icon

Páči sa mi môj lekár

8. feb 2022

Ahojte, idem sem s úplnou banalitou, až mi to je miestami smiešne, no na druhej strane sa pristihnem pri tom, ako som myšlienkami úplne inde.. Ide o to, že mám veľmi príjemného lekára. Už keď som bola u neho prvýkrát na odbornom vyšetrení, padli sme si do oka. Bol veľmi milý, žoviálny, utrúsil niekoľko poznámok smerom ku mne, videla som, ako si ma premeriava. Nie je žiadny úchyl, správa sa veľmi príjemne, je seriózny, ľudský a je skutočný odborník v tom, čo robí, má skvelé výsledky.. To isté sa zopakovalo aj počas ďalších stretnutí. Keď sa ma počas vyšetrenia dotkol, prešiel mnou mráz a keď sa nám stretol zblízka pohľad, bol to zvláštny pocit. Odvtedy nonstop nad tým rozmýšľam. Som vydatá a mám bezproblémové manželstvo, muža ľúbim. Prosím, odpustite si moralizovanie na moju adresu, skutočne som nič neurobila, ani som nikdy muža nepodviedla. Iba rozmýšľam nad tým, čo sa deje a ako si to celé vysvetliť...

Strana
z2
lenkakravcova
8. feb 2022

Ja by som na tvojom mieste viac k nemu nechodila. Nemyslím to v zlom voči tebe alebo nemu.. Ale, si vydatá. Možno aj on je ženatý. Načo zbytočne podporovať takéto pocity, keď aj tak žiješ v manželstve?
Radšej sa venuj svojmu mužovi, a na doktora spomína v dobrom (to je asi tak všetko, čo sa dá, ak chceš ten vzťah udržať v rovine slušnosti).

lulupulu
Autor odpoveď zmazal
Strana
z2