icon

Partner a prehnaná hygiena

miriamamama
26. nov 2022

S partnerom sme spolu 9 rokov. Ja som v hygiene vzdy bola som az nadmieru dokladna povedala by som az detailna ci uz sa tyka o osobnu hygienu, alebo hygienu domacnosti, auta atd proste stale tip top. Takto ma spoznal a vie ze taka som preto ma v poslednom obdobi uraza ako sa spava. Chapem ze prve 2 roky sme mali vztah na dialku a nepoznal ma az tak tak sa pytal, kontroloval. Potom s tym absolutne prestal a vsetko bolo ok. Dalsie roky presiel vaznymi zdrav. problemami infekcneho charakteru a vratil sa opat do nastavenia extremnej hygieny pride mi to az chore a hlavne ma to uraza. Akokolvek s nim o tom hovorim a poviem mu svoj nazor, povie nech sa nehnevam ze to mysli dobre.
Je podla vas normalne… napr pridem domov - idem si umyt ruky pochopitelne a napr “ mozem ta poprosit este raz?🙂 pripadne poznamka ked si on umyva a su otvorene dvere do kupelne ze ho vidim zahlasi” pozri ja si umyvam dlhsie, lebo to je dolezite”…
pri sexe nastava opat problem… prehnany… napr som chytila tel medzi sex hratkami- prestal a povedal chod si umyt ruky drzala si tel., tel je zasobaren bacilov…
alebo obtrela som si penis medzi prsia a uz im viac nedal pusu az dokym som si neumyla… narusa tym vsetko pekne…
Podla mna to je chore… neviem uz zostavam z neho nervozna ani sa netesim na spolocne chvile

Strana
z2
miriamamama
autor
27. nov 2022

@matana2 Rozhovory boli ako som pisala

alantroj
28. nov 2022

Ja som mala kolegu co vravel ze bez kondomu by v zivote s babou nespal. Ze ked si predstavi kolko tam musi mat bacilov....uz ma 2 deti...len na odlahcenie

mirco50
Odpoveď bola odstránená
miriamamama
autor
30. nov 2022

@mirco50 mate pravdu

miriamamama
autor
23. dec 2022

@miriamamama rozhovor nepomohol… stale rovnake sposoby

marca12
23. dec 2022

@miriamamama musi vyhladat pomoc,toto je uz chore,co robi. Neviem si predstavit,co bude robit,ak budete mat dieta. Ved sa zoderies potom. Deti sa valaju po zemi,vsetko chytaju,davaju si do ust.

miriamamama
autor
11. jan 2023

@marca12 je to pravda zial posun ziadny i ked rozhovor bol “ on to mysli dobre”

Strana
z2