icon

Páči sa mi postihnutý chlap

6. sep 2022

Ahojte.. neviem čo mám robiť a nechápem ako sa mi to mohlo stať. Proste spoznala som jedného chlapa a on na trochu problém, trochu škuli a má nejakú vadu zle rozpráva, je vraj nejako postihnutý ale neviem presne čo mu je a nechápem jak to je možné ale mám snim neskutočnú chémiu a páči sa mi, nieje škaredý, pekne sa usmieva je zlatý, Mily, ma dobré srdce a je srandista a asi toto ma nanom tak láka .. no chcem sa spýtať či by ste si začali s takým chlapom.. premýšľam nad tým že aj naše deti môžu zdediť jeho vady, keby nejaké máme... Je mi z toho na prd. Okrem toho by ma vysmiali okolie ale na to seriem....

Strana
z2
zoro9836
Odpoveď bola odstránená
viestta
6. sep 2022

@zoro9836 chod radšej mojkat svoju ženu. Keby vedela na čo ty minas svoj čas, energiu a inteligenciu bola by z toho smutná. A toto je naozaj dobre mienena rada. A keď už pri nej budeš, pozdrav ju odo mňa. Je mi naozaj ľúto, že ju o teba okradám. To si nezasluzi

zafir01
6. sep 2022

Nerozumiem, co riešiš. Môj bývalý mal sklenené oko napríklad, bolo to aj vidieť vôbec mi zo neprekážalo. A môj manžel tiež obcas nechciac skuli. Keď je príliš unavený, alebo di trochu vypije, mu oko utečie niekam hore ku všetkým svätým.
Vôbec to neriešim.
Môj švagor dosť " kokce" inak fajn chlap, nikdy by som ho preto nebrala za menejcenného.

zoro9836
Odpoveď bola odstránená
viestta
6. sep 2022

@zoro9836 tak ju chod čakať pred robotu

zoro9836
Odpoveď bola odstránená
miadi
6. sep 2022

Btw je dost mozne ze on ani ziadne officialne postihnutie nema 😆to co si opisala ze skuli a obcas usta otvori ked by nemal 😆to by mohol byt kazdy druhy postihnuty. Je mozne ze si uplne zbytocne smutna .. ale aj z inych ako genetickych dovodou.. Mozno on nema zaujem o teba lebo sa mu tiez mozes zdat kto vie aka 😅alebo ani nechce mat deti.. ked neskusis ho viac spoznat tak nezistis ako to snim naozaj je.

bessie12
6. sep 2022

ja by som do toho sla. Spoznaj ho viac a mozte to spolu skusit. Pokial milujes, tak nie je co riesit 🙂

liusa82
6. sep 2022

No ešte ked trošku zaškúli alebo zakokce tak dajme tomu.Ale ked hovoríš že je to vidieť že je trochu aj po mentálnej stránke tak to absolútne nie

nela82
6. sep 2022

Naozaj na toto potrebujes rady inych zien?
Podla tvojich predsudkov tomu vztahu nedavas prave ty ziadnu sancu😉Kasli na rady inych...
Pocuvaj srdce.Casom sama zistis,ci to moze fungovat.
K tym komentarom vyssie,co riesia uz deti..buducnost..peniaze...peniaze a zase peniaze-katastrofa.
🙊🙉🙈

7miriam77
Autor odpoveď zmazal
savanna
6. sep 2022

Skulenie ani zakoktavanie nemusi byt vobec problem. Raz som sa s jednym takym stretla cez online dating a vopred ma upozornoval, ze ma dost velku recovu vadu, ze sa zakoktava. Trochu s obavami som isla na to stretko a v reale to bolo uplne v pohode, takmer vobec to nebolo poznat, mozno sem tam mu preskocilo nejake slovo. Vtedy som si uvedomila, aki sme my ludia voci sebe sebakriticki a ze aj mini recovu vadu dokazeme vidiet ako velky problem. Nakoniec sme sa uz viackrat nestretli, lebo z mojej strany tam nebola chemia, ale s recovou vadou to vobec nesuviselo.

Ale pride mi zvlastne, ze by si nevedela posudit, ci je mentalne v poriadku. Toto predsa musis vediet posudit uz po prvom rozhovore a ked je niekto mentalne zaostaly alebo ma znizeny intelekt, tak je to zretelne vidiet na tom, ako sa vyjadruje, aku ma slovnu zasobu, ci pouziva rozvite vety, ci s nim vies nadviazat hlbsi rozhovor na rozne temy, atd.

babydesire
6. sep 2022

No pred tamer 9rokmi som bola na rande s jednym muzom,,predtym sme sa zoznamovali dlho len cez fb..ze mal v mladosti uraz a ma trvale nadledky mi povedal,detaily vsak nie...na druhom rande som si vsimla,ze ma kazde oko ine...zacali sme spolu chodit a ja som sa v prvom roku postupne a pomaly dozvedala vsetko - vidi len na jedno, druhe je proteza...milujem ho z celej duse, je to nadherny,sexi chlap a som nanho pysna,,rada sa mu divam do tvare i do oci uz tamer 9rokov 🙂 Laska je skutocne mocna vec...

Ak ide o hendikep z urazu - deti nic nezdedia..ak si zamilovana, je krasne byt mu oporou 🙂
Okolie ? Zvykne si

babydesire
6. sep 2022

Len si daj pozor aby si sa nepomylila, je rozdiel laska a obdiv a lutost

cervenaruza123
6. sep 2022

Snazila by som sa ho spoznat viac a potom by som sa rozhodla. Medzitym aj zistis, co presne mu mozno je a ci sa toho mas bat. Niektore veci su dedicne, niektore nie. Aj navonok zdravy chlap moze mat v genoch chorobu, ktoru prenesie na deti. Uvidis, ci je snazivy, samostatny, ci sa neboji roboty. No vlastne vsetky veci co pri kazdom chlapovi si treba zistit a az tak ist do vaznejsieho vztahu. Inak by som to prilis neriesila, mozes si vziat "zdraveho" a zacne skulit neskor alebo hocico ine. Nazory inych by ma nezaujimali. Keby nas mali zaujimat nazory inych na to, s kym chodime, tak by nikdy nikto s nikym nechodil.

slovakboy
6. sep 2022

@zoro9836
@viestta vy dvaja sa musíte mat veľmi radi keď sa tak sledujete a zlostíte.

zoro9836
Autor odpoveď zmazal
zoro9836
Odpoveď bola odstránená
jaskolka
7. sep 2022

Keď je mentálne v poriadku, tak vôbec nemáš čo riešit, cítiš sa s ním dobre, vyskúšajte to
Možno zistíš, že sú tam iné veci, v akých sa nezhodnete, a vôbec to nebude o vyzore a reči.
Alebo budete mat pekný a hlboký vzťah a bude ti úplne jedno, že škúli a rackuje.
Okrem toho, pochybujem, že toto sa dedí

viestta
7. sep 2022

@slovakboy nie, nesledujem ho. Ale keď čítam niektoré jeho názory, ťažko mi nereagovať. A to, že reagujem rovnako, to nie je manipulácia ako to stale dookola omiela, to je to, že môj názor a postoj k istým veciam je nemenny. Rovnako by som reagovala aj na Jožka, Durka, Anicku aj kohokoľvek, kto by napísal to isté.

daniela2202
9. sep 2022

Človek si chorobu nevyberá, môže prísť aj neskôr, aj skôr. Sama vieš, aké má dobré vlastnosti a prečo ho chceš. A vaše budúce deti môžu a aj vôbec nemusia mať zdravotný problém, ak jemu sa to vyvinulo neskôr. Poznám dve rodiny, kde jeden je slepý, deti sú úplne v poriadku.

wwpela
13. sep 2022

Ak ti nerobí problem ze bude možno svojim hendikepom od teba viac závislý a vieš si predstaviť život s ktorým sa budeš musieť permanentne s niekym deliť tak v tom nevidím problém

denisah6
Autor odpoveď zmazal
Strana
z2