icon

Partner ma má veľmi rád, ale zamilovanosť zatiaľ necíti

30. sep 2022

Povedala som mu, že ho ľúbim, on mi povedal, že ma má veľmi rad, ale zamilovanosť zatiaľ necíti, že chce to ešte čas. Pokračovali by ste v tom, či nie? Stretávame sa mesiac.

Strana
z2
barbora0308
30. sep 2022

@salamistka milujem ta je v madarcine "imadlak" a mam ta rad je "kedvellek" 😁 takze je to rovnako zlozite ako v SK 😉

salamistka
30. sep 2022

@barbora0308 "imádlak" je zbožňujem ťa 🙂 ale máš pravdu, "kedvellek" je mám rád asi....dobre, tak ale oni nerozlišujú ľúbim ťa a milujem teda 🙂

barbora0308
30. sep 2022

@salamistka ahaa pardon na zboznujem ta som aj zabudla 😁. Ale maju este aj slovo "szivlellek" i ked menej pouzivane a uz trocha zastaralejsie, hovoril to este dedko mojej babke 🙃. Tych vyrazov je v kazdom jazyku habadej.

tykat
30. sep 2022

Za seba... vzdy som do vztahu isla s tym ze som bola zamilovana ze som toho muza chcela (proste chemia velka) az postupne som zistovala ci sa k sebe hodime ako partneri. A ak nie tak som to hneď uťala. Nikdy by som nesla do vztahu ze mozno to chce cas, nedokazem takto s clovekom byt ako partnerka.
Neviem ako to maju chlapi. Ale keby mi toto povedal chlap tak uz asi hladam inde (vzdy som sa rozisla ja, cize skusenost nemam)

germaniawerks
3. okt 2022

Muž by nemal takto hovoriť, ale chovať sa. Za prvé, pretože slová aj tak nie sú rozhodujúce. Za druhé, svojim správaním potvrdzuje, že to čo robí, platí teraz a že žije v prítomnosti.

miriam11
Odpoveď bola odstránená
fotoarch
3. okt 2022

srdiecko - citaj po sebe - mas pocit , ze je iny - dokonaly, splna dlhy zoznam tvojich idealov a priani ...... jedna rada - takto sa prejavuje AJ manipulator, narcis - vpodstate ho nevies ak niesi psycholog rozoznat . Byvaju chameleoni, dokonali partneri . Zlom nastava po case, ak ta ziskaju. Po svadbe , po dietati , po odstahovani ... Drzim palce aby si bol vinimka

Strana
z2