Partner ma nepriťahuje

5. okt 2021

Mam taky menší problém, mam fajn muža, samozrejme obcas ma svoje muchy asi ako každý ale inak sa správa dobre. Problém je v tom, že sa mi prestal páčiť a skoro vobec ma nepriťahuje, pretože sa dosť zmenil (nechal si dlhé vlasy, kúpil si okuliare, ktoré mu vobec nepristanú, zmenil štýl obliekania…) Trápi ma to aj v sexe, viem je to hrozné ale pokial si nepredstavim, že je to niekto iný jednoducho sa neuspokojím. Sme spolu od strednej skoly, mame už rodinu a ja trochu začínam ľutovať, že som mala iba jeho. Je to odo mňa asi povrchné ale myslim si, že je dôležité aby sa partneri navzájom priťahovali. Ako obnoviť iskru vo vzťahu, ako sa doňho znova zamilovat? Skúšala som mu tak jemne naznačiť aby sa dal ostrihať, že to mal lepšie predtým, takisto aby zmenil okuliare ale s ním to nepohlo

deti95060810
5. okt 2021

ak mu nedoplo ani menšie naznačenie tak mu to povedz na rovinu aby sa dal troška ogabať a zmenil si okuliare... 😉

autor
5. okt 2021

@deti95060810 tie okuliare som mu povedala na rovinu, (s citom) že mu vobec nepristanu a vyzerá v ních smiešne. Dokonca mu to povedala aj jeho mama ale on sa len urazil a nezobral si z toho nič. A o strihani mu stale pílim uši a nič.

ivkazba
5. okt 2021

Nepíl mu uši. To môže mať skôr opačný efekt. Nikto nemá rád keď na neho niekto tlačí. Proste si s ním sadni a v kľude, bez emócií, bez výčitiek mu povedz čo cítiš, ako na teba pôsobí jeho zmena. Aby tomu rozumel.

cocolino234
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
danica2711
5. okt 2021

určite je to len v okuliaroch a dlhých vlasoch? Sexuálna príťažlivosť predsa nie je len o tom, ako človek vyzerá a ako sa oblieka (áno, aj, ale to tak na prvý dojem, nie je to podstatné). Je to o vyžarovaní, chémii, dotykoch, vášni...tam sa zmenilo čo? Nehovor mi, že sex s ním ťa prestal baviť, keď mu vlasy dorástli do určitej dĺžky alebo zmenil okuliare - tie si snáď pri sexe dá dole a aj to oblečenie, čo sa ti tak nepáči, si vyzlečie... Zamysli sa radšej nad podstatou a nerieš povrchné kraviny.

cocolino234
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
nevenka
5. okt 2021

My sme spolu tiez od strednej, 18 rokov, z toho 9 manzelia. Takze zmenili sme sa obaja. Ja mam po 3 detoch uplne inu postavu, nemam uz 49 kil, ako ked sme sa spoznali, ale o 12 viac, redsie vlasy, kucerava hriva je minulost...☹. Muz tiez pribral a mame za sebou celkovo viac zmien jeho vlasov. Mal ako 17 rocny krasne kucerave vlasy, dlhe, pod lopatky, naozaj by som povedala, ze krajsie, ako ja, briadku, hraval na gitare, taky rocker, uzasny bol. No a zacal mat potom problem s ekzemom na hlave, tak siel do hola, vyslovene z tych dlhych vlasov oholena hlava. Myslela som, ze sa s nim rozidem, do placu mi bolo. Potom si znova nechal narast vlasy. A znova ostrihat, ale uz normalne. Teraz ma vlasy dlhsie, ale samozrejme, uz ma kuty a redsie a sedivejsie. Maju to v genoch, ocino bol skoro sedivy a vsetci bratia to maju po nom. Briadka mu ostala, davno nechodi na koncerty, vynimocne maju stretavku s kapelou po x rokoch na nejakej akcii a hrava len doma na sluchatkach po veceroch alebo si cez vikend niekedy vytiahne aj bedne a celu zostavu. Proste sa ludia menia. Ale stale mi ten chlap vonia, je pre mna moja druha polovicka a hlavne, stara sa o mna, deti, je mi s nim neskutocne dobre. Takze z rockera, co behal po koncertoch, je vzorny manzel a otec, aj ja uz nebeham s nim. Prebdene noci mame pri najmensom krpcovi. Neviem ako to ozivit u Vas. Ako to v sebe zmenit. Pre mna to bol stale on, ten moj vyvoleny, vonavy...Ja som na toto zatazena, pre mna ini chlapi neexistuju, lebo mne on fyzicky vonia a ostatni smrdia proste 😂. Nemohla by som byt s nikym len kvoli vlasom, chapes...U nas stale funguje ta chemia. I ked to vzrusenie po 18 rokoch je uz ine, cely vztah je iny. Ja si teda nemusim ani nahodou predstavovat inych...😔....Mne toto pride tie ako iny problem, zasadnejsi, o vyzore je to az v druhom rade.

oli18
5. okt 2021

Podstata problemu moze byt prave v tom, ze sa zamyslas, ako by to bolo s inym, kedze si nikdy ineho partnera nemala. Vy ste uz po dlhych rokoch vpadli do rutiny. To nastane v kazdom vztahu, v jednom skor, v inom neskor. Je len na kazdom, ako sa k tomu postavi.

makova333
5. okt 2021

Autorka: Naozaj to nie je o vlasoch a okuliaroch. Proste si ho prestala lubit. Preto, zmizla "chemia" (alebo to nazvi pritazlivost) a chut na sex s nim.

liljana
5. okt 2021

Chod na to inak. Miesto kritiky povedz, tieto okuliare by ti super pristali k tvari. Tento uces by sa ti hodil, vyzeral by si mladsie, muznejsie,... dosad si co chces.

makova333
5. okt 2021

Autorka: Predstav si idealny stav, ze naozaj zmeni uces aj okuliare aj oblecenie. Bude ta naozaj pritahovat? Bude ti vonat? Budes mat chut na sex s nim?

misulienkamisa
5. okt 2021

Mamina to robí tak, že keď už má ocino dlhé vlasy, fúzy, všetko, tak mu jednoducho povie, aby sa dal ostrihať a oholiť lebo už vyzerá ako bezdomovec. Priame a výstižné, no za tie roky si už asi zvykol 🙂

karolinakr
5. okt 2021

A prečo sa nútiš do sexu s ním? Normalne by si mu povedala, že si musíš predstavovať niekoho ineho, aby si vôbec zvlhla? No takúto obeť by som ja nepodstupovala, asi by sex nebol, a keby sa spýtal, čo je vo veci,tak by som mu povedala s citom mne vlastným, že vyzerá hrozne,To neni povrchna vec, však prečo sa ludia staraju o vyzor? aby sa páčili opačnemu pohlaviu, a ked chlap vyzera dobre, a nastrojí sa ako hastroš, stratí sexappeal, nemože očakávať, že mu budú ženy padať k nohám...ja tiež nemam rad nepeknych mužov, pre mňa by to bola veľká prekážka.Vela ludi nevyzera až tak zle, akurat nemaju vkus a cit na oblečenie, a tvoj muž asi patrí k nim...Horšie, že ani kvôli tebe to nechce zmeniť

karolinakr
5. okt 2021

No a ja som bola zamilovana do štihleho vysokeho chalana, ktory bol ozaj ako podvyživený a pribral neviem kde a prečo, že sa ani do bundy nezmestil, napasované teplaky, brucho, sveter napasovany a zadok ani nekomentujem . vtedy tiež stratil sexappeal pre mňa. už či to je povrchné a či nie, vyzeral ako ina osoba, ktorú som stretla. Teraz som ho dlho nevidela tak uvidím, či priberá stále alebo sa dal na chudnutie

autor
5. okt 2021

@karolinakr presne, že teraz vyzerá úplne ako niekto iný. Keby ho stretnem teraz prvýkrát ničím ma neosloví a vtedy to bola láska na prvy pohľad. Je mi jasne že ľudia sa menia ale toto je už úplne iný človek.

desore
5. okt 2021

Aj tak ho vymenis za niekoho druheho. Vadi ti ako vyzera, co ma na sebe a nepritahuje ta a bol tvoj jediny. Prave si otvorila dvere druhemu muzovi do tvojho zivota.
Ver ci never, spolu nezostanete.

matulik19
5. apr 2024

Ako to dopadlo nakoniec? Mam podobný problém, preto sa zaujímam. Dakujem 🙂

drago12587
6. apr 2024

Toto sa neda komentovat :D si hrozne pribrzdená, lutujem tvojho chlapa , za aku hlupost ho chceš nechat :D .. extrem

walentina7
6. apr 2024

Ved pri sexe okuliare zloží či nie? Načo sexuje s okuliarmi, čo tam potrebuje vidieť?