Partner sa mi vysmieva - podpichuje ma za malé prsia

12. feb 2021

Ako by ste riešili keby sa Vám partner pred jeho matkou (byvame s nou) vysmieval za to že máte malé prsia? Teda je to skôr také podpichovanie ale aj keď som mu vravela že ma to pred nou uráža, neprestal.
Pri tom v súkromí mi vraví že mu to nevadí, že si na to nepotrpí a že je preňho dôležitejší zadok a ten mám podľa jeho slov perfektný.
Keď som bola mladšia mala som z tých pŕs komplexy, no teraz sa mi páči moja postava taká aká je.
Mám 21 rokov a s partnerom sme spolu 5 rokov.

babovka2321
12. feb 2021

Smej sa pred jeho matkou, ze ma male prirodzenie? V sukromi mu ale povedz, ze ti to nevadi :D ako on tebe.

martina1201
12. feb 2021

A čo na to jeho matka? Ja by som mu povedala že ak sa mu nepáči môže ti zaplatiť zväčšenie pŕs.

autor
12. feb 2021

@martina1201 smeje sa na tom spolu s ním

sissy27
12. feb 2021

Povedala by som mu, že pokiaľ chce byť so mnou, nech navalí 5000€ na silikóny alebo nech drží hubu, lebo ty si prsia môžeš kúpiť aké chceš, ale on väčšieho vtáka ani rozum nekúpi ani za milióny.
Ale teda ma zarazilo, že to rieši pred jeho matkou a že tá mu jednu netreskne 🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️
Máte 21, on je ešte decko, takže ho rýchlo a tvrdo usmerni, inak to bude horšie.

autor
12. feb 2021

@sissy27 o to horšie že on má 24

e_lienka
12. feb 2021

Treba ti takého partnera? Jeho intelekt je niekde inde a to sa už nikdy nezmení.

marrya
12. feb 2021

@babovka2321 súhlasím! Sorry ale debil to si uz fakt nema z coho robir srandu, divny chlap nechcela by som takého sorry

autor
12. feb 2021

@e_lienka on sa inak správa super len toto ma zaráža. Možno to robí aj preto že zo začiatku som mu vravela že si chcem dať spraviť umelé a on že mi ich zaplatí a teda keď napríklad padla téma prsia tak som sa smiala veď kúpime a budú. No nikdy by som takúto chúlostivú vec neťahala pred mojou mamou tak ako to robí on.

kittykat22
12. feb 2021

@babovka2321 the best of

marrya
12. feb 2021

Je ubohy prepáč! Toto robi dospely muz? Je to decko!
Nech ti navali love na silikóny alebo nech drzi hubu a este lepsia varianta pisli ho kade tade aj s jeho mamkou

miriam_s
12. feb 2021

Zatiaľ sa správa super.... Ale toto môže byť len prvá "lastovička" ja by som ho dala na poriadok hneď, a vymedzila mu hranice a žiadala aby to neprekračoval a ak nie dovi. Lebo teraz to môže byť len toto ale ak sa dôrazne nevymedzíš aj s prípadným následkom môže toho byť časom viac a aj horšie veci. Ak je inak fajn, teraz sa s tým ešte dá niečo robiť... Určite to ale nenechaj tak...

77daniela77
12. feb 2021

....no a jeho mater ma ake prsia?Podla mna by sa ona nemala smiat a mohla by ho skor napomenut ze nech uz o tom nehovori🤔

babovka2321
12. feb 2021

@77daniela77 nie? Predomnou keby sa syn takto smial svojej priatelke, tak dostane po krku 😅

leuchtturm
12. feb 2021

to tak byva, ked si zena zvoli za partnera intelektualne menej zdatneho jedinca.

sara07
12. feb 2021

zbalila sa a odišla, toto sa vôbec nehovorí nie to pred matkou , by som toto nedala , jasne že ti povie že mu to nevadí hlavne že zasunie
toto keby urobil môj syn tak dostane taky pucunk že by ..

tosomja
12. feb 2021

Aspoň zadok pochválil. Aj to pred matkou?
Tiež by som ho podpichla, že mu ide lepšie slovné podpichovanie ako pichanie s tým nižšie 😄 a pekne pred mamkou a trvala by som na Tom, aj v súkromí. Nech si vstúpi do svedomia.
Chudák.

miriam11
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
jozefmatej
12. feb 2021

Ako pekný K.kot!

bluka2
12. feb 2021

Je to sedlak, zariad sa podla toho...osobne by som na silikony vobec nepomyslela

ledgerka
12. feb 2021

ubohy chlap, ked ten zadok uz nebude perfektny tak neviem co na tebe po tom bude ocumovat :D Najdi si zreleho chlapa a nie taketo decko ktore ma zle nastavene priority.

stary_ujco
12. feb 2021

No čo, dobreho veľa nebýva. Aspoň ich nebudeš v 45ke nosiť pod pupkom.

janulka1802
12. feb 2021

Uff, hryziem si do jazyka, lebo mi po ňom chodia vulgarizmy. Pán dokonalý má vtáka aspoň po kolená??? Toto by bol u mňa dovod na rozchod. Nepáčia sa Ti moje prsia??? Sú Ti malé? Nájde sa niekto, pre koho budú najkrajšie!!! Hm, kebyže toto povie moj dospelý syn na adresu svojej priateľky, tak len jeden jediný raz! By dostal taký výplach, žeby sa nespamatal tak rýchlo z toho šoku. Čo má čo vobec komentovať pred matkou také veci???

autor
12. feb 2021

@tosomja haha toto je super koment!

elizabet173
12. feb 2021

A este je stale tvojim partnerom? Lebo toto moze robit len primitiv, normalny muz chape, ze ty to nemozes ovplyvnit. Zacni sa mu posmievat pre maly penis, idealne v intimnych chvilach. Pred jeho matkou by som toto neriesila 🙂 Mat na krku takeho vola a este byvat s nim u jeho matky...fakt si po takomto niecom tuzila?

miadi
12. feb 2021

Zijes u frajerovej mami a oni sa tam smeju z tvojich prs. O nich radsej pomlčim.. ale ty si tam na sniech dobrovolne..

susedaberta
12. feb 2021

Podpichni ho že k malému pipiku malé prsia patria...

lintu
12. feb 2021

Rozchádzať sa po piatich rokoch vzťahu za takúto hlúposť je divné. Tých chlapov - podpichovačov chodí po svete veľa. Mňa by zaujímalo, ako ty na tie jeho poznámky reaguješ. Sedíš a si ticho? Urazíš sa? Toto ho možno tak akurát hecuje rýpať do teba ďalej. Tá trefná poznámka na jeho adresu zvykne byť efekívnejšia 😉

lydia277
12. feb 2021

Netráp sa kvôli tomu, lepšie malé prsia ako velikánske,lebo časom keď bude človek starší všetko ovisne a je lepšie mať menšie ovisnuté prsia ako veľké po zem .....poznam jednu pani ktora ma tu druhu variantu a urcite to nieje nic prijemne...

kitycat
12. feb 2021

Dalsia z tem kde je partner absolutny dilino, partnerka ticho akceptuje ze sa jej aj s materou vysmievaju do ksichtu, ze ma male kozy lebo ved v sukromi ti pochvali aj rici aj cici a vlastne tych par nedostatkov vykryva tajnymi komplimrntami... 5 rokov s kretenkom v jeho detskej izbe... Tlieskam... Svadba bude kedy? Zena co si vazi sama seba by so sebou nenechala zametat... Neviem co to ta jeho mater je zac... Ci sa zasmiala, ze bola zaskocena alebo sa ti rehocu a vecer sa na tebe natriasa a ty si zase strastna 🤢

autor
12. feb 2021

Opíšem vam konkretnu situáciu... bavili sme sa všetci traja v kuchyni o jednom priatelovom kamaratovi aky je suknickar. “Svokra” na to povedala že ten kamarát ma asi gény po otcovi, pretože ked boli mladi tancovali spolu na zabave a on jej povedal že sa mu točí hlava z jej pŕs. Na to sa môj priateľ zasmial že aj z mojich by sa mu točila. (Sice neviem prečo do toho spomenul mna) a svokra sa začala tak jemne smiať. Mala som sto chuti povedať ze ja nepotrebujem chlapa uputat prsiami ale bola som radšej ticho lebo svokra je urážlivá tak som len ironickym hlasom odpovedala ha ha... a ďalej som si to nevšímala.