Partner odmieta sex

12. mar 2024

Som okolo 40. On ma 37. Sme spolu 2 roky. Teraz riesime kupu domu. Za posledne mesiace sme mali sex mozno 2 max 4x za mesiac co je podla mna strasne malo. Naposledy sme mali sex niekedy zaciatkom februara. Ked sa s nim o tom rozpravam bud je unaveny, nechce sa mu. Furt vraj myslim len na sex a teraz ma insie starosti ako sex. Lenze ja to potrebujem. Som nervozna podrazdena. Zacala som fajcit len aby som na to nemyslela. Mam pocit, ze sa mu uz nepacim.Sice stale mi vravi, ze som krasna, miluje ma ale ten sex mi chyba. Inu nema lebo sme stale spolu. Inak je to uzasny muz len ten sex pokryvkava. Mavali sme ho casto aj viac krat. Teraz max 2-4x mesiac. Som ozaj narocna? Chce sa mi z toho plakat. Pripadam si akoby som bola nadrzana stepna koza co ho len uhana.

ninusa221
12. mar 2024

Nepribrala si za tie 2 roky?

autor
12. mar 2024

@ninusa221 nie praveze som schudla ale iba 5 kil. On nema rad chude baby. Pacim sa mu tam problem nevidim

kosican1
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
autor
12. mar 2024

@kosican1 on hovori ze teraz ma starosti kvoli tomu domu lebo cakame ci to banka konecne schvali. Nie on robi 8 ja tento tyzden taham same 12

autor
12. mar 2024

@kosican1 no ked nemozem ze mam ms tak ano ale nikdy som ho nevidela ( mne to nevadi lebo sa aj mne venoval) ale teraz netusim

domkakvet
12. mar 2024

Kde beries tu istotu, ze nema inu?

autor
12. mar 2024

@domkakvet pretoze nrma taku povahu, stale mi v praci pise takze by to nemal ako stihnut a ja mam pristup k jeho mobilu

domkakvet
12. mar 2024

Hovori sa, ze ked chlap nechce sex je bud zdravotny problem, alebo je v tom ina, ja sa drzim tohto pravidla a ked kupite dom, tak co sa bude prerabat, zariadovat a zasa bude nedostatok sexu, nepozdava sa mi to.

timea301196
12. mar 2024

@domkakvet ale prosím ťa... moj manžel bol taký istý ked sme stavali dom. Nie inú nemal

beata_k
12. mar 2024

@domkakvet Aj muz je len ludska bytost, ktoru moze nieco trapit. A realizacia domu je teda dost stresujuca. Zeny uz sa zbavte tej cudnej fantazmagorie, ze muzi su len trtkacie stroje.

ankare
12. mar 2024

Keď máš menzes, honi si na porne? To akože týždeň vtedy nevydrží? Teda asi fičí na porne.

tanyan
12. mar 2024

Je to málo a je to frustrujúce... Keď nemá jeden z partnerov naplnené svoje potreby, tak to negatívne vplýva na psychiku jedinca aj vzťah. Ak nechce mať doma zatrpknutú a nespokojnú ženu, tak by si mal začať plniť "povinnosti." Obzvlášť pri strese je to predsa vynikajúci spôsob na uvoľnenie a odreagovanie sa. 😉

thoughtfulweirdo
12. mar 2024

Môj prvý krok by bolo spýtať sa jeho, ako si predstavuje riešenie situácie. Je normálne, že môže mať dočasný problém z X rôznych dôvodov, ale ako dospelý človek o tom proste musí s tebou ako partnerkou komunikovať a aktívne sám hľadať riešenie. Jemu je jedno, ako sa ty vo vzťahu cítiš?

lili1313
12. mar 2024

Uprimne - skúsila by som rozhovor, nejake konkretne veci nech navrhne, zisti pripadne zdravotne problemy a ci je ochotny ich riesit... ale keď ani po pár mesiacoch nebude u neho snaha zmenit to tak by som išla z kratšej cesty. Ste spolu kratko, nespajaju vas deti a tato oblast je vo vzťahu dolezita. Keď je to teraz také a on to nemá chuť riesit tak sa to v budúcnosti len zhorsi.

andreakotesova
13. mar 2024

Hlavne si s ním neber hypotéku 👌😅

egonsk
13. mar 2024

ked mas s kym, nemas kde. Ked mas kde, nemas s kym ;) Zivot je poprepletany zvlastnostami, nevesaj hlavu a porozpravaj sa s nim zoci-voci, nech vidis, ci si vobec hadzat dalsie bremeno na krk.

fido69
13. mar 2024

37 ročný chlap, ktorý má sex 2 maximálne 4x do mesiaca? To je nejaké sci-fi?
Určite to nebude jarná únava. To je buď choroba alebo milenka. 😉

autor
13. mar 2024

Rozpravali sme sa povedal, ze on rozmysla teraz o dome a nie furt o sexe. Porno si pustame len spolu. Honil si iba raz inak vzdy caka na mna len teraz ma insie starosti ale myslim si, ze by sa mohol povenovat aj mne

fido69
13. mar 2024

Dom? To sú len výmysly. 99,99% žien ti dosvedčí, že chlap môže aj keď leží v horúčke na smrteľnej posteli. v 37-mich rokoch som mal chuť pretiahnuť všetko čo sa hýbe... asi tak. 😉

cukorfalat
13. mar 2024

Ma ta rad, miluje ta, ale ako zena ho uz proste nevzrusujes. Stava sa to

autor
13. mar 2024

@cukorfalat praveze vzrusujem ked si k nemu lahnem naha hned sa mu postavy

timea301196
13. mar 2024

Neboj sa bude len unavený. Daj tomu čas... občas ho inak obšťastni. Nalejte si vínko oddýchnite pri telke 🙂 nevyčítaj mu nič.

cukorfalat
13. mar 2024

A vtedy ked si k nemu lahnes, a hned sa mu postavi, tak aj mate sex, alebo napriek tomu ze sa mu postavi, povie, ze nie lebo je unaveny?

interneta
14. mar 2024

Takto, je mytus, ze chlap chce vzdy alebo dokonca ze moze vzdy, napriklad ked ma vypite. Poznam aj takych, co s alkoholom nefunguju ale aj takych, ktorym to nerobi problem mozno skor naopak 🙂 Sexualna tuzba/chut sa rokmi meni (strieda) a u partnerov moze nastat nesulad a nie len na par dni. Ano, je neprijemne byt na jednej, ale i druhej strane. Nie je prijemne mat vacsiu chut ako partner a byt "odmietany", ale ani ked vas niekto "uhana", nalieha a podobne. Niekto tu pisal o povinnosti, no comment. Komunikacia je zaklad. Hovorit o potrebach, pocitoch a tiez moznych navrhoch riesenia..

fido69
14. mar 2024

@interneta Ale tu nikto nehovorí o opitom či nafetovanom chlapovi. Ale o normálnom 37 ročnom chlapovi. Nie je racionálny dôvod, aby chlap v tomto veku odmietal sex.

fido69
14. mar 2024

@cukorfalat Toto je správna otázka. 😉

interneta
14. mar 2024

@fido69 je to len zmienka, priklad k mytom (kedze ich vidim aj v tejto diskusii). Jeden z nich je ze muz chce vzdy (a trebars aj casto) ci aj ked je opity. Vyberiere jednu kratucku info z celeho textu, pricom pointa je inde. Pokojne tu chut mat aktualne nemusi, stava sa to, hovoria o tom aj odbornici. Treba komunikaciu medzi partnermi a hladanie riesenia.

kramisha
Včera o 12:18

Viem ťa pochopiť, prechádzam si niečím podobným ba možno aj ešte horším. Mam 27, manžel 35. Mávame sex asi 1x do mesiaca. Som z toho frustrovana a velmi mi to chyba. Dohovaranie nepomáha, hádky taktiež nie. Najprv bola dôvodom škola, potom praca, prerabka domu. Teraz ma zmeniť prácu tak uvidím a keď sa to nezmení tak určite ho budem tlačiť k lekárovi lebo to nie je normálne. Chcela by som veľmi aj dieťa co je nemožné keďže spíme spolu 1x do mesiaca. Inak je v našom vzťahu všetko v poriadku.Takze ak sa to ani v tvojom prípade nejako nepolepsi tak skúste aj vy vyhľadať lekársku pomoc. Bola by škoda zahodiť vzťah ktorý inak funguje len ma tento problém (aj keď veľmi podstatny).