Perikles - nemám chuť na sex
Dobrý den, ženy,
Snažíme se s přítelem o dítě - no on trvá na tom aby se kluk jmenoval Perikles. Je slovák a prý je to zcela běžné jméno. I když se bavíme o budocnousti, tak mluví o Periklesovi. Já už nemám ani chuť na sex, jak mi je zle z toho, že by se nám narodil kluk. :( Jak mu to mám vymluvit nebo co dělat?
A dievča bude pocahontas.
@palculienka40 Normálně jsem to našla v kalendáři. :(
@temat Ale pytala ste sa ci je to bezne meno. V kalendari je uz plno mien ktore sa uz casto nepouzovaju alebo naopak boli pridane. Bezne je Jano, Michal, Miro, Peter, Pavel a podobe.
snáď to nie je real, nerobí si žarty????
@medyna vsetko je mozne
síce trollovanie, ale asi najlepšie, čo som tu za tie roky videl 🙂 Perikles je super meno 🙂
@temat musím.ocenit originalitu rozhodne by bol ojedineli s takým menom, my sme sa dohodli prvé pomenúvava manžel a v druhom zasa ja voľná ruka aj keď Alberta aj Alfréda mi vetoval 🙈😅 za mňa je "Peri" zaujímavé, ale len aby si z neho nerobili posmech na základke toho by som sa jedine bála

@temat vobec to nie je bezne meno. Ak tak v starych greckych bajach Nech sa on sam premenuje na Perikla. Chudak dieta. No urcita mensina to ma v oblube. Ktovie 🤔