icon

Osobné skúsenosti s výmenou partnerov na sex

malibu777
1. jan 2023

Chcela by som sa vas spytat, hlavne tych co poznaju niekoho alebo osobne maju skusenost s vymenou partnerov na sex, ze aky mate nazor, pre aj proti.
Zaujima ma, ci to je resp. moze byt prospesne pre vztah, na spestrenie ale hlavne aj dopad.
Sme manzelsky par, nemame problem, rozumieme si v kazdej oblasti. Ale spekulujeme, ze by sme nieco take vyskusali. Ale manzela mam velmi rada a mam obavy aby nam to vsetko nepokazilo. Dakujem za kazdu vasu reakciu.

Strana
z2
drakaria
2. jan 2023

@malibu777 ja som nie až tak predpojatá takže ja ti napíšem iný pohľad ako ženy tu ...takže mám reálne kamarátku ktorá to spravila ..čo sa týka ich že ich to veľmi vzrušovalo a čo sa týka druhého manželského páru vraj od toho dňa majú tisíc krát lepší sex ..vrátilo ich to do doby keď sa spoznali ..keď sa s tým priznala tiež som mala kadejaké pocity ale odstupom času vieš čo ? Príde mi to veľmi sexy a možno by som to urobila s mužom aj ja ..ženy si skôr ničia manželstvo tým že dúfajú že monogamia je to práve a potom ich zaskočí keď ich chlap podvádza ..raz keď bude mať s mužom pocit že áno ja do toho pôjdem..nech je akokoľvek toto na naše Slovensko extrémny názor ja si za ním stojím ..väčšinou sú proti takí čo nemajú skúsenosť a len tu tliachajú do vetra avšak ...pozor toto treba urobiť práve vtedy keď vieš že svojmu partnerovi úplne veríš , keď vieš že toto váš vzťah posilní nie rozbije , musíte mať pevný vzťah a potom to bude mať ten správny účel

vahcaac
2. jan 2023

@drakaria Amen. Lepšie by som to nenapisala.

gipsy11
2. jan 2023

@drakaria plne suhlasim napisala si to presne ako to je. 100 bodov ;)

karolinakr
2. jan 2023

Zavolaj suseda a susedku, nech vas priĺahnú, behom 5 minut zistiš výhody a nevýhody .

sialenaveronika
Odpoveď bola odstránená
limoncino
2. jan 2023

@karolinakr blahoželám, vyhravas cenu za najtrapnejši príspevok v diskusii.

elenka74
2. jan 2023

@malibu777 Ja si to osobne neviem predstaviť, pre mne sa sex=láska, neviem si predstaviť s niekým spať bez citov. Ale neodsudzujem ľudí, ktorí niečo takéto praktizujú, ak sa to páči všetkým zúčastneným.

morgane1975
3. jan 2023

@malibu777 ked je koze dobre, ide na lad tancovat…asi tak…🥂

janulka1802
3. jan 2023

@martinenka886 ja si myslím, že to zlomí práve "vyrovnaný" pár, kde je vzájomná úcta, láska, kde sú sú tieto hodnoty prednejšie ako len uspokojenie chtíču. U mňa by toto lásku zabilo. Sex pre mňa nie je zďaleka len potreba tela, ale ďaleko viac.

interneta
3. jan 2023

@slovakboy vzdy som sa zamyslala, ake narocne je najst druhy par. Ja teda predpokladam, ze tam musi fungovat ista vzajomna pritazlivost. Su nejake zoznamky s fotkami? Ok, vidis foto, ale nazivo to zas moze byt ze meeeh, ee. Mali ste nejake kriteria pri vybere druheho paru? A tiez pokial ide o samotnu akciu? Islo o uplne cudzi par alebo nejakych znamych?

slovakboy
4. jan 2023

@interneta my sme nemali fotky ale po prvom oslovení sme si fotky vymenili. Riadne obyčajná fotka z výletu celej postavy. Kritéria sme nemali, len sme chceli aby boli sympatickí aby sa nám páčili. A to nebol problém. Obyčajní ľudia v našom veku. Stretli sme sa najprv v kaviarni a keďže sme si dobre rozumeli, tak potom už rovno u nich v dome. Boli to úplne cudzí ľudia z neďalekého menšieho mesta.

muzskylukas
9. dec 2023

@malibu777 ja som toho názoru, že nie isto nie. Pokazí to, to pekne intímne puto medzi vami.

Strana
z2