Otázka pre mužov. Aký typ ženy vás nevzrušuje?
Muzi,aky typ zeny by vas nedokazal vobec vzrusit? Existuje taky? Nemyslim extrem, ze fuzata :D
@anonym_d6de7c ak niesi spokojná so svojou postavou tak to zmeň, nieje to vôbec hrozne stačí pár kíl dole a spevniť
@goodidea viem. A čím skôr, tým lepšie.
@simsalabim takže ženy feministky by mali platiť za seba a nečakať od muža že za nich na rande zaplatí, na diskotéke platiť vstupné rovnako ako muži a nie vstup pre ženy zdarma, rovnako nápoje pri bare by si mali platiť aj ženy, keď uvádzaš rovnosť.
@anonym_6b9957 ano a? Ved ja suhlasim.
@anonym_6b9957 ano a? Ved ja suhlasim.
@simsalabim feministky si predstavujem takto
@simsalabim feministky si predstavujem takto
@anonym_6b9957 tak mas velmi zlu predstavu.
@anonym_6b9957 tak mas velmi zlu predstavu.
@simsalabim Degenerácia feminizmu, šeminizmus?
Mnohé prípady rodovej diskriminácie v modernej spoločnosti boli napravené. Spoločenské postavenie žien sa zvýšilo a ich hlasy zosilneli. V relatívne krátkom čase ženy dosiahli určitý stupeň spoločenského postavenia.
Slovo „feminizmus“ však v poslednej dobe nadobudlo menej priaznivý význam. Pôvodne sa feminizmus vzťahoval na všetky ideológie a hnutia, ktoré sa zasadzujú za práva a záujmy žien a požadujú nápravu rodovej diskriminácie. V poslednej dobe sa však spolu s termínom „zhubný feminizmus“ začal označovať aj ako „nadradenosť žien“. Je to skôr negatívny vedľajší účinok. Pod rúškom rodovej rovnosti obhajujú nadradenosť žien, čím strácajú zo zreteľa pôvodný cieľ rodovej rovnosti.
Komické je,že väčšina,čo píšu,že ich nepriťahuju bacuľky, majú takú doma a ako bonus panovacnu ,eko,bio,raw hysterku
@simsalabim Degenerácia feminizmu, šeminizmus?
Mnohé prípady rodovej diskriminácie v modernej spoločnosti boli napravené. Spoločenské postavenie žien sa zvýšilo a ich hlasy zosilneli. V relatívne krátkom čase ženy dosiahli určitý stupeň spoločenského postavenia.
Slovo „feminizmus“ však v poslednej dobe nadobudlo menej priaznivý význam. Pôvodne sa feminizmus vzťahoval na všetky ideológie a hnutia, ktoré sa zasadzujú za práva a záujmy žien a požadujú nápravu rodovej diskriminácie. V poslednej dobe sa však spolu s termínom „zhubný feminizmus“ začal označovať aj ako „nadradenosť žien“. Je to skôr negatívny vedľajší účinok. Pod rúškom rodovej rovnosti obhajujú nadradenosť žien, čím strácajú zo zreteľa pôvodný cieľ rodovej rovnosti.
@anonym_6b9957 pozri, mne sa o tom vobec nechce diskutovat - sam/a pises o zhubnom feminizme. AKo som pisala, radikalizmus kazdeho druhu je zly. Krestanstvo ako take je pekna myslienka, ale staci sa porozhliadnut po vsetkych tych katolibancoch, aby si mal/a predstavu o tom, aky zly radikalizmus je. To je vsetko, co mam k tomu povedat.
@beata_k jasne, ziaden extrem nie je dobry. Ale to je ako obvinovat cirkev ze vznikaju sekty.
Clovek ktory je proti feminizmu je bud nevzdelany, alebo zly. Ved ide len o rovnost, nic viac. Feminizmus nespochybnuje, ze muzi su fyzicki silnejsi. Ani nikto nezakazuje zene byt doma a mat 7 deti. Ide o to, ze si moze VYBRAT.
@anonym_6f0a1b každý, kto si naštudoval prvé feministické hnutia, vie, čo je to za zlo. V európskej spoločnosti sa ženy nikdy nemali zle, ani v tom hroznom stredoveku, na ktorý všetci kydajú.
Píšete,že žena nemá mať nadváhu... Som privelmi tučná, že?
@anonym_d6de7c kolko mas kg? Okolo 90?
@anonym_d6de7c kolko mas kg? Okolo 90?
@anonym_autor Toľko nemám. 🙂
@anonym_autor Toľko nemám. 🙂
@anonym_d6de7c a kolko teda?🙂 ja som ta nechcela urazit,len podla seba tipujem
@anonym_d6de7c a kolko teda?🙂 ja som ta nechcela urazit,len podla seba tipujem
@anonym_autor Odvážim sa. Do 80kg som mala naposledy. Ja som nízka, mám 165cm.
@anonym_6b9957 pozri, mne sa o tom vobec nechce diskutovat - sam/a pises o zhubnom feminizme. AKo som pisala, radikalizmus kazdeho druhu je zly. Krestanstvo ako take je pekna myslienka, ale staci sa porozhliadnut po vsetkych tych katolibancoch, aby si mal/a predstavu o tom, aky zly radikalizmus je. To je vsetko, co mam k tomu povedat.
@simsalabim Definuj, čo myslíš pod hanlivými pojmom katolibanec.
@simsalabim Definuj, čo myslíš pod hanlivými pojmom katolibanec.
@pr85 pozri, mne sa naozaj nechce viest tuto diskusiu. Ale dam ti jeden priklad - nasi susedia, ktori sa detom nedovolili hrat sa s detmi ineho alebo ziadneho vierovyznania. Mohla by som pokracovat, ale naco? Extremny feminizmus je rovnako skodlivy ako extremny katolicizmus ci islamizmus. Ci?
@simsalabim Ja tiez nemam rada ten druh feministiek, ktore vykrikuju, ze vsetko zvladnu bez muzov a ze ich vobec nepotrebuju. Jednoducho extremistky. Ved predsa kazde pohlavie dava spolocnosti, rodine nieco ine zo seba.
@beata_k toto nie je feminizmus, o čom píšeš.. 🙂
Bez feminizmu nemáš volebné právo, ani právo vlastniť nehnuteľnosť, študovať, či taký úplný základ - rozhodovať o sebe vo všeobecnosti.. 😉
@simsalabim takže ženy feministky by mali platiť za seba a nečakať od muža že za nich na rande zaplatí, na diskotéke platiť vstupné rovnako ako muži a nie vstup pre ženy zdarma, rovnako nápoje pri bare by si mali platiť aj ženy, keď uvádzaš rovnosť.
@anonym_6b9957 ...áno... a muži by mali vedieť otehotnieť, rodiť deti a dojčiť 😉 kecy o rovnosti sú už také klišé, až to nie je pekné. Rovnosť nikdy nebude, a je to tak správne. Príroda vedela, čo robí. Ale vy muži si slovo "rovnosť" radi vykladáte presne takto stupídne, ako si to predviedol ty. Pretože rovnosť nerovná sa feminizmus. Rovnosť je o rovnakých možnostiach hlavne na pracovnom trhu, a tú ženy veľmi postrádajú, pretože sú v drvivej väčšine handicapované paradoxne tým, čo príroda nadelila iba im do vienka - schopnosťou mať deti. Zaplatiť účet by mala byť psia povinnosť každého chlapa. A nie preto, že by si to žena nemohla dovoliť, ale preto, že je to gesto džentlmena. Ja osobne by som si mohla platiť pokojne každý deň večeru v michelinskej reštaurácii, ale keby som si mala sama zaplatiť drink, na ktorý ma muž pozval, tak ahooooj. Sedliak, nič viac.

@goodidea Bez oblečenia je to horšie. 😵💫
@anonym_d6de7c ak niesi spokojná so svojou postavou tak to zmeň, nieje to vôbec hrozne stačí pár kíl dole a spevniť