Páči sa mi učiteľ
Ahojte, neviem či tu nájdem niekoho kto bol aspoň v podobnej situácii, ale tak za skúšku nič nedám. Som študentka na VŠ a tento rok k nám na školu nastúpil nový učiteľ. Neviem bude to znieť ako klišé, ale on je neskutočne pekný😩 V poslednej dobe mám pocit, že po mne začína pokukovať a ja som z neho už aj tak celá paf. Je vysoký, blond vlasy a nádherné modré oči. Neviem človek by bol asi blázon keby si o ňom nepovedal, že je sexy. Má neskutočne zlatý úsmev. No ja mám dilemu. Mám priateľa ktorého mám rada no od doby čo k nám nastúpil ten nový učiteľ som ako na vážkach. Stalé ho porovnávam s ním. Keby bol ten učiteľ nejaký škaredý 50-tnik tak by som oňho ani zrakom nezavadila, ale uňho to proste nejde. Vždy sa na mňa pekne usmieva a proste dáva také tie signáli. A ja sa z toho môžem zblázniť..... Prosím vás čo mám v takejto situácii robiť?
@h2 Ha, ha. Baby z modreho konika sa chodia pozerat na vysku na ucitela.😂 Potom mi posli fotku prosim.😀
Autorka keď sa ti učiteľ páči, sprav ako myslíš, následky či už dobré alebo zlé si ponesies sama. Vyberať partnera podľa vzhľadu je rovnaké ako ísť do autobazára a kúpiť auto lebo má peknú farbu 😂 ale to asi počuť nechceš
tiez si myslim ze vela zien zaziva podobne prijemne rozptylenie, alebo platonicku lasku, niekedy asi aj potrebnu na rozohriatie aktualneho vztahu.
Ja si zase myslim, ze nebrani nic tomu aby ste sa blizsie spoznali, nemyslim sexualne a potom uvidite, ci to ma nejaku perspektivu. urcite su ojedinele pripady, ked sa take udeje a nakoniec je z toho dozivotna laska. krasavec nemusi byt promiskuitny a niekoho aj on k sebe potrebuje, nemusi to byt krasna modelka, tie sa pohybuju v inom prostredi nez ucitelskom
@lilitela Skúsim sa s ním bližšie spoznať a na základe toho uvidím či to zájde aj niekam ďalej😄
Chudák priateľ 😏
@walentina7 To je náhodou najkrajšia kombinácia. Ale za to, že vám sa to nepáči neznamená, že sa to nemôže páčiť ostatným ľuďom😉
No a prezrad nam, čo študuješ.
@andreatytler Milerada. Len teda autorka nám nechce prezradiť, čo a kde študuje.
@walentina7 No prepáč?! Môj chlap je modrooký blonďák a je krásny. Všetko je vec vkusu, ale grcajúceho smajla si si mohla odpustiť.
A ešte autorka chcem jedno, ja som na výške vychádzala s učiteľmi veľmi dobre, aj sme sa na seba vždy pekne usmievali, zdravili sa, s niektorými sme aj pokecali o živote (na konferenciách napr.). Ale v živote by ma nenapadlo, že by po mne mali ísť. Skrátka chce byť ten učiteľ len milý a ty si robíš vzdušné zámky. 🙂
@walentina7 no ty si zabila.... to, čo sa páči tebe, sa nemusí páčiť iným. tak je to aj naopak. to neznamená, že mi bude "na zvracanie".
ja napríklad si vytvorím sympatie (a s tým je úzko spojený potom aj pociť, že sa mi daný človek "páči") na základe jeho povahy a chovania. a ide aj o ženy, nielen mužov. akože poznám aj prešedivelé dámy a pánov, ktorí sa mi naozaj "páčia", nie v zmysle, žeby som s nimi mala pomer, ale v zmysle, že vďaka ich správaniu, povahe, prístupu k životu, sú proste pekní.
takže fakt si si grcajúceho mohla odpustiť. možno nejaký blonďák s modrými očami je omnoho lepším človekom, než ten tvoj, ktorý je jeho pravým opakom.
@akiana to čo za somarinky píšeš - prepáč za výraz ....
sice neviem odkiaľ to máš, ale syn je na VŠ a jeho kolegovia majú za manželky študentky ktoré učili... Samozrejme predtým sa páni docenti rozviedli.... čo viem nikto to neriešil - pokladá sa to za ich osobnú vec. ...
nemýliš si to s niekým iným? aj stred. učiteľ si môže zobrať za manželku svoju študentku - mali sme v rodine - rozdiel cca 15 rokov, ale žili spolu až do smrti. Nie, nemal z toho problém ....
My máme tiež sexi učiteľa ktorí je od nás len o 3 roky starší a tiež sa na nás usmieva je zlaty a každá by ho brala ale berieme to v rámci srandy na nas sa usmieva na všetky a aj keď sa rano pozdraví tak je zlaty v pohodke. Ale myslím si že preháňaš 🙄
@ninusa221 Fajn, ale možno sa nemýlim🙂
Akože možno nie ale poviem ti že keď nás začal učiť tak sme boli z neho všetky hotové 😀😀😀 ale potom nezadané zistili že ma frajerku tak boli smutne. Teraz si robíme srandu že si ho zavoláme na rozlúčky so slobodou hah😂
@walentina7 ani Paul Walker nebol pekný, ani Brad Pitt nebol pekný? Určite je to najzaujímavejšia kombinácia, keďže tmavovlasých mužov s hnedými očami je kopa na každom rohu.
Autorka nad rozchodom uvažuješ zrejme preto, ze si uvedomujes, ze ten tvoj priateľ asi nie je správny partner..nie je to len kvôli učiteľovi. Znak číslo jeden je, ak si dokážeme čokoľvek predstaviť s inou osobou, ci uz sexualne alebo emocionálne. Vtedy je čas nechať svojho partnera tak. Pokiaľ nie je tou osobou on. Jednoducho niekto iny ho "prešťal" lebo nemáte az take silne puto aké by ste mali mať a nepriťahuje ta tak ako by mal. To, ze ten niekto iny je tvoj učiteľ.. hold stáva sa to. Každá z nás už bola platonicky zalubena do učiteľov, hercov, spevákov, šéfov, kolegov atd atd. Neverim, ze sa to nestalo aj tým, ktoré moralizuju. Navyše nikto tu nepise o láske na cely život. Je dosť možné, ze k tomu ani nedôjde. Zo strany učiteľa môžu byť voči tebe sympatie ved koniec koncov my ženy mame senzory na mužské náznaky. Ako tu už bolo písané treba sa mat na pozore ci to nerobí aj iným študentkám. V prípade, ze by všetko dopadlo tak ako si predstavujes...tiez je na mieste otázka ci dokážeš dalej pokračovať v štúdiu, ked sa tam znacne zmeni atmosféra. Nema sa miešať osobný život s pracovným - v tvojom prípade študijným. Taktiež ako tu bolo spomínané dokážeš zit s pocitom, ze to co sa stalo s tebou sa nestane s inou? Stále bude okolo neho kvantum študentiek a keď podľahne tebe, môže podľahnúť aj im. Pokiaľ nemá odstup od studentiek. Myslím si, ze aj keby to teorericky dopadlo podla tvojich predstav, tak v praxi by si zistila, ze to nie je podla tvojich predstav. Povieš si, ze volila si zísť z kratšej cesty nez sa takto do toho zamotat. Aj keď podľa môjho názoru to takto ďaleko nezajde a veľa príležitosti realizovať sa v tomto smere asi nemáš. Keďže sa stretávať zrejme len v skole a medzi ľuďmi kde udržiavate formálne vzťahy. Moja rada teda znie ukonci to s priateľom a učiteľa nechaj učiteľom. Raz by to mohlo veľmi boliet. Ver mi, ze viem o com hovorím.
Neviem ako na vašej VŠ, na našej jeden učiteľ neučil celých päť rokov, väčšinou to bola záležitosť na semester, či dva. A pamätám si zopár prípadov, keď si padli do oka a po ukončení semestra to spolu skúsili, (ktovie, možno neoficiálne aj skôr)
Daj tomu čas a zváž aj vzťah s terajším priateľom. Či to vôbec má zmysel, keď máš myšlienky aké máš.
Prekvapilo ma, v tejto téme koľké píšete, že tento rok bude pekný učiteľ s autorkou a následne ďalší rok s inou študentkou a potom s ďalšou... Ako ste na to prišli? A prečo by to tak malo byť? 😀
Neviem, ako ste sa pozoznamovali vy s partnermi, ale ak ste boli napríklad kolegovci, nemohol byť ďalší rok s inou kolegyňou? Alebo ste do seba vrazili na prechode pre chodcov a čo ak sa o tri roky zase zrazí s niekým iným na prechode? Podľa mňa forma zoznámenia sa ako každá iná. Za to že je učiteľ a je vraj pekného vzhľadu, tak nemusí byť hneď profesionálny balič študentiek.
@walentina7 hnedá farba je tmavá farba, blond farba je bledá farba, hnedí a čierni sú teda tmavovlasí a bledí sú blondiaci, ryšaví a bielovlasí alebo tzv. strieborní (a nehovorím o starých ľuďoch). Keby som myslela len najtmavšie typy, tak napíšm čiernovlasí, nie tmavovlasí, tmavá sa totiž nebmedzuje len na jednu farbu.
@nellye9 Lebo zacat si ako ucitel so studentkou nie je moralne spravne. Ked nema problem s tymto moralnym kodexom, pravdepodobne nebude mat problem ani s inym.
Chlap je milý a ženy si hneď myslia že ich bali a má zaujem 😅
Baby vy ste mali na výške “učiteľov”??? Lebo ja som teda mala doktorov , profesorov , docentov , dekanov , ….
Vymyslene ;)
A čítala si aj tie kedy to nevyšlo,a máš istotu,že na celej škole pokukuje len po tebe?možno si vysokoškoláčka,ale ešte nevyzerá v citoch
Podľa mňa sa len zbytočne strapnis, to že je k tebe milý, si asi zle vysvetľujes. Znepaci sa ti potom celé štúdium, je ti toto treba? Uchovaj si ho v hlave ako spomienku, budeš sa mať na čom neskôr usmievať 🙂. Ale ak si typ človeka, ktorý sa učí len na vlastnych chybách, potom je zbytočne písať na MK.

@panelacikova Presne! Zbalil jednu studentku, o 5 rokov zbali dalsiu.