Páčite sa chlapovi a on sa hanbí
baby, povedzte váš názor.... čo si myslíte o tom, keď máte pocit, že sa chlapovi páčite.... vidíte to na jeho nesmelom pohľade, že sa mu páčite ale on sa tak trocha asi hanbí... a v rámci partie sa vidíte prvýkrát, máte ten pocit, skrátka taký ten pocit, že fakt by to tam malo byť... lenže ste skôr ten typ, čo čaká na prvý krok od chlapa... vidíte sa v rámci partie druhýkrát, znova máte ten pocit, ale stále sa nič nedeje, že by si vás pridal do priateľov na fb alebo napísal na messenger, alebo niečo... vidíte sa tretí krát a v rámci partie strávite spolu všetci predĺžený víkend, a zase máte ten pocit, akurát vidíte na ňom že je dosť hanblivý... a nakoniec ani po predĺženom víkende žiadna správa, žiadny kontakt... nič... zvláštny pocit to je... mne sa páčil tiež... a podľa všetkého teda aj ja jemu....ale vždy čakám, že začne prvý chlap... škoda :(
chcem len vedieť, čo si o tom myslíte.. no a aj keď to možno vyzerá na pubertiakov, tak obaja máme kúsok po tridsiatke....
To bude asi nejaky večný panic co nestoji za to. Pacit sa mu zena moze, ale nevie co s nou, bohuzial.
Ber ho iba ako kamaráta. Chlap, ktorý sa pri žene vyjadri vetou, ze ju nemá ani len záujem bližšie spoznať, dať tomu šancu, lebo by to nemalo zmysel - je gay. Keby bol hetero, minimalne by sa s nou aspoň vyspal, keď vidí záujem. Veď už z tej vety je to jasne. Skrytý gay. Mám veľa takých kamarátov a viem o čom hovorím. Jeden bol moj naj kamoš 3 roky v živote by som to na neho nepovedala, kým nenabral odvahu sa mi s tým priznat. Takéto odpisy hovoria homosexuáli - nemá to zmysel, nemá to význam a vedia, prečo to hovoria. Asi si si trochu aj tu náklonnosť namýšlala, ako ti tu baby píšu, to by ťa mal už aspoň na fb v priateľoch.
Pusti to z hlavy.Také že on je "chudáčik " hamblivý je pochopiteľné tak v 15.Ale dospelý normálny chlap aj keby bol hamblivý tak už dokáže otvoriť ústa a prihovoriť sa objektu svojho záujmu.Ak sa tak neudialo tak nikdy nemal reálny záujem.Ak by to tak bolo už by sa ti prihovoril.
Je možné že:
1.Nepáčiš sa mu iba si to namýšľaš.
2.Páčiš sa mu ale nemôže alebo si nechce nič začínať.Možno je ženatý či zadaný alebo má iný problém kvôli ktorému si nechce nič začínať.
3.Je jednoducho čudák.
Vo všetkých prípadoch je to o ničom.Ak by mal reálne záujem už by ťa balil.
My sme boli v partii ľudia, ktorým dvôveroval a ktorý o tom vedeli, teda nám vždy oznámil, komu to už povedal, takze sme medzi sebou vedeli navzájom, kto to už vie a kto ešte nie. Medzi ostatnými sme každý boli ticho a nič nehovorili, každý hral “svoju rolu”. Kedže bol z menšieho mesta, vedeli to len vyvolení, lebo ako sa sám vyjadril, nepotrebuje potom niekde na ulici večer dostať po hube iba preto, ze je gay. Keď ostatní z partie odišli, viac uvoľnene sme sa bavili a nemal problém o tom medzi svojimi otvorene hovoriť, aj co sme sa ho pýtali. Ale medzi ostatnými sme ho kryli. Nikto by to na neho nebol povedal.
Prosím ta, chlapi hetero balia aj 20-roční na zoznamkach 40-rocne, mnohí sa skôr staršími chvália, ze ich “zaučili” 😀 a skôr sú mačovia, ze majú staršie, veď na sex je to jedno, staršia, ešte skúsenejšia. Mohol sa s nou minimálne vyspať, keby chcel, keď vidí, ze po ňom ide. Nemal ani len záujem s nou ísť von. Mne to hneď napadlo, tam to “nebude mat zmysel” pri žiadnej žene, lebo chlapci… len ty si si trochu viac zle možno vysvetlila určite veci a brala to tak, ze ma o teba záujem. Kľudne na teba môže zazerať, lebo ma o teba záujem jeho kamoš, ktorý sa zas páči jemu. My sme tiež mali taký trojuholník 😀.
Preco nemozes muza oslovit prva? Aj toto, ze je neskuseny v tomto veku, no a co. Ja som mojho muza oslovila prva, mal skoro 30, nebolo mi to divne. Som jedinou zenou v jeho zivote, a nebolo to cudne. Je to jeden uzasny, skvely muz s dostatkom testosteronu, akurat viac uvazuje🙂. Takze pokojne mozes rozmyslat, co keby. Ked mas take zvlastne pravidlo, ze neoslovujes nikoho prva🤷
Ja mam ten POCIT ze na zakladnej skole mate domacich uloh
Mňa osobne by ťuťmak nezaujal.
Som ešte z rokov 80 ja som nikdy nič prvé nezačínala ani na žiadnom rande neplatila. A to zo začiatku ani mobily neboli nič
To vážne chceš tohoto chlapa? Hanblivý panic po tridsiatke, ktorý sa k ničomu nemá a jeho jediná iniciatíva je, že sa hanblivo usmieva?
Aj môj manžel je neuveriteľne hanblivý, tichý....ale po polhodine sa mu na prvom rande ústa nezavreli.... takže nevyskúšaš, nebudeš vedieť.
Moja moj ma 33 a hanblivy je stale 😂
Tak mu napis ty, keď aj tebe odpíše niečo podobne ako kamoske, tak vieš, kde je problém.
Prvá mu nepíš 😂 z vlastnej skúsenosti. Ten co som mu prvá napísala mu hrozne stúplo ego aký je úžasný a ďalšia suka si za ním ide dolamat nohy 😂😂😂🙏 nevieš ci nie je kreten
Ahoj, možno nejde o hanblivosť 🙂
Mám 27 rokov. Predtým som mal asi 4 ročný vzťah, potom 4 roky nič. Z mojho predošlého vzťahu som úplne stratil sebavedomie a dôveru, cítil som že nikoho nechcem a nikoho si nezaslúžim. Preto som sa stránil od dievčat, aj keď sa mi nejaké páčilo tak som sa bál, že sa sklamem, neozval som sa. Až pokým som nenastúpil do novej firmy. Bola tu jedna žena, kde som bol paf na prvý pohľad. Vždy som sa na ňu pekne usmial, pozdravil, ale bál som sa urobiť nejaký ďaľší krok. Veď prečo by ma mala chcieť. Až raz nastala situácia, že prišla za mnou(nie triezva 🙂 ) a povedal som jej čo ako, prečo som neurobil prvý krok. Pochopila to, zobrala si ma pod svoje krídla a po dvoch rokoch spolu plánujeme svadbu.
@majko579 zobrala si ta pod kridla? 🤦
@babulkomale jasne, bolo to myslené tak, že mi ukázala, že zlé ženy ešte nevymreli a že môžem ešte niekomu dôverovať.
Nerib prietahy. Ak mas zaujem, poziadaj o priatelstvo na fb prva, ale nijak specialne nemen svoje spravanie. Ked sa stretnete, chovaj sa normalne ako vzdy.
Ak to priatelstvo odsuhlasi, sama uvidis, co sa bude a nebude diat dalej. Ak napriek tomu nic, tak ho pust z hlavy.
Mam znameho, ktory takto “pokukuje” po kazdej novej zene v jeho okoli. Proste sa hanbi nadviazat priamy ocny kontakt, kym ju lepsie nespozna. Potom uz v pohode. Normalne sa s nou bavi. A nic to neznamena, aj ked par zien si to uz vysvetlilo ako zaujem, a ked sa uz zacal s nimi bavit uvolnenejsie, tak mysleli, ze su to jasne signaly, ze je zalubeny. Neboli. Uz niekolkokrat preto skoncil v trapnej situacii, ked sa mu teda vyznala prva a on vysvetloval, ze ide o nedorozumenie a nie je zalubeny. Co vedie akurat k tomu, ze pri kazdej novej v okoli je este nervoznejsi.
Ked mal realny zaujem, tak po dotycnej siel ako pes po udenom a videli to vsetci, ze nema problem sa vyskytovat vsade tam, kde ona. Hovorit s nou, udrziavat kontakt.
Proste len vysiela taketo nespravne zmiesane signaly a zeny v jeho okoli si to vysvetluju (napriek jeho veku) ako jeho plachu, chlapcensky roztomilu, pritazlivu formu dobyvania. A je prekvapivo celkom dost zien, ktore toto dost berie.
Súhlasím s názorom, že ak sa nejakému chlapovi žena páči, tak proste si ide za tým, aby ju získal. Ale súhlasím aj s tým, že sú ozaj hanbliví muži, ktorí dobíjať ženu nedokážu. Tu ide o to, aký typ ženy si. Ja by som takého chlapa nechcela. Všeobecne do života by som takého chlapa nechcela. Mám rada, ak je chlap chlapom. Zdravo sebavedomý, akčný, aktívny, postaví sa za mňa. Nechcela by som do života ťuťka, čo nevie ženu zbaliť. Ako potom bude riešiť iné a oveľa náročnejšie životné situácie?
Pre niektorých mužov je proste strach z odmietnutia neprekonateľný. Teraz sa na teba môže pozerať a dúfať, že ho snáď prvá oslovíš ty. Keď však dostane kopačky, tak mu ani to pozeranie nezostane. Viem ho aj trošku pochopiť, lebo sám som taký... ale na druhej strane je pravda, že keby som ja proti tomuto strachu nebojoval a nesnažil sa ho prekonať, tak teraz asi ešte žijem pri mamičke.
Mať takéhoto chlapa má však aj jednu výhodu - určite ťa nebude podvádzať.
@marseillefan Tým by som si vôôôbec nebola taká istá. Hanblivý ťuťko bez sebavedomia možno nevyvinie iniciatívu, aby zbalil babu, ale môže sa napriek všetkému stať, že sa nejaká rozhodne zbaliť jeho. Možno odolá, možno nie.
@marseillefan prekvapivo aj ti najhanblivejsi mozu podvadzat. Pretoze moze pre neho byt neodolatelny fakt, ze ho nejaka druha bali. Ze je ziadany. A kedze sa mu to najskor nestava casto, ze si ho nejaka takto vsimne (kedze najskor nie je v spolocnosti vyrazne aktivny, nezapaja sa, skor sa drzi bokom), tak moze podlahnut lakaniu tych pocitov, co z toho ma. Aky je pre niekoho zrazu uzasny. Hlavne, ak sa mu aj ona vyzorom paci.
Na vernost nie je zaruka, ze muz ma taku a onaku povahu, tak bude verny. To je vzdy len cisto o rozhodnuti toho muza, ze nepodvedie. Moze byt obletovany, moze byt prehliadany, ak podvazdat chce, tak prilezitost vyuzije. Ak nechce, tak aj tu jedinu prilezitost (zaujmu od inej zeny) v zivote s prehladom zahodi.
na tvojom mieste by som isla do toho a nejak ho oslovila. prinajhorsom sa mierne strapnis, ale komu sa to este nestalo? aspon si budes na istom.
inak nechapem, kolko ludi tu pise, ze je gay. moze to mat xy dovodov. napriklad asexualita, rozne sexualne odchylky, komplex z nejakej deformacie, ktoru nie je vidno alebo proste prilis velke naroky, ktore tiez korenia v nejakom psychickom probleme... nie je kazdy chlap, co si nehlada partnerku, gay. okrem toho, ak by to bolo take jednoduche, uz by asi mal toho chlapa.
@kiwi3
Chlap, ktorý je do 30-tky sám, nemal žiadnu priateľku aj napriek tomu, ze ho zeny balia? A aktívne sa snažia o nejaký vzťah s ním a on nič, nezáujem ani len ju bližšie spoznať možno ako kamaratku? Pritom takých, ktoré mu takto písalo muselo byt už určite viac za ten dlhy čas. Za mna gay. Veď chlapa môže mat, tu na SK sa máloktorí spolu producírujú verejne vzhľadom na to ako je naša spoločnosť nastavená.
Tým, že ženy žijú v predstave, že by mali len pasívne čakať, kým ich niekto osloví sú v značnej nevýhode oproti mužom.
Ak to žena pochopí, dosť si navyšuje šance. Ako do kedy čakať a na čo?
Však nech mu skúsi napísať. Aspoň zistí či sa mu naozaj páči alebo si to len namyslala a len veľmi chcela, aby sa mu páčila. Ale vzhľadom na to, ze po 3 stretnutiach nevyvinul vôbec žiadnu aktivitu, ktorú nemal problém vyvinúť pri iných ženách, mám skôr pocit, ze autorka si veľa namysla.
Keby som mala takyto pocit, tak urobim ten prvy krok a nebudem vyckavat. Pride mi to zbytocne, ked to proste takto citis, ved nemas co stratit a uvidis, ci to tak je 🙂