icon

Partner mi navrhuje ísť do trojky, ale ja nie som s tým stotožnená

10. sep 2020

S priateľom sme spolu 5r. Máme spolu syna..
Naše začiatky boli nič moc.. každý sme si behali kde sme chceli, robili čo chceli..
Teraz muž našiel foto kde mám vyložené nohy na kamarátovi.. nič viac.. nie som si istá či je to fotené ešte pred priateľom alebo na začiatku vzťahu..
Veľmi ho to rozčúlilo keďže si myslí že som s tým kamarátom niečo mala.. Ale to nieje pravda... nikdy by som sa nevyspala len tak s niekým..
Rozišiel sa so mnou lebo mi proste neverí že som s ním nemala.
Vraj žije len raz a ne chce sa sklamať..
Navrhol mi trojku.. s babou... že by to chcel zažiť so mnou a vraj by sa potom všetko zmenilo a ja všetko by sa zabudlo...
Neverím tomu ale pod tým tlakom emócií smútku a bolesti že chce od nás odísť, som súhlasila...aj keď si to neviem . On by z dievčaťom nič nemal. Chcel by ju pre mňa.. Ale ja s tým nie som stotoznenaa.. Neviem čo robiť

Strana
z3
asad3
10. sep 2020

jemine, to je ale blb. A uz má nájdenú aj tú druhú?

marianeta
10. sep 2020

Bože..kto s takýmto niečím ide na verejné fórum? Neverím ani slovu.. Normalna žena by ho poslala do teplých krajín a.nie že súhlasila aby si pri sebe udržala debila..🤦.. Iba že by aj ona bola obmedzená..

seraa
11. sep 2020

Jej ved si zober priklad z Demi Moor .. tiez sa na to dala a mala psychické problemy z toho a vsetko išlo dole vodou po tom ... myslela, si ze zachráni vztah ale raz je vztah v konci toto ten koniec urýchli .. chce to raz ? Alebo sa to stane súčasťou ? Mozno potom do 4 nie? Je to tazke ho nechat ked mate rodinu .. neveim co tu poradiť ale vyhovieť mu nie je riešenie . Mozno pozera moc filmov a je uplne zdegenerovaný z toho ale toto do manželstva nepatrí a len uškodí. Skúste poradňu .. to, ze vydiera a tlači ta je ale zly signál

dahra
11. sep 2020

s/proste bezcitne vydieranie.

sense
11. sep 2020

Nie si s tým stotoznena ale suhlasila si? Nie ty nie si 🐔 lebo si sa zle zaľúbila ale ze sa necháš sprostí vydierať a ešte tým aj súhlasíš... Ak by som mala svedomie čisté nikdy by som nesúhlasila s niečím co mi je proti srsti ani keby sa na uši postavil...
To by si ho dokázala po niečo takom ešte milovať a vážiť si ho? Prosím ťa a čo na ňom tak miluješ a je taky výnimočný (teda okrem toho ze je výnimočný chuj)...

A ešte jedna vec nabudúce príde s čím? S Gang Bang lebo nájde fotku kt sa mu nebude pozdávať?

karolinakr
11. sep 2020

@sense Gang Bang

sticker
karolinakr
11. sep 2020

Mam lepší nápad.Daj mu ultimatum - do trojky, ale s homosexuálom

sticker
sense
11. sep 2020

@karolinakr homo je tiež dobre a ze sa bude ona dívať...

valentinavibi
11. sep 2020

Psychiatria vola pre oboch 🙂 ak diskusia nie je fake

rainee
11. sep 2020

No ja mam pocit ze tu 3ku navrhol, aby si overil ci si schopná ho s hocikym podviest. Toto je úplne mimo môjho chápania že si vôbec s niečím takým súhlasila a ak by k tomu náhodou prišlo, denne ti to potom bude vyčítať že si ku..a, tomu ver.

nice202
11. sep 2020

A ty si kompletná? To je normálne vydieranie. Naschvál z obyčajnej fotky vyrobí scénu a navrhne trojku. No oscara tomu chlapovi.

hiuna18
28. mar 2021

Tak toto by ma zaujímalo ako dopadlo 😉

brembo
Autor odpoveď zmazal
svetluska131
17. máj 2022

Zena ktorá ti vynadala do sliepky nevie ani granatiku svojho rodneho jazyk, ale zato sebavedomia az az- ako vsetci hlupi ludia.Tak si z toho nic nerob.Btw.ako to dopadlo?

2006_1211
20. júl 2023

Keby mne povie ze chce trojku s nejakou babou tak mu dám definitívne konec to akože čo si myslí že kvôli fotke ta využije aby sa mohol pozerať a vzrusovat nielen na tebe ale aj na tej druhej dokým nie niečo viac? V momente by som ho poslala kade ľahšie. Buď ja alebo štetky nic medzi

Strana
z3