Orgazmus silou mysle - bez dotyku. Ako na to?
Podarilo sa to nejakej z vás? Presný postup som nenašla ako na to.
Ledva to docielim aj s dotykmi nieto ešte bez nich 😂😂😂
Tantra , ale to chce naozaj ze trening. Ja som na to raz kupila super knihu v panta rhei, len ju pozicala kamoska a uz bolo po knizke. Hadam ma dievcica orgazmy doteraz 😉
Myslím že vynaložiť tolko duševnej námahy (s velmi neistým výsledkom) na niečo čo zvládnem jedným prstom je kontraproduktívne.
Počas spánku 😍😍😍
Tiež som počula ze to stáva hlavne tehotným ženám😊😊že mali bujaré sny a zobudili sa na intenzívny orgazmus 😊😊
Nemyslím si, ze to ide silou mysle, ale silou panvového dna... s pridaním fantázie ešte lepsie👌
Pocas spanku vdaka snu ale ako si ten sen zamerne privolat to este Neviem 😅mojej hlave sa radsej snivaju neprijemne blbosti 🥹
To znie ako dlhodoba, velmi frustrujuca aktivita.
😂😂😂 tak môže to byť,ak sa dotyčný menuje pán Myseľ. 😁
Ja to mávam len počas spánku, keď mám divoké sny a nedostatok v tejto oblasti v reálnom živote 🙂
Pocas spanku zo sna. Uz viac krat.
Keby bol presný postup.... nikto by nechcel chodiť do práce ... 😂😂😂
Podla mna je to uz ina predstavivost .To akoby na porovnanie svrbi ma ruka zameditujem a uz nesvrbi ten uspokojivy posit skrabania je asi tak dlho ako sam orgazmus .Hej a pridavam sa k tomu ze dobre zostat doma a skusat .🤪
podla mna nie, aspon moje skusenosti. Na to, aby som ho disahla potrebujem chlapa, alebo vibrator

??? Myslím, teda som, či mám???