icon

Páči sa vám orálny styk?

10. nov 2025

Dobry vecer, zaujima ma vas pohlad - muzsky aj zensky - mate radi orálny styk? Ak nie, preco? Smrdel vam niekedy partner/ partnerka? Je to mierne zahanbujuca tema, kludne anonymne.

Strana
z3
pr85
1. jan 2026

@anonym_autor niečo pre veriace ženy v tejto diskusii, orál (žena uspokojuje muza ustami) je povolený len ako predohra.
Ináč musí ísť všetko dnu, t.j. do vagíny (tak sa vyjadril nás kňaz, keď som sa ho na to pýtal) a žiadne prehĺtanie nie je povolené (to by bol smrteľný hriech).
Katolícki muži sa musia teda kontrolovať počas oralu, aby nahodou pri tom do úst manzelky neejakulovali.

papaya308
1. jan 2026
@pr85

@anonym_autor niečo pre veriace ženy v tejto diskusii, orál (žena uspokojuje muza ustami) je povolený len ako predohra.
Ináč musí ísť všetko dnu, t.j. do vagíny (tak sa vyjadril nás kňaz, keď som sa ho na to pýtal) a žiadne prehĺtanie nie je povolené (to by bol smrteľný hriech).
Katolícki muži sa musia teda kontrolovať počas oralu, aby nahodou pri tom do úst manzelky neejakulovali.

@pr85 toto chcem.vidieť ako ti kňaz vysvetľuje 😃😃😃 preboha

anonym_4f6ff8
1. jan 2026

@anonym_autor ano, mam to rada. Aj manželovi to rada spravím. Keby mi pachol, ani by som s nim nespala

pr85
1. jan 2026
@papaya308

@pr85 toto chcem.vidieť ako ti kňaz vysvetľuje 😃😃😃 preboha

@papaya308 pýtal som sa na to v spovednici pocas spovedi. Ja som mal orál len pár ráz v živote a nebolo mi jasné, či je to hriech.

Strana
z3