icon

Partner ma odmieta

27. mar 2023

Ahojte kočky. Ja už neviem s kým si pokecať o Tom. Som 7 týždňov po pôrode partnerema neustále odmieta sexuálne. Viem šestonedelie a podobne rodila som cisárskym tak nebol problém a chuť bola takže toto neriešme. Za celých 7 týždňov sme mali 4 krát sex s toho minimálne 8 krát má odmietol aj keď som chcela len orál. Vždy nijaká vyhovorka je unavený není umytý alebo nie teraz.... Už ma to nebaví sa stále prosiť som zdravá žena mám svoje potreby a keď som sa opýtala kedy on vôbec má chuť odpovedal stále a vravím a to je kedy? A že nemám vŕtať do neho.... Keď som bola tehotná mali sme omnoho viac sexu ako teraz a nemyslím si že by ho to somnou nebavilo. Prosím vás čo môže byť problém ďakujem za rady. Myslím že niesom postavav na Tom tak zle že by som chlapa nedokázala pritiahnuť som po 3 deťoch..

Partner ma odmieta
autor
27. mar 2023

@lenkasarka on to robí tiež ja si nemôžem ani s kamarátom s dedstva napísať a keby vám ušiel chlap počas tehotenstva za druhou lebo ho namotala že snim ms syna asi by ste aj vy bola taká

autor
Odpoveď bola odstránená
matullienka
27. mar 2023

Teraz sa už strácam, jemu ta kolegyňa písala, že s ním má syna?

autor
27. mar 2023

@matullienka nie to bola iná kauza s minulého roku čo sa stále s toho spamätávam

autor
Odpoveď bola odstránená
matullienka
27. mar 2023

Prosím ťa na čo ste spolu? Kvôli čomu? Kauza z minulého roka on ti ujde za druhou babou bez toho aby si overil či dane dieťa je jeho a ty mu to velkodusne odpustis a urobíte si spolu na uzmierenie dieťa?

autor
27. mar 2023

@matullienka chcela som dna bývalá nechcela sedela som Nad tým a počítala vyšlo mi že bola už v 4 týždni.. ja som už bola tehotná ona sa začala ozývať keď som pohyby začínala cítiť.

autor
27. mar 2023

A o tomto za mi naozaj ťažko hovorí... Bojujem stým stále... Prepáčte

matullienka
27. mar 2023

Bežte od seba takéto spolužitie nemá význam.bon s tebou čaká dieťa a spokojne si zbalí veci a ide za druhou, ktorá mu povie, že s ním má dieťa. Ja sa to veľmi čudujem, že si ho vzala späť. Evidentne si si narazila k*revnika a nič sa na tom nezmenilo

katarinka89
27. mar 2023
autor
27. mar 2023

@matullienka
@matullienka ja som ho poslala preč už som nezvládala že si stále písali volali keď sme sa hádali večne ju kontaktoval.. snažím sa byť stále nad vecou a veci si vysvetliť inak. Sama tomu neverím.. a robím sa tvrdá k nemu čo jeho ponižuje. Ale do vnútra mi nevidí a toto s minulého roka som si povedala nechala som to v roku 2022. Začali sme na.novo 23 ale každý deň je to silnejšie vo mne ale nechcem mu nič vraciat to je to že.ho ľúbim a malá by som sama.pred sebou výčitky. A ešte možno horší pocit.. ale už nevládzem bojovať sama.zo sebou.. jedno hovorí ver mu a druhé si normálna

dianka555
27. mar 2023

A ty si do neho tak zaľúbená? Alebo nemáš kam ísť? Keď išiel ku tej bývalej s vrátil sa, kto to ukončil? Ona alebo on? Teraz ďalšia kamarátka buď bývalá alebo nová. Koľko mal takýchto žien?

autor
27. mar 2023

@dianka555 ja s toho nič neviem možno som len niekde v štvrtke príbehu čo sa dialo

autor
27. mar 2023

A on ma ísť preč nie ja sme v podnájme zmluva je na mňa a ja som bola tá čo ho zobrala naspäť... A bývam ti s deťmi

lenkasarka
27. mar 2023

Tak to je už úplne šialene keď sa takto navzájom terorizujete. V konečnom dôsledku ani jeden z vás nie je šťastní ani spokojní.

lenkasarka
27. mar 2023

Tak výmen zámok a veci mu daj pred dvere. Takto sa zničíte navzájom. Ty trpíš si nešťastná,nespokojná a ešte tá aj odmieta ako ženu čo je pre teba určite ponižujúce.

danica2711
27. mar 2023

no, vybrala si svojim deťom skvelých otcov. Možno by bolo načase sa trochu zamyslieť

zmrzlinka2021
27. mar 2023

Neurazí sa, ale ty mne tiež prídeš ako veľmi vulgárna a primitívna žena, čo už s druhým frajerom má ďalšie deti. To čo tu predvadzas, ani sa nečudujem že aktuálne chodíš s takým búraním. On len čaká na rozchod, len ťa proste nechce kopnúť do zadku, keď máš s ním dvojičky

merlinja
27. mar 2023

nazvať chlapa s ktorým žijem a mám deti k........ a seba a iné ženy p.... , no amen tma.....

lopuch22
27. mar 2023

Toľko vulgarizmov od ženy som už dávno nečítala. A ano,má bokovky a vždy bude,vieš to.Nema k tebe trochu ucty ani v tehotenstve ani teraz.Vyuziva ťa ako ubytovanie a výdajňu stravy

alchemilkazltozelena
27. mar 2023

Strašný primitivizmus 🙈 uplne som sa stratila v doletu tých príbehov a vulgarizmov....chudák deti, vyrastať v takom prostredi.

alchemilkazltozelena
27. mar 2023

@alchemilkazltozelena malo tam byť "v spleti"

kitycat
27. mar 2023

No neuraz sa, ale nymfa si nasla kurevnika... Uz sa mu s tebou nechce trtkat aj keby si ju mala zo zlata, uz chodi za takou co ju ma diamantovu... ♦️

zmrzlinka2021
27. mar 2023

@alchemilkazltozelena a potom že máme nedostatok detských psychiatrov

patrik565
27. mar 2023

Kľudne mi nápis

ildiko36
28. mar 2023

Napiš mi ip

domkakvet
28. mar 2023

Tak dufam, ze sa tu mylime, ale ja si tiez zial myslim, ze je v tom ina zena.

wivienka111
28. mar 2023

no tiez mam taky pocit, ze bude za tym ina, aj ked chcem sa mylit po pravde, ale neviem si to proste nejako vysvetlit inak, nepride mi to vobec normalne :/

amelie2017
28. mar 2023

7 týždňov po pôrode. 6 týždňov po pôrode rekuperácia, ktorá sa po cisárskom odporúča dodržiavať omnoho striktnejšie ako po vaginálnom. Doma okrem novorodenca ďalšie 2 deti..
Ty máš ozaj čas a chuť myslieť na sex? Ozaj z vlastnej chuti, potreby?
Toto ťa pri 3 deťoch krátko po pôrode najviac trápi?

liv1
28. mar 2023

Pozri citam tvoje komentare a takto ti poviem. Vies to aj sama co je za tym, prisla si sa len utvrdit. Tie znaky co popisujes su 99,9% ze ma/mal inu. A tri deti s partnerom? Zeny robite tolko chyb…