Páči sa mi priateľov bratranec
Ahojte predom ma nesúďte prosím, nemôžem za to a nikdy v živote to nikomu nepoviem ani neublížim je to čisto len vo mne a nikdy sa o tom nikto nedozvie. Mám priateľa mame krásnu ročnú dcéru, mali sme krízu vo vzťahu on nevedel čo chcel hádky písal si s inou (nepodviedol len písal), no proste veľa veci sme si prežili. Teraz sa dosť zmenil je starostlivý čo aj bol ako, je pozorný milý snaží sa a preto ma to zožiera. Priateľ ma vzdialenú rodinu po bratrancoch deti vlastne, nazvem ho ako “bratranca” ten ma už dlho priateľku s ktorou sa nemusíme ale nevšímame sa navzájom čiže neriešim, a to ho poznám už dlho len teraz to nejako “začalo”. Začal na mňa tak inak pozerať stále ma sleduje a celkovo z pohľadu vycítite, pozerá na mňa tak zvádzalo ako by po mne túžil a mňa to neskutočne vzrušuje teraz sa strašne hanbím ako to píšem je to zadaný chlap tak isto ako aj ja, strašne mám na neho chuť úplne by som ho roztrhala (ale len v mysli) prosím neodcudzujte fakt by som to neurobila to len moja myseľ a ešte keď na mňa tak pozerá. Nedá sa mu vyhýbať s priateľom si rozumejú chodíme von niekedy na diskotéku keď je mala s babkou neviem čo mám robiť stále na neho myslím chcem sa toho zbaviť😓
Ahoj… ak chceš, kľudne mi napíš správu. Nebudem tu prilievať olej do ohňa, ale možno ti “pokec” pomôže viac ako komentáre 🙂