Páči sa vám viac, keď je žena pribratejšia?
Môžu sa vyjadriť aj ženy ak vedia odpovedať napr. za manžela 😊 Páči sa vám viac keď je žena pribratejsia, keď si sadne má trošku brusko väčšie, ma väčšie stehna, väčší zadok ( nemyslím nadváhu ale len že je vidno že je pevnejšia) alebo sa vám viacej páči žena ktorá je chudsej postavy, chudulinke brusko, menší zadok ?( Tež nemyslím anorektičku) A take odpovede že taká žena akurát keď je sa páči nechcem pocut 😊 Čiže buď taká pevnejšia alebo chudučká? Vďaka za odpovede
Tiez nechapem takymto otazkam... kazdemu sa paci nieco ine. Kazda zena je ina a to je dobre. A hlavne tie prirovnania... plnsie zeny nazvu chude vychrtlinami, chude zeny nazvu oblejsie mrochtami, naco je to dobre?
100 ludi 100 chuti
Ja som kyprejsia (mám 165cm a 66kg) a podľa mňa sa manželovi páčia štíhle a vysportovane baby, hlavne s pekným zadkom. 🫣
"Trošku väčšie bruško" sa podľa mňa nepáči nikomu, zadok a stehná sú diskutabilné, lebo to je otázka vkusu. Môjmu manželovi sa páčia väčšie zadky ale štíhly pás, kamarát ten zas má rád tie "XSky".
Určite sa nájde chlap, ktorému sa bude páčiť aj Tvojich 70kg (aj keby si mala len 150cm... Aj také baby majú mužov aj deti...) ale riešiť to nejak paušálne je podľa mňa nereálne. Z môjho pohľadu majú výhodu ženy, ktoré sú vyššie a sú súmerné. Tzn. že aj pri vyššej hmotnosti majú stále pás, boky, zadok...
@mane01 aha, takže chceš povedať, že napríklad môj chlap je pedofil? A ja nie som žena keď mám xs? .. ja môžem tak isto tvrdiť o postavách L, že sú sadlate s ovisnutými kozami a hnus
@athom takže podľa teba je teda čo najlepšie? 😀
Uplne neznasam, ked niekto pouzije na pribratu zenu slovo "pevnejsia". Pribrata zena je mlandrava, nie pevna. Pod pojmom pevna, si predstavujem zenu, ktora maka vo fitku a ma svaly. Ja som stihla, tak predpokladam, ze sa mojmu chlapovi pacia take. Mam ale aj urobene prsia C a vydrepovany zadok. Nema vsak so mnou problem ani teraz, ked mam miesto brucha melon a prsia take F. 🤰🏻
@dominikamacakova tak zasa ja poznam aj mlandrave xs, ktore naozaj nemaju pekne postavy a poznam aj vysportovane sexy L. Hodnotit velkostou je blbost. Moja znama ma 182cm, ta by sa do M nevosla, ale postavu ma tip top.Robila modeling.
Pýtaš sa na pevné postavy, teda svalnaté, vymakane, alebo pribratejsie, s tukom, mäkké? Lebo je to rozdiel 🤷🏻♂️ ja napriklad túžim pribrať cca 10kg a byť pevnejšia, to ale neznamena pribrať tuk a byť mäkkšia 😅 veľké stehná môžu byť pevné aj trasľavé. Pevné sa mi páčia, trasľavé nie, to platí aj pre môjho muža.
Kedy uz konecne zeny pochopia,ze roznym muzom sa pacia rozne zeny a najlepsie je,ked su zdravo sebavedome a same sebou.
@dominikamacakova 😂 nemam pocit, ze by som teba a tvojho muza menovala… napisala som, co sa nam paci. Ak ty a tvoj muz nespadate do toho, co sa nam paci, tak nevadi. Vsak kazdemu sa paci nieco ine. Nikde netvrdim, ze to, co sa paci mne a mojmu muzovi je ideal krasy. Krasa je totiz vec prudko subjektivna 😉
Mne sa velmi páčia plus size ženy . Ale hlavne ženy čo majú sexepíl a zdravé sebavedomie .
@mamamasama mľandravé XS čo popisuješ sa nazýva štíhla obezita keď má človek veľa tuku v porovnaní so svalovou hmotou a tiež to nevyzerá dobre. Často tak vyzerajú ľudia čo nijakým spôsobom neposilňujú telo alebo ak cvičia, tak len samé kardio či prijímajú málo energie, aby boli štíhli. Je to rovnako nezdravé ako byť obézny.
@mane01 tak prečo si napísala, že pri žene xs by sa cítil ako pedofil, že to nie je ženská postava? Za to, že ti sa niečo páči, tak nemusíš iné postavy, ktoré sa ti nepáčia dehonestovať 🤷
Neviem či som jediná, ale zaváňa mi to diskusiou o Badoo a tým uchylakom
Žena má byť štíhla, s plochym bruchom a väčším pevným zadkom. 170/60 kg, veľkosť XS/s. Žiadne bruško či trasuce stehná. Ja ani nepoznám muža, ktorý by uprednostnil konfekčnú veľkosť 40 pred 36.
@konikkon je to tak, vacsine muzov sa pacia stihle zeny 36/38, ale ked zena cvici tak aj 40tka velkost pri vyssich zenach je pekna, mozme to brat aj z druhej strany, ktoreho muza zena uprednostni, takeho co sa stara o seba, s vysportovanou postavou, alebo bombiho, ktoremu sa taha tricko nad pupek, nadvaha nie je pritazliva ani u jedneho pohlavia
@zobaka je to tak. Záleží na pomere svaly/tuk. Ja som za normálnych okolností veľkosť 34/ 36 pri výške 170 a mám takisto vysportovaneho atraktívneho muža. Pupkaca by som nechcela, aj keď som už momentálne 15000 rokov non-stop tehotná/dojčiaca. Takže ten pupkac som momentálne u nás ja.😂
Môjmu mužovi sa páčia také aká som ja haha dúfam 🤣 164 cm 52 kg ,percento tuku v tele 11% , miery 90-59-90 . A hádam som ti všetko napísala 🤣ale poznám aj chlapa ktorému sa páčia plnšie ženy.
@zobaka presne. Tiež sa na postavu riadne nadriem a nič nemam zadarmo, je to veľke sebazaprenie a disciplína v strave aj pohybe, keď chce človek ako tak vyzerať. Určite jednoduchšie je si nasadiť ružové okuliare a povedať, že byť bacuľka je atraktívne a nerobiť nič len sedieť na gauči, papkat a priberať. Ja by som zo sebou Nevedela byť tak spokojná.

@kiwi3 chce sa uistiť, že aj keď je pevnejšia, tak má viac žiadanú postavu ako keby schudla a bola chudučká. Lebo podľa nej nič iné, ale ani medzitým, neexistuje. 😉