Partner je sebec v sexe
Je mi trochu trápne že to píšem no trapi ma to a mozno by som chcela zistiť či to ma niekto podobne. S priatelom sme 5 rokov lubim ho ale mame jeden problém, teda hlavne ja- pri sexe ma takmer nikdy neuspokojí. Na začiatku vzťahu to bolo super, sex sme mali aj trikrát za deň, po dieťatku o niečo menej ale predsa často, skoro každý deň. No po case sa mi sex zhnusil a robila som to len preto aby Som ho ako žena “nezanedbavala” aj keď som z toho nič nemala. Mala som skôr odpor pretože on chcel vždy len rychlo a bolo.. porozprávali sme sa a teraz posledneho polroka je to super v tom že konečne ma vzrusi a pripraví na ten sex, mame peknú predohru, nie len chytro dve pusy a ideš :D bývam aj vzrušená lenže problém je teraz v tom že nikdy nevyvrcholim. Vždy keď je hotový mu poviem že ešte chcem, že mi to nestačilo a že by mal pozerat aby som z toho mala niečo aj ja nie len on a dovidenia dobrú noc. No nikdy s tým nič neurobí aj keď mu priamo ppviem že nech ma aspoň dokončí aj inak on mi na to odpovie že keď ma nedokaze urobiť nech si nájdem lepšieho... akože vôbec neviem ako mám na to reagovať vždy sa ofucim a radšej zaspim. A povie mi to vždy keď mu ppviem že by mohol pozerat aby som sa uspokojila aj ja
Poznam, ale nastastie moj muz sa naucil urobit mi to prstami a potom ideme na to. A po porode sa moje telo zmenilo tak ze mi ozaj vela netreba.
Ja mu aj vravím čo presne chcem, pri tej predohre to robí, všetko je úžasne. Lenže potom sa spraví a je po všetkom. Pochváli že to bolo super da mi pusu a ide spat.. absolútny nezáujem čo ja
Ja to nestihnem za ten čas čo stačí jemu a je mu to jedno
Normalne by som sex ukoncila pred tym ako sa spravi on. Nech vie ako sa citis. Povedz mu ze tebe to stacilo a ze dobru noc
Tak nech sa najprv snazi teba urobit rukou ustami atd a potom mate sex Lebo to asi nezmenis po ked odkvacne a ide spat.,
Akú máte dlhú predohru?
@hipuska nikdy som to nejak nesledovala ale zdá sa mi dlhá celkom dosť, fakt dobre ma pripraví len potom tým že ta predohra trvá tak dlho priateľovi potom stačí možno 5 minut keď je vo mne. Ale v porovnaním s minulosťou je to uspech. Síce samotný sex vtedy trval dlhšie ale vtedy by som radšej uvítala tých 5 minut lebo keďže som nebyvala vzrušená bolelo ma to a teda nie len že som sa nespravila ale ani vôbec nevzrusila. Teraz som aspoň poriadne vzrušená len nikdy nie dokoncena... celé to trvá možno aj viac ako pol hodinu ale sex možno tých 5 min
Ked nepomahaju opakovany rozhovor, treba mu to ukazat. Vojde do teba a po minute povedz, ze dakujes, uz viac nepotrebujes, vyslobod sa a otoc sa mu chrbtom 🙂
Veď pri predohre sa dráždi aj sama. Sama poznáš určite svoje telo lepšie ako tvoj partner. Dopomôz si a budete spokojní obaja.
@aktak444 pri predohre som spokojná to ani nepotrebujem aby som si dopomohla len potom počas sexu nedosiahnem vyvrcholenie
A čo keď nevie ako na to? 😁 Aj to ma napadlo...len sa ti to boji povedať.
No ja sa drazdim aj pri samotnom milovaní a orgazmov mám toľko kým nie som spokojná. Ja mám problém s vaginalnym orgazmom,takto si dopomozem a sme spokojní obaja 🙂
ja som nedavno narazila na clanok, ze vaginalny orgazmus dosiahne len male percento zien. ak patris k tym zenam tiez, tak teda, je logicke, ze chlap by sa mal snazit, aby si mala klitorialny orgazmus. ja si neviem predstavit milovat sa s chlapom, ktory sa sup-sup urobi a dobru noc. v takom pripade by som mu ako "podlozka" urcite nesluzila. nedovol chlapovi, aby na teba vyliezol, kym ti to neurobi rukou, alebo ustami.
Dopomoz si sama počas styku keď je dnu penis a zároveň si ty Pomôžeš tak vyvrcholenie príde skôr
Byť tebou tak proste aj počas sexu sa snažím venovať sama sebe a možno to pôjde. A ak nie, tak ho proste tiež pred vyvrcholením nechaj tak, zatvár sa, že ty už si a on nech si potom sám robí čo chce, aby proste videl, aké to je
1) pri zenskom orgazme je dolezita hlava 2) 5 minut ozaj nieje vela, skor menej ako malo. To je rychlovka a nie milovanie. 3) nech sa ti najskor on venuje a potom dokonci seba 4) uplne suhlasim so zenami vyssie, tesne pred koncom to stopni, nech vie ake to je 🙂
Tak si počas tých minút do pomôž sama.... Alebo nech ta uspokojí už pri predohre... Nie každá žena dosiahne vaginálny orgazmus
Jój, potrebuje aby si mu nastavila zrkadlo, až vtedy sa preberie 😉
Tesne pred jeho vyvrcholením si treba dať minútku, dve pauzu a potom pokračovať. 5 minút nieje žiadna sláva, ale takáto prerušovana súlož ho casom naučí trochu väčšej výdrži.
Nájdi si iného 🙂
Prosím ťa hlavne nerob to čo ti tu radia niektoré ženy 🙏🏼 Že nastav mu zrkadlo a podobne, otoč sa mu chrbtom pri sexe alebo odid počas sexu. Akože to je totálne detské z tvojej strany a znížila by si sa na jeho úroveň. Treba sa o tom normálne porozprávať, nie robiť takéto veci.. to by zachvílu smerovalo k nevere z jeho strany. Počítam že ste dvaja mentálne dospelý ludia, normálne si sadnite, keď bude na to príležitosť, povedz mu o čo ide, nie počas sexu mu hovoriť nech ťa dokončí a tlačiť na neho a potom sa urážať. Ale už len to že píšeš že mu povolíš na sex len kvoli nemu je podľa mňa dosť zle... on ťa musí dobre manipulovať, ale poviem ti jednu vec. To že mu dáš hocikedy chce ešte neznamená že mu to bude stačiť. A sex 3x denne? Teraz píšeš pomenej. Aj by som mala obavy, byť tebou či náhodou nechodí aj niekde inde. Proste keď si ten sex nevieš užiť s partnerom ale vyslovene napíšeš že to robíš nasilu kvoli nemu, neboj, on to určite vycítil a ak pri tom ležíš bez pohnutia a na konci na neho zvreskneš nech ťa dokončí aspoň, tak ani sa mu nečudujem že má s tebou 5 minútový sex na vyprázdnenie a potom ti povie ahoj. Treba sa o tom porozprávať!! Ale normálne

To je pekny sebec. Asi by som ho aj ja nechala v najlepsom 🤷♀️ Nech skusi, ake to je. Alebo skus navrhnut, nech najprv uspokoji teba a az potom nech ide na vec.