Páči sa mi učiteľ
Ahojte, neviem či tu nájdem niekoho kto bol aspoň v podobnej situácii, ale tak za skúšku nič nedám. Som študentka na VŠ a tento rok k nám na školu nastúpil nový učiteľ. Neviem bude to znieť ako klišé, ale on je neskutočne pekný😩 V poslednej dobe mám pocit, že po mne začína pokukovať a ja som z neho už aj tak celá paf. Je vysoký, blond vlasy a nádherné modré oči. Neviem človek by bol asi blázon keby si o ňom nepovedal, že je sexy. Má neskutočne zlatý úsmev. No ja mám dilemu. Mám priateľa ktorého mám rada no od doby čo k nám nastúpil ten nový učiteľ som ako na vážkach. Stalé ho porovnávam s ním. Keby bol ten učiteľ nejaký škaredý 50-tnik tak by som oňho ani zrakom nezavadila, ale uňho to proste nejde. Vždy sa na mňa pekne usmieva a proste dáva také tie signáli. A ja sa z toho môžem zblázniť..... Prosím vás čo mám v takejto situácii robiť?
@lenka_aknel krasa je v ociach pozorovatela, takze foto je zbytocne.
najväčšia sranda bude, ked sa rozídeš s priateľom, pôjdeš roztiahnuť nohy učiteľovi, pošle ťa do riti a tebe bude trápne do konca štúdia sa na neho čo i len pozrieť.. :D určite čaká len teba
@lenka_aknel Tak jasné budem tu vešať foto svojho učiteľa
@sajmonka_1216 A čo ak nie? Veď hovorí sa, že risk je zisk
U nas na skole malo par prednasajucich pletky do studentkami a teda bol z toho velky problem...
Nie, pretoze pripadov realneho perspektivneho vztahu medzi ucitelom a ziackou naozaj nie je tak vela, ako si myslis. A aj keby bol niekto v podobnej situacii - bude to ina ziacka a iny ucitel, dve uplne ine osoby nez vy dvaja. Ty si si vymyslela, ze on po tebe pokukuje, tak ja ako 32-rocna zena ti poviem - keby ta chcel, da vypoved, zmeni zamestnanie, aby mohol byt s tebou. Ste spolu? Nie? No vidis. Takto on pokukuje po 10tich takych, ako si ty, a vsetky si v hlave malujete s nim vzdusne zamky.
Este zvaz moznost, ze sa date dokopy, a potom o par mesiacov rozidete a ty budes este na skole.
Alebo sa s tebou iba parkrat vyspi, a potom sa ta spyta, ci si ako cakala od toho vztah.
Lebo potom moze studium byt nejaku dobu narocne.
Kazdopadne, pre neho z profesijneho hladiska to moze byt problem zacat si s tebou cokolvek. Kedze je medzi vami zavisly vztah (ma nad tebou rozhodovaciu moc - ak ta teda uci).
:D :D :D ty si fakt mimo... teraz sa už len smejem z toho, ale nechápem ako my ženy vieme byť naivné... našťastie som sa poučila..
ale ved áno risk je zisk... chod si a pouč sa z vlastných chýb, keď ti cudzie nestačia 🙂 aj to môže byť pre teba zisk.. poučiť sa na celý život
Poznám jedného atraktívneho blonďáka modrookého, ktorý učí na VŠ, ale po ňom slintala polovica ročníka. 😃 Čiže rovnaké predstavy ako ty má ďalších 158 nadržaných študentiek a on to má pravdepodobne v paži. Ale však tvoju naivitu preplieska realita 😃. Inak môj muž ešte keď bol na PhD. si začal so svojou študentkou. 😃
Takze ty chces len zabavku na urcity cas, lebo sanca ze sa z toho stane vztah je velmi mala.
Teraz uprimne, vobec by ti nevadilo ak bys ste isli na zmrzlinu do mesta a v momente ked by on zbadal niekoho znameho by sa zacal tvarit ze ta nepozna a nie je tam s tebou a ty by si musela hrat taku istu hru. Tajny vztah je vzruso len velmi kratku dobu. Pravdu povediac von na verejnost by ste pravdepodobne ani nechodili. Bola by si len tajna milenka.
Teba nedesi ze uvazujes o rozchode s priatelom len preto ze sa v tvojom okoli objavil krajsi samec? Co budes robit ked si zalozis rodinu? Stale budes behat od jedneho krajsieho samca k druhemu?
Autorka,
kolko mas prosim ta rokov? Mne sa nieco take paradne stalos kolegom, mala som 25.
S priatelom sme akurat isli na kavu a tento novy kolega oproroti nam.
Normalne som ostala stat ako zmrznuta, bol krasny, sexi a ten usmev. Nevedela som z neho spustit v tom momente oci 😁
On vychadzal s ostatnymi z dveri a my s dalsimi dvima ludmi sme isli vojst do tych istych dveri. Myslim, ze som dokonca zablokovala "premavku" na chvíľku. Bolo to take doslova čarovné 🙃😃
No a blbe bolo, ze v tej chvili stal vedla mna ten moj priatel 😆 On sto nastastie nevidel ale opytal sa ci stohim a co mi je.
Tento krasny a mily novy kolega sa rovnako pekne usmieval na vsetky kolegyne a dokonca milo aj na kolegov. On bol proste fajn ale vycitila som tiez, ze som mu mila a "nieco" tam je. Obcas ma odviezol domov autom, ked ma zbalal ist na autobus a zrovna odchadzal aj on.
Netusila som ci he zenaty, slobodny a vyzvedat som nechcela. Obcas sme prehodili par slov v praci pri kave ci v tom aute ked ma viezol.
Povedala som raz kamoske, ze mame krasneho noveho kolegu, a povedala kde byva. Ta kamoska nebola moja kolegyna. A ona mi po mojom nadsenom ospevovani hned jeho meno povedala.
Poviem ti, pozerala som na nu ako ovalena, prekvapena ze vie o kom hovorim aj ho pozna. Ja som jej totiz heho meno nezmienila.
No ona ked videla ten moj vyraz, tiez sa rozosmiala.
Povedala, ze je to jej sused, he uzasny, ma este sestru a ona ich pozna od dedstva, ze su kamosi vsetci traja 🙂
No a podla mojho popisu nebolo tazke u nej spoznat ho. No a ze je to kus a pastva pre oci, povedala sama. Okrem toho nebol len pekny, mily alele aj rozumny, sikovny a - zadany! Dokonca zasnubeny s kolegynou na vyssej pozicii 😂 Aj ona bola bohovska, len to drzali este v tajnosti, obaja tam boli pomerne novi. Nevedelo sa o nich.
Vedela ze v tej nasej firme zacal pracovať, bavili sa spolu.
A ano, boli u nas vazne vacsie sympatie ako medzi onymi kolegynami ale nie sexualne. On ma mal rad ale na uplne inej urovni. Mala som nelahke obdobie a on mi vzdy tym usmevom ci milym slovom urobil den krajsim. Nevedel ze mi nie je uplne fajn nikto.
Ale nikdy by ma nenapadlo nieco na neho skusat. Bol zasnubeny a s hlavne stastny! Brala som ho ako takeho mojho anjela 🙂 ktory ma skvelu zenu ako je on sam.
Takze ano, viem ta pochopit kedze sa mi to stalo. Ale my sme s priatelom mali dost nastrbeny vztah uz.
No v tvojom pripade ide o ucitela na VS, ktory by si koledoval o riadny pruser, keby so studentkami mal vztah.
A po druhe, ty ho naozaj nepoznas. On je zrejme mily na vsetkych, mozno sa mu aj pacis alebo niekoho pripominas. Ber to ako mile sprijemnenie ale viac nic a bude ti fajn 🙂
Celkom sa bavím na tom, že táto diskusia je akože o tom, či si má autorka s učiteľom začať, alebo nie. Ako keby jeho účasť v ich vzťahu už bola hotová vec a išlo by len o to, či ona do toho pôjde, alebo nie. 😁
Ináč, tiež by ma zaujímalo, ako sexi učiteľ vyzerá. Nenapíšeš, čo a kde študuješ? My už si ho nájdeme. 😃
Autorka,
este nieco dôležité. V živote stretnes aj pocas vztahu krasnych muzov. Oci mame, pozerame to je ok. Ale pokial priatela ktoreho mas ci budes mat a toho skutocne milujes, zabrzdis sa. Mojmu muzovi sa pacia 3-4 spevacky, tie su fakt sexi "mrchy" a to teda uznam aj ja 😂 Ale vie ze patrime k sebe a vybavena vec!
Pokial milujes, nerozmyslas o "vymene".
Milá autorka, napisem ti svoju skusenost, kedze si sa pytala ci ma niekto nieco podobne.
Nebol to ucitel, ani to nebudem blizsie konkretizovat, ale prosim ta nerob to...neopusti svojho priatela, ak si s nim stastna a rozumiete si pre niekoho koho ani nepoznas a len sa ti paci.
A čo študuješ? Verím,že nie slovenčinu. Lebo gramatika Ti teda nejde. 🤔😳
@ankare Kde mám gramatické chyby?
Veeeeľa čiarok chýba. A píše sa signálY, nie signáli.
Učaroval Ti, to sa Ti stane viackrát za život. Máš ho zidealizovaného. Ak chceš s ním riešiť, počkaj, kým skončíš školu. Alebo počkaj aspoň, kým Ťa priamo nebude učiť. Možno Ťa budúci semester nebude už mať.
@ankare Tak píšem to narýchlo čiže😅 Ale ďakujem za opravu.
Ty sa už chceš rozísť s priateľom a ani nevieš či by ťa vôbec ten učiteľ chcel. To, že sa usmieva ešte neznamená, že by s tebou chcel niečo mať. Aj tak si myslím, že je to len také krátkodobé pobláznenie, ktoré pominie hneď, ako odídeš zo školy. Ak svojho priateľa ľúbiš, tak by som sa vykašlala na nejakého sexi učiteľa.
Aby si nebola prekvapena, ze okrem teba pokukuje po dalsich dvadsiatich ;)
Takych studentiek ako si ty nie je malo. V kazdej triede ich je par, mozete si napisat harmonogram, ze ktora ho bude mat kedy. A samozrejme ked skoncis skolu, tak nebudes uz vobec vediet s kym sa taha. Ale hlavne, ze je pekny blondak.
Píšeš, že za skúšku nič nedáš, ale neviem ako presne a čo by si chcela skúsiť? Ako si predstavuješ, že po ňom "vyštartuješ"? Pri tom v akom ste vzťahu mi žiadny vhodný spôsob nenapadá... jeho sympatiami si nemôžeš byť istá a ak to vypáli zle, tak to bude veľmi zle a ak má rozum bude veľmi opatrný, keďže obťažovanie je veľkou témou v spoločnosti... ak je toto celé myslené vážne...
S priateľom sa rozíď, zaslúži si normálnu priateľku, nie babu, čo rozmýšľa nad vzťahom s vyučujúcim a má z toho dilemu. Mimochodom, pracujem na VŠ a keby si počula, čo kolegovia (aj ženatí) na katedre hovoria o študentkách, hneď by ťa to preplesklo do reality 😆
len sa s ním daj pekne dohromady. vezmete sa, budete mať 4 alebo 5 detí a budete žiť šťastný život. možno prvých 10 rokov. potom ťa začne zožierať myšlienka, či stále pokukuje po tých mladých študentkách, akou si bola aj ty... ja by som takého ani nechcela, čo sa za ním polovica triedy otáča... kopeš do hada bosou nohou.... chudá priateľ.

@akiana Viac menej som chcela vedieť či sa niekedy niekto neocitol v podobnej situácii.