Páči sa vám orálny styk?
Dobry vecer, zaujima ma vas pohlad - muzsky aj zensky - mate radi orálny styk? Ak nie, preco? Smrdel vam niekedy partner/ partnerka? Je to mierne zahanbujuca tema, kludne anonymne.
@anonym_fe567b fiha a preco? Si muz ci žena
@anonym_autor žena. To je premňa neskutočné hnusné lízať tam kde ciká
@anonym_1ecfa7 tak to je dobre,ze obaja ste s tym ok a viete ss inak uspokojit. Malu sánku,? To som este nepocula,ze by to niekomu vadilo pri tomto styku
@anonym_autor Tak môj muž je celkom obdarený, teda kebyže chcem niečo, tak furt zavadím o neho zubami a to teda nie je bohvie čo pre neho.
Nepáči, ani ho robiť ani ho dostávať. Vlastne ani neviem čo je horšie.
@anonym_autor paci, veľmi, aj aj
Ja lúbim cmúlať cikulky velmi 🤤
Milujem na sebe, ale žiaľ môj muž to neznáša, nerobí to. Ani mnohé iné, v čom som mu už stokrát dala návody nenápadné aj nápadné. Sám od seba ma ani nepobozká na krk, kdeže ešte orál. K robeniu orálu mám neutrálny postoj, kedysi ma aj vzrušoval, ale už nie.
@anonym_18bc74 nájdi si na ro milenca
@anonym_autor áno, hnusi. Je to pre mňa dôvod na rozchod ( predpokladám, že aj opačne). Pre mňa je to prasacina, takže v takom vzťahu by som nemohla fungovať. Našťastie to do mňa žiadny muž nechcel, čo je veľmi zvláštne, nakoľko človek všade číta, aka je to bežna praktika.
@anonym_autor áno, hnusi. Je to pre mňa dôvod na rozchod ( predpokladám, že aj opačne). Pre mňa je to prasacina, takže v takom vzťahu by som nemohla fungovať. Našťastie to do mňa žiadny muž nechcel, čo je veľmi zvláštne, nakoľko človek všade číta, aka je to bežna praktika.
@anonym_adcb8c Lebo to potom asi dostával u inej…;)
@anonym_adcb8c Lebo to potom asi dostával u inej…;)
@nikoletta1712 je veľmi smutné, že ste nenašli pravého a seriozneho muža. Fakt ma to naozaj mrzí...Ale dúfam, že sa Vám podarí🤞🤞🤞
@nikoletta1712 je veľmi smutné, že ste nenašli pravého a seriozneho muža. Fakt ma to naozaj mrzí...Ale dúfam, že sa Vám podarí🤞🤞🤞
@anonym_adcb8c Vás to nemusí vôbec mrzieť…Ale ďakujem…
@anonym_adcb8c a kolko mas rokov?
Ja to mám dokonca radšej ako klasický sex , s manželom máme častejšie 69 ako sex 🙂
@anonym_adcb8c a kolko mas rokov?
@anonym_5923d0 myslíš, že to zohráva nejakú rolu? Som už v strednom veku. Že sa preferencie časom menia? Že to treba vyskúšať a potom zistiť? Vieš,mna už len z tej predstavy striasa. Nie je to pre mňa súčasťou milovania. Nepotrebujem to. Rovnako nepotrebujem, aby ma niekto bičoval, aj keď sú aj taki ľudia. Kde je vlastne tá hranica? Zdá sa mi, že ľudia často nevedia, čo so sebou a neustale posúvajú hranice, nevedia, kde už čo vopchať ( anál). Majú akúsi poruchu v určení zdravej miery. Niečo ako závislosť, keď stále zvyšujeme davku, lebo tá pôvodná už nezaberá. Až chorobne. Je to myslím veľmi obmedzujúce, nakoľko takýmto spôsobom nebudeme spokojní nikdy. Ústa pre mňa sú na jedenie a bozkávanie. Pritom sex ako taký je úplne v pohode. Mala som to rovnaké, stále mám a stále budem. A nenudim sa, lebo moje vzrušenie a potešenie prichádza v prvom rade z blízkosti a až v druhom rade z pudovosti. V zásade sa nestaram, ako to majú druhí, len keď niekedy čítam tie smutné príbehy, ako žena pomaly už nemôže ani menstruovat, aby muž nemal kôli tomu milenku, tak si vravím, niekomu už poriadne hrabe z toho sexu.
Ja som muž a uspokojovať orálne ženu považujem za vrchol krásy, ktorý môžem v sexe dosiahnuť. Nič nie je krajšie, než môcť doslova všetkými zmyslami vnímať, akú to spôsobuje partnerke rozkoš. Avšak zatiaľ som nenašiel ženu, ktorá by bola od toho závislá tak ako ja. Pokiaľ ide oral mne, znesiem to, ale môžem bez toho byť, oveľa viac ma vzrušuje zásun do vagíny, než fajka.
Je to fajn obojstranne ale zas hygiena musí byť, bez toho to neide predsa.
@anonym_autor Patrí to medzi moje záľuby…Milujem to…Dávať, samozrejme…
@nikoletta1712 cislo poprosim 😀
@anonym_adcb8c Zvláštne? nie...len mu fajku robila iná alebo iné 🤣 ja zase nepoznám muža, ktorému by sa to nepáčilo a dokonca boli aj muži, ktorým partnerky alebo bývale manželky oral odmietali spraviť a priznali sa, že na fajku chodili inde...😁 nebuď naivná...
@anonym_adcb8c Zvláštne? nie...len mu fajku robila iná alebo iné 🤣 ja zase nepoznám muža, ktorému by sa to nepáčilo a dokonca boli aj muži, ktorým partnerky alebo bývale manželky oral odmietali spraviť a priznali sa, že na fajku chodili inde...😁 nebuď naivná...
@anonym_9fa705 ja nie som naivná. Ja mam muža, ktorý má nebude podvádzať preto, lebo potrebuje 10 rôznych spôsobov uspokojenia. A je mi fakt jedno, ci tomu veríš, alebo nie. Charakter je dnes už taký vzácny, že sa ti vlastne ani necudujem, že pochybujes...
Je mi vrcholne nepríjemné, aby mi niekto vylizoval moje intímne miesta. Nie sme psíci. Absolútne sa mi to nepáči od mladosti. Nič mi to nerobí a je mi to nepríjemné, preto to už asi od 30tky nepraktizujem. Nebudem to robiť len preto, že sa to niekomu páči. Orál urobím, ale iba svojmu partnerovi, ktorého milujem. Čiže keď som sa s ním dala dokopy, trvalo to, kým som si vytvorila k nemu vzťah a pustila sa tam dole. Ja len že buďme ľudia, nie psy a mačky... s mierou...
@anonym_9da90c ups, tak to si ten chlap moc neužije. Oral zbožňujem a striekam pri ňom
Ano,velmi rada prijimam.Je to super.Davam len vyhradne a iba ked au k muzovi city,inak som to nikdy nedokazala.Ano treba dodrziavat hygienu samozrejme a ano uz mi muz aj smrdel,neuvedomoval si to,povedala som mu to a odvtedy som to uz nikdy nemusela riesit.
@anonym_9fa705 ja nie som naivná. Ja mam muža, ktorý má nebude podvádzať preto, lebo potrebuje 10 rôznych spôsobov uspokojenia. A je mi fakt jedno, ci tomu veríš, alebo nie. Charakter je dnes už taký vzácny, že sa ti vlastne ani necudujem, že pochybujes...
@anonym_adcb8c su muži, ktori ani fajku nechcu, lebo im to pride ponižujuce voči tej žene, čiže nie každy ma oral ako sa to prezentuje v spoločnosti ..na koniec ani ženy ho vela krat nechcu dostávat ako tu v diskusiach býva z toho istwho dôvodu, čiže toto je zas jeden z jaskynnych nazorov, že ked to nerobiš ty, robi mu to susedka a určite to tak je
@anonym_adcb8c su muži, ktori ani fajku nechcu, lebo im to pride ponižujuce voči tej žene, čiže nie každy ma oral ako sa to prezentuje v spoločnosti ..na koniec ani ženy ho vela krat nechcu dostávat ako tu v diskusiach býva z toho istwho dôvodu, čiže toto je zas jeden z jaskynnych nazorov, že ked to nerobiš ty, robi mu to susedka a určite to tak je
@karolinakr muz ktory nema rad oral je ten ktory este poriadny oral nezazil 😀
Na to je ten Pan čo mám v trenkách, on necíti tie pachy nechutne je mu je to jedno a ide ako píla A ja si to užívam ,to je dôležité pre mba
@karolinakr muz ktory nema rad oral je ten ktory este poriadny oral nezazil 😀
@anonym_f2cf30 lenže pointa je inde. Muž, ktorý má rád orál a je aj chlap, nebude nútiť ženu, ktorú miluje, aby mu spravila orál, keď jej to je nepríjemné. Obetuje svoje chúťky a nájdu spolu iné spôsoby😊 Nehovoriac o to , že ju nebude podvádzať, lebo ako spomínam vyššie, je chlap a nie nejaký primitívny úbožiak.

Ano hnusí
@anonym_fe567b fiha a preco? Si muz ci žena