význam. Antiku nemôžem kvôli riziku cievnej mozgovej príhody. Neviem nebaví ma to takto. Ma vôbec zmysel skúšať a snažiť sa? Dá sa to vôbec?

Strana
z2
anonym_4c1109
27. aug 2026
@anonym_e77e5b

@anonym_4c1109 To by si kukala ako sa tvari, keby tu gumu nemal na tom kralovskom klenote 😀.

@anonym_e77e5b po x rokoch vzťahu som už videla aj to a nie raz, ani dva krát
A čuduj sa svete, on sa tváril rovnako.

anonym_e77e5b
27. aug 2026
@anonym_4c1109

@anonym_e77e5b po x rokoch vzťahu som už videla aj to a nie raz, ani dva krát
A čuduj sa svete, on sa tváril rovnako.

@anonym_4c1109 My nepouzivame kondom, a ani by som to pouzivat nechcela. Ale este som nikdy nepocula/necitala, aby niekto tak opisoval kondom, ze ake je to s kondomom paradne 😃. Dakedy davno pradavno, chlapi v diskusiach tvrdili, ze bez kondomu je to ovela lepsie. A teda aj podla mna to bolo lepsie bez kondomu. Ale mozno za tie roky uz su kondomy ovela tensie, neviem, netusim, a zistovat to nebudem. Kondom pouzivat veru s manzelom nebudeme 🙂.

anonym_4c1109
27. aug 2026
@anonym_e77e5b

@anonym_4c1109 My nepouzivame kondom, a ani by som to pouzivat nechcela. Ale este som nikdy nepocula/necitala, aby niekto tak opisoval kondom, ze ake je to s kondomom paradne 😃. Dakedy davno pradavno, chlapi v diskusiach tvrdili, ze bez kondomu je to ovela lepsie. A teda aj podla mna to bolo lepsie bez kondomu. Ale mozno za tie roky uz su kondomy ovela tensie, neviem, netusim, a zistovat to nebudem. Kondom pouzivat veru s manzelom nebudeme 🙂.

@anonym_e77e5b napísala som aj dôvod, prečo mi to vyhovuje, čo je na tom zvláštne?
Ved nemusíš, nik ťa nenúti.

anonym_e77e5b
27. aug 2026
@anonym_4c1109

@anonym_e77e5b napísala som aj dôvod, prečo mi to vyhovuje, čo je na tom zvláštne?
Ved nemusíš, nik ťa nenúti.

@anonym_4c1109 Jasne, mna len zabavilo ako si pisala o jeho kralovskom klenote a ako sa tvari, preto som reagovala na teba 😃. Pekny den este zelam.

anonym_4c1109
27. aug 2026
@anonym_e77e5b

@anonym_4c1109 Jasne, mna len zabavilo ako si pisala o jeho kralovskom klenote a ako sa tvari, preto som reagovala na teba 😃. Pekny den este zelam.

@anonym_e77e5b s kráľovským kolenotom prišiel niekto iný, skôr v diskusii. Tiež ma to pobavilo.. 😂 pekný den

anonym_54e864
27. aug 2026
@anonym_7b4cfd

@sorciera24 to sexujete raz mesačne? neviem si predstaviť roky rokúce používať kondóm. Mne vadí už len ten smrad gumy. A pri mojom sexuálnom živote s partnerom, by som kondómy kupovala každý druhý deň 🤦‍♀️

@anonym_7b4cfd A čo používate, keď nie kondóm?

anonym_7b4cfd
27. aug 2026
@anonym_54e864

@anonym_7b4cfd A čo používate, keď nie kondóm?

@anonym_54e864 Nič. Načo? za toľko rokov sa ani raz nestalo, že som otehotnela nechcene. Otehotnela som len raz plánovane - aj to na prvú šupu. Môj muž ho vie vytiahnúť včas.

anonym_634e41
28. aug 2026

@anonym_autor 12 rokov s kondómom a to na začiatku sme mali fakt búrlivý sexuálny život, aj niekoľkokrát do dňa. Tak sme mali sme 20 a manžel bol pre mňa prvý partner, ja jeho 2 partnerka, takže sme skúšali všetko čo sa dalo. Ja som sa našla otehotnenia, ale lieky som do seba pchať nechcela a som rada že som našla muža ktorý to videl rovnako a nemal s kondómom problém. Žiadne nehody neboli a to sme ako nezarábajúci študenti fakt vyskúšali aj no name značky a la Lidl. Po dvoch deťoch, z toho druhé nečakane sa ku kondómom vrátime.

anonym_54e864
28. aug 2026
@anonym_7b4cfd

@anonym_54e864 Nič. Načo? za toľko rokov sa ani raz nestalo, že som otehotnela nechcene. Otehotnela som len raz plánovane - aj to na prvú šupu. Môj muž ho vie vytiahnúť včas.

@anonym_7b4cfd A tých kvapôčiek lásky, ktoré obsahujú spermie, sa nebojíš?

anonym_7b4cfd
28. aug 2026
@anonym_54e864

@anonym_7b4cfd A tých kvapôčiek lásky, ktoré obsahujú spermie, sa nebojíš?

@anonym_54e864 Nie, nebojím, veď keď za tie roky sa nič neprihodilo, tak neverím, že sa prihodí. Ale aj keby, nič by sa nedialo. Keby som sa bála, tak ani nesexujem.

anonym_54e864
28. aug 2026
@anonym_7b4cfd

@anonym_54e864 Nie, nebojím, veď keď za tie roky sa nič neprihodilo, tak neverím, že sa prihodí. Ale aj keby, nič by sa nedialo. Keby som sa bála, tak ani nesexujem.

@anonym_7b4cfd A ak by si otehotnela, išla by si na interrupciu? Toto sa mi zdá nezodpovedné. A spoliehať sa v tomto na muža, no neviem...

anonym_7b4cfd
28. aug 2026
@anonym_54e864

@anonym_7b4cfd A ak by si otehotnela, išla by si na interrupciu? Toto sa mi zdá nezodpovedné. A spoliehať sa v tomto na muža, no neviem...

@anonym_54e864 Nešla by som. Dieťa by som si nechala. Nemyslím, že je to nezodpovedné. Ak by da dieťa pošťastilo, vieme sa postarať. A môj muž je s tým v pohode. Jemu to takto vyhovuje a aj mne.

anonym_54e864
28. aug 2026
@anonym_7b4cfd

@anonym_54e864 Nešla by som. Dieťa by som si nechala. Nemyslím, že je to nezodpovedné. Ak by da dieťa pošťastilo, vieme sa postarať. A môj muž je s tým v pohode. Jemu to takto vyhovuje a aj mne.

@anonym_7b4cfd Tak potom OK. Ja len, ze je nezodpovedné sa nechrániť a potom íst namiesto toho na interrupciu. A ako to muž zvláda? U nás to nefunguje a preto kondóm.

anonym_7b4cfd
28. aug 2026
@anonym_54e864

@anonym_7b4cfd Tak potom OK. Ja len, ze je nezodpovedné sa nechrániť a potom íst namiesto toho na interrupciu. A ako to muž zvláda? U nás to nefunguje a preto kondóm.

@anonym_54e864 Nezodpovedné by bolo tak ako píšeš ty, alebo nechrániť sa, priviesť na svet dieťa/detí a nestarať sa o ne. Ale to nie je náš prípad. Ako som písala, máme jedno dieťa a aj to plánované. Muž je spokojný, nemá žiadne výhrady.

anonym_54e864
29. aug 2026
@anonym_634e41

@anonym_autor 12 rokov s kondómom a to na začiatku sme mali fakt búrlivý sexuálny život, aj niekoľkokrát do dňa. Tak sme mali sme 20 a manžel bol pre mňa prvý partner, ja jeho 2 partnerka, takže sme skúšali všetko čo sa dalo. Ja som sa našla otehotnenia, ale lieky som do seba pchať nechcela a som rada že som našla muža ktorý to videl rovnako a nemal s kondómom problém. Žiadne nehody neboli a to sme ako nezarábajúci študenti fakt vyskúšali aj no name značky a la Lidl. Po dvoch deťoch, z toho druhé nečakane sa ku kondómom vrátime.

@anonym_634e41 Aké kondómy odporúčas? Sú tie z Lidlu v pohode?

anonym_634e41
29. aug 2026
@anonym_54e864

@anonym_634e41 Aké kondómy odporúčas? Sú tie z Lidlu v pohode?

@anonym_54e864 tak takúto otázku som fakt nečakala 🤔 fuuu, ja som inak veľmi organizovaný typ čo mal pri výbere mobilu, práčky, auta excelovu tabuľku na 40 stpcov a 15 riadkov ale kondómy som si takto nehodnotili. A vyskúšali sme ich toľko, že si ani nepamätám či bolo niektoré lepšie alebo horšie. Viem že tie s príchuťou mi zakaždým smrdeli nezávislé od značky s pri ďalšom kole som to cítila ešte ja v ústach aj napriek sprche. Ale inak som rozdiely vnímala asi len vtedy keď boli niektoré vrubkovane alebo s nejakým hrejivym či chladivym účinkom. Za mňa som nerozoznavala ani tie ultra thin čo má Durex. Pocitovo som to ja mala stále rovnako. Za mňa komfort ani orgazmus s kondómom nesúviseli. Viem že manžel sa na niektoré sťažoval, len už neviem ktoré a nejaké extra hrubé tuším tiež od durexu nám nevyhovovali obom. Lebo to už sme vyskúšali všetky polohy kamasutry, ja už unavená a on stále nič ani po hodine 😄 už ma to aj prestávalo baviť a už to po niekoľkom orgazme bolo aj nepríjemné. Za mňa treba vyskúšať, každému sadne nieco iné. Treba nájsť také ktoré budú vyhovovať obom. Najmä niektorí muži sú vyberavejsi. Tam ich to ťahá, tam ich to tlačí, najradšej by žiadny nemali ale nechcú aby partnerka otehotnela, tak sa tvária že to pretrpia. To že pôrod je 1000% horší ako dať si kondóm to ich niektorých netrápi, keď sa tvária ako vedia vytiahnuť v správnej chvíli. Takým treba ozrejmiť biológiu.

anonym_c94e21
29. aug 2026

@anonym_autor skus durex zlata krabiçka to ani nevieš

Strana
z2